💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 812
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 170
Беше пуснал за Йвайло.

Интересно е, че никой от Ф4 не я е поздравил в стори.
А Калинката не е в негов стил. Той пуска само определени сторита, но реално не се знае какво си пишат — не е нужно всичко да е на стори.

# 1 171
  • София
Изгледах епизода и изчетох всички коментари. Май е имало яко триене, защото сме на -3 страници, но това което е изтрито не съм го чел, уви. Но предполагам какво е. Жалка история от дребни душици.

Прегледах и Фейсбук и Инстаграм набързо, навсякъде гърми яко и се съжалява или величае Генерала.
Вижда се, че Ръждавичка е масова любимка и я приемат за най-силната жена изобщо.
Така че това е положението. Харесва ви, не ви харесва, това са реалностите.

След малко ще пиша накратко за битката.
Да, емоционално съм изтискан и съкрушен и сега просто ще си догледам спокойно сезона, но да, както писаха и Билянка и Еми, няма как да изоставя темата и прекрасните хора тук. 💙
Защото тукашните теми са нещо специално (това важи за всички теми за всички формати у нас).

Това какъв феномен е Ръждавичка показва само едно нещо: активността тук в темата и то по време на финала на Трейтърс по бТВ.
Тъй като знаете аз съм по статистиките. Ами толкова много хора онлайн не е имало от финала на сезон 4.
Дори финалите на сезони 5 и 6 не доведоха толкова много хора онлайн в темата, колкото снощния епизод.
Това е наистина шокиращо. Признавам си, че и аз не съм го очаквал. И за финала идния петък съм оптимист, че ще бием вечния рекорд от финала на Ергенът, сезон 2 и голямата драма между Елена и Валерия, която влуди България.

# 1 172
Вчера Ради заслужено си би, нямам обяснение как успя да издържи всичко това, но евала на момичето!
Не, Радка не би, още по-малко заслужено, защото отдавна трябваше да е отпаднала 😡
Ако имаше съвест и чест да си признае грешките и да отиде на елиминация с Ивайло- щеше да е отпаднала..
Ако не й бяха дали наказание на предишната битка, пак щеше да е отпаднала.
Ако наистина гладуваше, пак щеше да е отпаднала...
Ако не я защитаваха от продукцията- отдаааавна да сме я забравили.
Радка е нечестна схемаджийка и абсолютно незаслужено стигна дотук!

Е, да, де, ама ситуацията не е такава

# 1 173
  • София
Да не беше ходила при Михаела. Имам чувството, че не е лоша Радка, но така са ѝ промили мозъка за "силните жени" и "жените да се пазим", че сътвори куп глупости. Сигурно и още може, като събра такова имАне, преди да го връчи в ръцете на Мирко.

# 1 174
...
виждаше се как си намества ръката по 3 пъти, за де не се изпусне с тия ръкавици. Абсурд! Смятате ли, че може да ги карат да отпадат, да им предлагат нещо? Звучи налудно, но...

Същото усещане имах при елиминационната битка с Чикаго/Гордиенко и Мирка/Йоана. Чикагото беше на последната кука, водиха цяла обиколка и сякаш "Стоп!/на камерата/Чикаго, виж, тук в сценария пише, че вие с Гордиенко губите. За къде си се разбързал. Изчакай тук избраникът на продукцията да те стигне. Все пак вече заснехме сценката с неуспешното смятане на съвета. Не случайно е на елиминация. Обещали сме му малко грошове."
И след това помним отварянето на очите на Чикагото, как сведе глава надолу, проумял къде се намира. Че даже се помири с Гордиенко, осъзнавайки, че и нейното е просто роля.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 16:06 от Chapka

# 1 175
Аз продължавам да смятам, че Ръждето изревнува Лапунов заради Гизем и затова го прати. Той си се грижеше за нея, ама като дойде русото изкушение, се пренасочи.
Много беше забавно с Гизи, жалко че отпадна, още смях щеше да пада с нея.

