💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 921
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 1 065
Не успях да гледам снощи, но виждам, че е станал сеир с победител Кикерицата на Блатото.
Ами тъй е, Дребнавичка дойде Видов ден и за теб.
Уж, де. Сега всичко върви по план, така че МирослаБ да стане победител. Ей го, на - даже като никой път се разприказва за стратегии по време на игра. Само не разбирам на кой е племенник, брат'чед или баджанак тоя, че така го подпират? С арменска жилка да е, не ми изглежда, ама знае ли се...Smiley

# 1 066
Гледах Предателите вчера, но съм доволна от развоя тук. Не харесвам Радостина, не я понасям даже, но Ръждавичка заслужава точно това. Да бъде приземена. Лети в облаците, крои шапките на хора, които са и били уж близки, коли беси, сметки без кръчмар Simple Smile
И хич не е най-силната жена. Може би в топ 10, но не и с тази титла. Много ми е кеф

# 1 067
  • Bayern
Това, че не се къпят в Изолатора и на Блатото хич не го вярвам. Лятото на 30 и кусур градуса да не се изкъпе човек дори и един ден не е приемливо. А участниците след няколкочасови битки на тези прашни  арени, ако не се къпят  всеки ден щяха да изглеждат различно Satisfied А те всички с чисти коси (при момичетата си личи най-много), зъби, дори и екипите им са в приличен вид. Та с хигиената е както и с храната- има си ги, но ограничено Wink

# 1 068
Много му е гадно на Дяволчето, Фани! Дори не иска да гледа битката. Чувства се като след финала на сезон 1. Напълно го разбирам. И аз бях така, когато Юли не спечели. Вярвах, че тройкаджията Добрин бръщолеви някакви случайни числа, докато уж "смята" уравнението, но седмици не можех да се накарам сама себе си да изгледам битката отново. Затова и вече не влагам емоции в Игрите. Емоциите ми останаха в 1. сезон. Зарекох се, че втори път такова нещо няма да ми причинят.

# 1 069
Много му е гадно на Дяволчето, Фани! Дори не иска да гледа битката. Чувства се като след финала на сезон 1. Напълно го разбирам. И аз бях така, когато Юли не спечели. Вярвах, че тройкаджията Добрин бръщолеви някакви случайни числа, докато уж "смята" уравнението, но седмици не можех да се накарам сама себе си да изгледам битката отново. Затова и вече не влагам емоции в Игрите. Емоциите ми останаха в 1. сезон. Зарекох се, че втори път такова нещо няма да ми причинят.

И аз все се каня да не влагам емоции...Ей ме на...В Сезон 4 - Гого, сега Калин...
Емоционално съм свързана със сезон 1-4-7...Юлиан-Гого-Калин.

# 1 070
Аз след разочарованието с Алекса успявам да не влагам емоция .

# 1 071
Преди битка им дават банан и протеиново барче.Имат къмпинг-душ.

# 1 072
  • София
Не знам дали са й платили и какво са й обещали, но тя не игра според мен. Уж ръкавиците, уж наранени предмишници.. личеше си разочарование, но не от нейното представяне, а от сгромолясването на една мечта. Така и не проумяха хората какво имат насреща. Някакви идеалисти се записват и после биват излъгани.

# 1 073

Естествено, че е свалила килограми Ради, пълни глупости се пишат:
Скрит текст:
Да припомня:
Радостина верно е свалила 10 кила, забравила съм каква бухта е била.
А Ръждавичка е качила 7-8. Тежко и беше на битката, то си личеше.

# 1 074
Вече на всички им е ясно, че не се гладува на 100% както винаги изтъква водещия. Самата Рада каза, че не си спомня откога не е яла НОРМАЛНО.
Отначало Павката ми хареса като водещ, но в последно време хич не му се получава - то нескопосани смешки, нелепи сравнения, непрекъснати повторения, явни подигравки и т.н. Не му се отдават импровизациите. Досадно е!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 12:26 от mery_poppins1

# 1 075
Ръждавичка изпадна в паника. Това е обяснението. Радостина минаваше трасето по-спокойно.

На втората стена, първото падане на Ръждавичка много добре се вижда как от нерви се обърква докато бърза да е пред Радостина. И следващите неуспешни опити отново се дължат на притеснението й от елиминация. Ако беше по-спокойна щеше да спечели, но learning moment. Като цяло Ръждавичка се стресна още в началото когато им обявиха директна елиминация.

Жалко. По начина, по който я показваха в повечето време си мислех, че ще е последната жена.

# 1 076
Съжалявам за Дяволо и всички фенове на Ръждавичка, но крайната самонадеяност не води до нищо добро. Сигурна съм, че продукцията ѝ върна жеста към Лапунов. Потриваше ръцете радостно, че е отпаднал и хоп - и за нея елиминационна капитанска.
А и с тези речи блатната да вземе главите на Калин и Алекс олекна окончателно! Двамата никога не са ѝ мислили злото, винаги са били зад нея.
Наигра се качествено и напълно заслужено е аут.

#сезонанаКалин#!

# 1 077
  • София
Не знам какво да кажа след снощния шок и боНба. От една страна, нямаше очевидно бутане на Радка; от друга страна, просто натежалото дупе да скрои такъв номер на най-вероятната жена-финалист?? Много странна битка.
Не би ме учудило и да е имало преснимане и доснимане, за да получим финала с фотофиниш. Това би обяснило влаченето на Ръждавичка и липсата на хъс, особено в целенето накрая.

Радка ми се струва, че напоследък заслабна. Явно на блатото доставките на Томи Ойл са били регулярни. Или хайде, метаболизъм, може би...

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 09:53 от лято!

# 1 078
Съжалявам за Дяволо и всички фенове на Ръждавичка, но крайната самонадеяност не води до нищо добро. Сигурна съм, че продукцията ѝ върна жеста към Лапунов. Потриваше ръцете радостно, че е отпаднал и хоп - и за нея елиминационна капитанска.
А и с тези речи блатната да вземе главите на Калин и Алекс олекна окончателно! Двамата никога не са ѝ мислили злото, винаги са били зад нея.
Наигра се качествено и напълно заслужено е аут.

#сезонанаКалин#!

Да добавя само, че се влачеше по терена. Ама то й се върна и за изказването за параолимпийците.

# 1 079
  • София
Снощи Ръждавичка не беше себе си Sad
Мисля, че  една от причините за това нелепо представяне са трупнатите килца и ваканционния живот в резиденцията, без кой знае какво напрежение и лични обрати. Само погледнете на първата битка /когато спечели анулета/ колко по-грацилна и фина беше, а как изглежда сега! Разликата е очевадна.
Другата причина е, че се паникьоса и уплаши. Явно няма силна психика Ръждавичка, трябва да работи върху това.

Продукцията според мен беше предопределила тази победа за нея, даже Павел й помогна като накара Радостина да хвърля втори път падналата пръчка на стълбата, но всички останаха изненадани. Струва ми се, че наистина искаха Ръждавичка да отиде на финал /с помощта на грошовете на Радостина/, а защо не и да го спечели /защото тя има потенциал/. Сега обаче ще трябва да пренапишат сценария.
Радостина беше по-добра в тази конкретна битка, най-вече защото психически устоя, но като цяло не е топ състезател и ще отпадне бързо в обединеното племе. Остава въпроса кой ще й вземе богатствата?

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 10:25 от Grace

Общи условия

Активация на акаунт