💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 802
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Буркина Фасо
Ръждавица се срина психически още като обявиха, че играта ще е номинационна. След това се довърши с първото падане на стената. За мен тя е глезанка, обгрижвана и дондуркана от мама и тате, от другите в отбора. Свикнала е да си налага мнението и сега като видя, че няма да е на нейната и тотално се предаде.
явно нямаш представа колко много пречат едни ръкавици. много повече, отколкото една 15 килограмова жилетка rotfImbo

# 1 186
Синя красота от първата седмица. Blue Heart

# 1 187
Идвам да разведря малко настроението с любимо мое meme-че от неравната битка на Мастагарков срещу пироните в сезон 5 🤣

Ако ще сравняваме уменията им с Калин за… коване, ясно е кой не очакваме да има проблеми в тази област 🙈

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ми те на Мактагарков пирони - спагети му бяха дали.

Иначе и аз за Калин нямам съмнения за тънката част, има си най-важното - владее тялото си перфектно и е адаптивен 😂😊.

# 1 188
Когато харесваш някой и искаш да спечели си е тръпка, понякога си затваряш очите и ти е второстепенно.
Както ние харесваме Калинчо, Лапунов и др. мъже, така и Ръждавичка е харесвана от мъже, които спортуват, интересуват се от спорт и е нормално, тя имаше качества, на терен беше супер, нямаше грешки и гореше за победите. Но ние я виждаме и като характер, постъпки... Ако беше към друго племе, сигурно щеше рогцата да са и съвсем видими, но сега....излиза доста изчистена.
Дяволо я харесваше като спортист, като хубава жена, нормално да му е любимка. Знам, че му е тежко да чете сега за нея негативи, ама...змийче си е и това е таз ръжда. Но , когато харесваш някой ...трябва време май-май.

# 1 189
  • Буркина Фасо
наложиха ни званието генерал и това стана наратив. а тя беше един обикновен редник, който се пазеше да бъде номиниран, но пък имаше желанието за битка когато се самопредлагаше за капитан когато  очакваше да няма директна елиминация.  при първата такава и ... уволнение Simple Smile

# 1 190
Продължават да се трият коментари. Ужас направо.

# 1 191
Това какъв феномен е Ръждавичка показва само едно нещо: активността тук в темата и то по време на финала на Трейтърс по бТВ.
Тъй като знаете аз съм по статистиките. Ами толкова много хора онлайн не е имало от финала на сезон 4.
Дори финалите на сезони 5 и 6 не доведоха толкова много хора онлайн в темата, колкото снощния епизод.
Това е наистина шокиращо. Признавам си, че и аз не съм го очаквал. И за финала идния петък съм оптимист, че ще бием вечния рекорд от финала на Ергенът, сезон 2 и голямата драма между Елена и Валерия, която влуди България.

[/quote]

Дяволе не знам дали знаеш " официалните " рейтинги този сезон ( точна гледаемост по тв не може да се даде , като е в youtube  но пак има някакви рейтинги по които се ръководят телевизиите и рекламодателите ) но трейтърс са много зле този , дори е имало епизоди по - зле от острова на 100-те гривни миналия сезон , дори Туджаров и Неделчо го признаха , а на игрите като цяло този сезон е много по - добре от миналогодишния .

П.С. Колкото до истритите коментари , аз съм от скоро тук не знам как е било предишни сезони , но ми направи впечатление появата изведнъж на няколко профила , който до миналата седмица ен пишеха тук и сега се появиха и писаха само срещу Ръждавичка и то с доста обиди и лош език не знамд али е случайно или си беше планирано .