И аз съм на това мнение. Не се знае тя откога е обвързана, може лятото да не е била. Лапунов си хлътна по нея в началото и тя прие вниманието и грижите му като даденост. После дойде Гизем и събра мъжете около себе си. Помня как след една спечелена битка някой даде идея мъжете да носят жените на ръце по пътя към стопанството и Симона веднага изтича при Лапунов да я гушне. А не стоеше до него в тоя момент, доколкото си спомням, просто съвсем осъзнато си избра той да я носи.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 16:02 от ts_mira

# 1 176
Дяволче, съжалявам за фаворитката ти.
Лично аз я харесвам като подготвен спортист, жена с хъс и възможности, симпатична е външно, има чар за жена и изобщо, ако не беше характерчето и щеше да е супер. Разбирам защо я харесваш, още повече, че си мъж и е нормално, както ние си харесваме Калин, Лапунов и всеки някой си е заплюл, ама ... дори аз , която не гледам характерите на хората и социалната им игра толкова в игрите не мога да я приема. Някак...много ниско падна , много. Но да, има качества и има за какво да я харесваш (съжалявам, че си разочарован)

# 1 177
Аз продължавам да смятам, че Ръждето изревнува Лапунов заради Гизем и затова го прати. Той си се грижеше за нея, ама като дойде русото изкушение, се пренасочи.
Надали — личеше си, че той не е нейният тип няма причина да ревнува. Тя сама беше казала, че Траян и Лъчо са най-привлекателните мъже за сезона според нея (мисля, че беше и в подкаста беше казала и за зрителите те сигурно изглеждат най - добре).
Освен това, по начина, по който гледаше Гешев на кастинг битката , си пролича, че харесва по-големи мъжаги — и на години, и като телосложение, с по-зрял вид.
Така че,сори на тези, които я сватосваха с Калинчо (най-вече в тикток). Даже и Неделчо и Туджаров се бъзикаха защо Калин се зарибява с всяка друга, ама с нея не — еми тя си го възприема като братче.

# 1 178
Дяволо, изтрите коментари са на Жельо, подвизаващ се с друго име. За това изчезнаха. Бяха брутални и не отговарят на добрия тон и уваженивто, което имаме рук в темата.

Предвиждам Симонка да се завърне на бял кон на Турнирите и после в Ол старс. Заслужава си да я гледаме. Уникална е на терен, като характер ще ме извиняваш, но не е.

#СезонанаКалин#!
#СезонанаРъждавичка#

# 1 179
  • София
Идвам да разведря малко настроението с любимо мое meme-че от неравната битка на Мастагарков срещу пироните в сезон 5 🤣

Ако ще сравняваме уменията им с Калин за… коване, ясно е кой не очакваме да има проблеми в тази област 🙈

Не го бях виждала това меме, усмихна ме. Мастагара беше такъв карък, горкия.

Като гледам, по-добре да го ударим на закачки и да се забавляваме, вместо да се тормозим заради развитието на сценария Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 180

И аз съм на това мнение. Не се знае тя откога е обвързана, може лятото са не е била. Лапунов си хлътна по нея в началото и тя прие вниманието и грижите му като даденост. Поске дойде Гизем и събра мъжете около себе си. Помня как след една спечелена битка някой даде идея мъжете да носят жените на ръце по пътя към стопанството и Симона веднага изтича при Лапунов да я гушне. А не стоеше до него в тоя момент, доколкото си спомням, просто съвсем осъзнато си избра той да я носи.
Така беше, изтича при Лапунов и той я понесе. Само че....после влезе с друга на ръце и това беше...Гизем)))
Лапунов хич не е хилав, дори е от най-яките там, вижте му перките и краката. Помните ли когато Гиземката реши да медитира и седна до двамата какъв поглед имаше Ръждавичка. А Гизем според мен се закачаше с Калинчо, но също харесваше Лапунов. Няма как да каже , че го е харесвала, след всичко направено ръждата.
Тя е свикнала да и се мазнят на нея, да няма конкуренция, да е принцесата, ама...беше изместена временно с вниманието на двамата мъже и ..това не и хич хареса. После последва отпадането на Наталия и насоките на Ралица с приказките за Лапунов. Да ми каже някой, че продукцията не е забелязала разочарованието на Ръждата и не е намерила повод как да я бъзне и даде сламка да се хване , за да махне удобно Лапунов? Та тя с удоволствие чистеше силните мъже в съюза си и им слагаше мишена. Към кой беше лоялна? Само към Радостина и точно тя я изгони от играта. Ни пари видя, ни финал.
Ако си играеше играта, държеше на своите щяха само сини да стигнат финала, но тя беше троянският кон в синьото племе за мен. Жалко, защото имаше голям шанс, имаше подкрепата и обичта на своите, имаше подготовка, но...характера и възпитанието го няма.

