💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 820
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 080
Радостина е свалила, но сваленото според мен й е таман, за да изглежда по- добре, изчистила е талията и корема, ръцете, гърба, свила е краката, макар според мен в долната част още да има за чистене, просто защото е ниска. Но вероятно е типа структура, които трупат и свалят най- трудно от бедра и дупе. Пекин и Сапунджиева изглеждаха далеч по- зле като отслабнаха.
Като цяло да избутват тази седмица и да отиват на индивидуалната фаза вече. За победата съм се примирила, то мина толкова време от спойлера, че вече дори не мисля, че истински ще се подразня на финала. Единствено искам малкото симпатични, които ми останаха да отпаднат от достойни опоненти и в хубави битки, не като тази на Лапунов. А, оставяйки настрана чека им и формалното им първо място, ясно е кой е големия победител.

# 1 081
  • Bayern
Гледах Предателите вчера, но съм доволна от развоя тук. Не харесвам Радостина, не я понасям даже, но Ръждавичка заслужава точно това. Да бъде приземена. Лети в облаците, крои шапките на хора, които са и били уж близки, коли беси, сметки без кръчмар Simple Smile
И хич не е най-силната жена. Може би в топ 10, но не и с тази титла. Много ми е кеф

Тя преди да отиде на капитанската се опитваше да убеди Дино и Миро да саботират едната номинационна, за да пратят на елиминация Чикагото и Деси. Някой саботират защото са притиснати , а тя ...защото някой я дразни!!! Дино и Миро бяха против тази схема, с което ми се издигнаха в очите

# 1 082
Това за параолимпийците го бях забравила. Но пък се готвеше да забие нож в гърба и на Чикагото.
Като цяло: много силна на терен и ужасна като характер.
Не става само с мускули, трябва и акъл.

#сезонанаКалин#!

# 1 083
Moментът, в който Павел обявява на група симпатични и леко заблудени туристи край Дуранкулак, че те ще бъдат племето на Феномените. Дори и на тях им е смешно. Blue HeartBlue Heart

А Лечителите ги гледат отстрани с недоверие и малко присмех, преценявайки ги като лесна плячка.

# 1 084
Тя преди да отиде на капитанската се опитваше да убеди Дино и Миро да саботират едната номинационна, за да пратят на елиминация Чикагото и Деси. Някой саботират защото са притиснати , а тя ...защото някой я дразни!!! Дино и Миро бяха против тази схема, с което ми се издигнаха в очите

Това пък беше скандално! Увисна ми ченето... толкова голям зор има да изгони Чикаго и Сапунджиева, че чак организира саботажи... що за лошотия е това? Frowning

# 1 085
Moментът, в който Павел обявява на група симпатични и леко заблудени туристи край Дуранкулак, че те ще бъдат племето на Феномените. Дори и на тях им е смешно. Blue HeartBlue Heart

А Лечителите ги гледат отстрани с недоверие и малко присмех, преценявайки ги като лесна плячка.

Сладури! Калин Пухчо с бузки! Blue Heart
Ама наистина са малко като лузъри, май ги готвеха за клоуните на сезона, а как избухнаха!

#сезонанаКалин#!

# 1 086
Да ви кажа честно, не влагам никакви емоции. За мен това си е сериал и всеки има роля. Някой е герой, друг злодей, после ги въртят и на всеки казват кога да се дъни и кога му е време да отпадне според сценария. Ръждавичка, Гордиенко, че и Алекс в началото не могат да минат стената в някакъв момент, в друг летят по нея. Вярно, че Ръждето бая натежа, но както видяхме след първото забавяне, в което Рада дръпна доста, нямаше други проблеми със стената. Та така, актьорите си знаят ролите, а нас оставят да се тюхкаме и ядосваме.
Хубав ден на всички и приятно доглеждане на сериалчето.

# 1 087
  • Bayern

Какви са сладури всички Blue Heart Green Heart  Не ми се иска да свършва сезона , много съм доволна, въпреки победителя !!!  Изключителен каст!!! Много цветни и интересни хора! Грозните схемаджии направиха така, че да изпъкнат Достойните !!!  Нямам търпение за новия сезон !!!

# 1 088
  • В Града на липите
Сигурна съм, че никой, включително ние и гейммейкърите, не очакваше това племе да стане най-впечатляващото в историята на Игри на волята. Убедена съм, че са им сложили името Феномени за подигравка, а се оказа, че им пасна като ръкавица. Толкова различни, а така сплотени. Мъдрият Алекс, екстремният Калин, спокойният Лапунов, смелата Ръждавичка, Чикаго машината, забавната Наталия… Само Гордиенко не ми пасваше в картинката, но пък беше интересно да имат и дразнители. Иначе с тяхната некоалиционна хармония щяха да са по-скучни. Това племе е единствената причина този сезон да не е тотален криндж.