# 1 192
Прегледах и Фейсбук и Инстаграм набързо, навсякъде гърми яко и се съжалява или величае Генерала.
Вижда се, че Ръждавичка е масова любимка и я приемат за най-силната жена изобщо.
Така че това е положението. Харесва ви, не ви харесва, това са реалностите.
Това , което виждам аз е точно обратното! Повечето са кофти коментари за нея, на оригиналната страница и на фен стр.  Да не говорим , че много я хапят за килограмите, носа , бяха качили дори снимки на мъха по лицето й ...В общи линии дори и на мен ми дойде в повече хейта. Все пак повечето от нас имаме фейсбук, та сме наясно... Това, че е любимка на народа го казваш само ти. И Пекин така повтаряше ние сме силни , всички ги е страх от нас и си вярваше само тя. Реалностите са точно обратно на това, което ти твърдиш. Няма Вселена, в която Ръждата да е любимка на народа! Няма да си го признаеш, но сам виждаш  всеки пост с Калин, Лапунов и дори Алекс напоследък, събира толкова лайкове, че Симона дори и не може да мечтае да стигне!
Поздравявам те за смелостта да кажеш на дяволо, това което повечето мислят, но му щадят чувствата!
Ще те цитирам - Няма Вселена, в която Ръждата да е любимка на народа!
Във Фейса  снимка на Калин и бам 3000 лайка.... и така няколо пъти дневно!!! Снимка на отпаднала Симона за повече от 20 часа и едва 3000 реакции ....Ми един Ивайло имаше повече , а беше спорна фигура!!!

# 1 193
  • София
Идвам да разведря малко настроението с любимо мое meme-че от неравната битка на Мастагарков срещу пироните в сезон 5 🤣

Ако ще сравняваме уменията им с Калин за… коване, ясно е кой не очакваме да има проблеми в тази област 🙈

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ми те на Мактагарков пирони - спагети му бяха дали.

Иначе и аз за Калин нямам съмнения за тънката част, има си най-важното - владее тялото си перфектно и е адаптивен 😂😊.

Ама е срамежлив Blush

# 1 194
За фенклуба от тийнки- да знаете, че освен с пирони, момчето се справя добре и със зимнината - преди време имаше стори с нецепени дърва за цяла зима пред една къща Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 195
Това е резултата към момента  Любимка на народа, ти сериозно ли ?

# 1 196
  • Буркина Фасо
генерал, любимка на народа ... това постоянно ти го набиват в ушите. трябваше да стане истина, но не би.

# 1 197
Надали — личеше си, че той не е нейният тип няма причина да ревнува. Тя сама беше казала, че Траян и Лъчо са най-привлекателните мъже за сезона според нея (мисля, че беше и в подкаста беше казала и за зрителите те сигурно изглеждат най - добре).
Освен това, по начина, по който гледаше Гешев на кастинг битката , си пролича, че харесва по-големи мъжаги — и на години, и като телосложение, с по-зрял вид.

Това за Гешев и аз го забелязах. Но то не е нужно тя да харесва Лапунов като мъж, за да го ревнува, задето е започнал да дава вниманието си (с което тя беше свикнала и приемаше като даденост) на друга жена.

# 1 198
  • София
Това е България, а не Америка.
За жена е много. Аз ги следя тези неща и никога за жена не е имало толкова много реакции и мнения.
Няма как да я съпоставяш редом до силен мъж, особено пък мъж мъченик (разбирай сготвен по сценарий от лошите жени - класика в жанра).

# 1 199
Сега Мирка ще се сети за Сапунджиева и ще се подмаже, а и на Чикагото (който се разочарова от Ръждата и си говори със Сапунката) Дино ще увисне. Снощи много ме ядоса Дино, като каза на Чикагото, че бил забравен от своите и било нормално да искат да го махнат. Че той пък съвсем не е бил феномен, ама... Чикагото се замисли и му стана тъжно, а това не е вярно. Забравен, но само от един феномен, обаче излиза....и се наостри срещу своите сега и той. Като се обединят двете патици (ако са останали ) ще се добавят и са богати, а Миро смята добре и за тях. Калин, Алекс и Траян ще увиснат, а ако има номинация при сините май Дино ще го пратят. Ми...разбиха се сините, ама и мъжете как не виждат , не говорят открито помежду си...не знам вече. Те така Мирка ще минава метър и ще върви напред, а тези дето се раздадоха в сезона ще са аут.

Общи условия

Активация на акаунт