# 1 181
  • Bayern
Прегледах и Фейсбук и Инстаграм набързо, навсякъде гърми яко и се съжалява или величае Генерала.
Вижда се, че Ръждавичка е масова любимка и я приемат за най-силната жена изобщо.
Така че това е положението. Харесва ви, не ви харесва, това са реалностите.
Това , което виждам аз е точно обратното! Повечето са кофти коментари за нея, на оригиналната страница и на фен стр.  Да не говорим , че много я хапят за килограмите, носа , бяха качили дори снимки на мъха по лицето й ...В общи линии дори и на мен ми дойде в повече хейта. Все пак повечето от нас имаме фейсбук, та сме наясно... Това, че е любимка на народа го казваш само ти. И Пекин така повтаряше ние сме силни , всички ги е страх от нас и си вярваше само тя. Реалностите са точно обратно на това, което ти твърдиш. Няма Вселена, в която Ръждата да е любимка на народа! Няма да си го признаеш, но сам виждаш  всеки пост с Калин, Лапунов и дори Алекс напоследък, събира толкова лайкове, че Симона дори и не може да мечтае да стигне!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 15:50 от Roshla2006

# 1 182
Дяволо, изтрите коментари са на Жельо, подвизаващ се с друго име. За това изчезнаха. Бяха брутални и не отговарят на добрия тон и уваженивто, което имаме рук в темата.

Предвиждам Симонка да се завърне на бял кон на Турнирите и после в Ол старс. Заслужава си да я гледаме. Уникална е на терен, като характер ще ме извиняваш, но не е.

#СезонанаКалин#!
#СезонанаРъждавичка#
Ъъъъ кой е Жельо

# 1 183
Никаква любимка не е, снощи бяхме много на клона, защото повечето се надявахме да отпадне, самозабравилата се генералка.

# 1 184
И хиляда пъти да се повтори от някои фенове, че Симона Ръждавичка е най-силната жена за всички сезони, това няма да го направи истина, защото просто не е Simple Smile

В топ 5 може да се набута, но с много условности.

Вчера бе тотално разбита от Ради, лошото е  че феновети и не могат да се хванат за нищо и стигат до супер нелепата крайност да твърдят, че едва ли не си и казали да отпадне Simple Smile Гледайте тези участници правещи подкасти, Продукцията може да влияе с тип игри, с размествания и смяна на правила в даден момент за да обърне развоя на играта, но никога не се казва на участник какво точно да говори още по малко какво да направи, да не говорим да му кажат самоволно да отпадне.

Ръждавичка живя един месец, че и повече на пансион, нито е гладувеала, нито е мизерствала. Една Пекин в края не можеше един куб да обърне от глад и изнемощялост. На Ръждавичка и дадоха златния шанс да отиде на финал, даже направо в тройката, но тя сама се провали, просто защото толкова си можа в тая битка и си бе размазана на трасето след куп грешки.

П.С Дано на стената да си е спомнила за Гордиенко и да се е смирила. Ще и помогне много това в Ол Старс. Жалко, че там няма да видим Маги, защото щеше да има пак размазване на трасе.

Общо взето и с отпадането на Пекин и на Ръждавичка финалите губят, но това е положението. Падаш - отпадаш.
При Пекин помогна и Продукцията с тази 4-а номинация, иначе Пекинчето беше надиграла Алекс , който не знам защо не бяше нахранен от Ралица за саботажа в цели две игри.
При Ръждавичка, прекалената амбициозност и изигра лоша шега - все се бута за капитан, за лидер, вживя се в този прякор - Генерал и се огенералчи накрая.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 16:05 от ТикТак

Общи условия

Активация на акаунт