# 1 089
  • Be realistic - plan for a miracle.
Браво на Радостина за победата, НО от цялата работа аз разбрах, че като нарушаваш грубо правилата да ядеш от "незаконно" взета храна, накрая за награда ти дават трима от най-добрите мъже за съплеменници, капитанство, 2 гласа, 350 гроша и анулет. Сал една резиденцийка липсва, че Рада да е на 100% възнаградена, че е яла от на Томи Ойл сандвичите. Толкоз за справедливостта.

Мхм Simple Smile
Не знам дали хванахте това, което Павел редеше в речта си: шест седмици на блатото!!!! Малко стопанство!! Малко резиденция!! И малко нещо друго между тях!!

И аз бях: хъ?
Вече директно ли си я хвалим за сандвичите?
Явно да. И ще я наградим даже, по много.

Хитрувайте деца, мамете и търсете заобиколни начини в тоя живот. Това е!

# 1 090
  • Буркина Фасо
10-то място в игрите - едно достойно място за редничка. Grinning
ръждето достигна дотук защото до сега нямаше късмета да бъде номинирана. добре лавираше м/у групичките.

# 1 091
Добре, че беше Алекс да ги държи и приземява, защото Ръждавичка щеше да ги разпертушини, както Пекин Лечителите.
Другия проблем на Ръждавичка снощи беше, че нямаше на кого да хвърли вината, е обвини ръкавиците.

# 1 092
"Финала" на 1ви сезон приляга като описание на което гледахме вчера. И точно колкото истински беше "финала", така и тук Ръждавичка се победи "сама".
Ради лети, а Симона се влачи. Банан, барче+още нещо...За някои за летене, за други - за приземяване с паника.
Като подеем песен, че е разконцентрирана, напълняла, панирана, с правилно подбрани синхрони, малко дозаснимане на битката като "живне" за да има напрежение и ей ни на - поне 30% ще ни повярват от тези, които не я харесват и това е повече от достатъчно. Няма свят в който тази продукция ще позволи жена или някой неправилен да стане победител. Няма честен финал, пак го казвам.
Ръждавичка трябваше да отпадне за да може "целунатия" от Господ-Вито още преди започването на сезона фикус Мими, да е подсигурен за победител.
Очаквам и на финала същото - Калин или който там си бяга в тръс, Мими лети поръсена с вълшебния прах на "Кръстница -Фея", с правилните съоръжения и препятствия и... - да ни е честита. Магьосници.

Дописвам: благодарности на жижик за снимката - голями сладури, вдигна ми се настроението и спирам да дудна.

Скрит текст:
Много му е гадно на Дяволчето, Фани! Дори не иска да гледа битката. Чувства се като след финала на сезон 1. Напълно го разбирам. И аз бях така, когато Юли не спечели. Вярвах, че тройкаджията Добрин бръщолеви някакви случайни числа, докато уж "смята" уравнението, но седмици не можех да се накарам сама себе си да изгледам битката отново. Затова и вече не влагам емоции в Игрите. Емоциите ми останаха в 1. сезон. Зарекох се, че втори път такова нещо няма да ми причинят.
Ковид отговори с това:
Цитат
а защо си мислиш, че няма участник от червените, който е "целунат" от Господ-Вито и някак си късмета ще е все на негова страна и ще му върви по вода до финала(евентуално). Това би ли ви учудило?
Предвид това, че беше още ранен етап от развитието на сезона, аз лично не бих сложил Радка-Пиратка в тези сметки (не че и тя не се облажи в последствие от кацата с мед), защото тя по това време още си мизерстваше с титлата "Кралица на Блатото" и нямаше причина да смятаме към конкретния момент, че играта и върви "по вода". Съмненията на разследващия ни екип бяха първо насочени към Шопа, а по-късно и към Мими Фикуса: и двамата много бързо се измъкнаха от "лошото място" и отидоха в силни позиции при жълтите (племе сякаш точно създадено за да бъде превзето от блатните). В последствие обаче, контузията на Шопа (случила се точно по времето на тази дискусия) остави в "играта" само "Робин Худ" от Тему. Останалото го гледаме вече 12 седмици. Аз лично от сезон 4 не помня да е имало участник на който така всичко да му се нарежда с магическа пръчка, размахвана от някоя "Кръстница Фея".

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 11:28 от koremche

# 1 093
Ръждавица се срина психически още като обявиха, че играта ще е номинационна. След това се довърши с първото падане на стената. За мен тя е глезанка, обгрижвана и дондуркана от мама и тате, от другите в отбора. Свикнала е да си налага мнението и сега като видя, че няма да е на нейната и тотално се предаде.

# 1 094
"Докоснатия от Господ" в Игри на Волята е Мими Фикуса. В спойлерната тема Ковид го беше потвърдил/написал много преди предаването да се излъчва в ефир. Той е подкрепяния от продукцията...Връзки ли има, на някой човек ли е...не е ясно.

Изгледах отново визитката на Калин - ами Великолепен е.

#СезонанаКалин#!

Общи условия

Активация на акаунт