💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 853
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Sofia
На снощната битка Ръждавичка беше като зомбирана, а жабата преливаща от адреналин и с неизчерпаема енергия! Сценарият върви с пълна сила, уважаеми зрители!

# 1 051
На Рада и бяха сложили нещо. Абсурд да издържи тази силова битка с толкова повторения гладна, некъпана и изтощена.

Още ме е яд за Симонка. Но тя си го каза, че сама се е била.

Ще изгледам първият си подкаст с нея, после ще изгледам Траян, Дино, Чикагото и Калин. Тази година сефте ще гледам подкаста на Ваня.

От промото за тази вечер. Залагам победа за жълтите. Сините са на съвет.

#СезонанаКалин#!
#СезонанаРъждавичка#! ( до края на седмицата ще я тагвам, заслужава момичето, въпреки загубата снощо)

Пс. Надявам се Дяволо да се върне тея дни и да не ни остави заради Симонка.

# 1 052
Браво на Радостина за победата, НО от цялата работа аз разбрах, че като нарушаваш грубо правилата да ядеш от "незаконно" взета храна, накрая за награда ти дават трима от най-добрите мъже за съплеменници, капитанство, 2 гласа, 350 гроша и анулет. Сал една резиденцийка липсва, че Рада е на 100% възнаградена, че е яла от на Томи Ойл сандвичите.

Снощи като тръгваше за битка и я даваха как се отдалечава си помислих, че сигурно още има скътана някаква храна от на Томи епопеята и тайно си похапва нощем. Нереално е след такъв глад да изглежда така отзад. Пекин се стопи за много по-кратко време

# 1 053
  • Bayern
Не очаквах Симона да отпадне. Не мисля, че е от това, че толкова много е стояла на Резиденцията и се е отпуснала и е понатежала - все пак на останалите племенни битки си се справяше много добре. Не знам още какво да мисля - имаше ли ръка продукцията тук, нямаше ли... поне на пръв поглед не виждам нещо, с което да са помогнали на Радостина (освен ако директно не са заповядали на Симона да не си дава зор, защото сценария изисква Радостина да бие, ама тук вече влизаме в тежък филм на конспирации). Може би просто се паникьоса първите два пъти като не можа да мине стената с ръкавиците, после ги свали, но пък каза, че ръцете не я слушат... не знам, не знам.
На племенните битки не й се налага да минава  трасе 6 пъти. Хич не виждам Симона да не си дава зор защото сценария го изисквал... Дали е имало намеса на продукцията могат  dido2k и  Ковид   да кажат, но не ми се вярва. Симона е станала толкова тромава, че се учудвам, че навакса накрая... От друга страна  Ради мина безупречно и имаше проблеми само с точността.

# 1 054
  • София
Симона не се би сама - би я Радостина или продукцията.
Колкото и да ѝ се иска да повярва, че сама се би, то не е вярно.
Слабата ѝ психика беше определяща за загубата, в края на битката пролича и какъв човек е - имаше нужда от доста време, за да поздрави Радостина. Не мога да отрека, че Ръждавичка беше много силна на арената, но извън нея има още много да учи. Дано го направи за следващото си участие.
Също мисля, че беше скалъпено наваксването и решаването на битката в последните секунди.

# 1 055
Няма да ни остави Дяволчето, защото е отговорен човек.

Симона подцени Радостина. И това ѝ изяде главата. Дори не си извади всички топки от сандъка при първите целения на цилиндрите. Не си свали ръкавиците на стената, защото "играеше за финала", а не в настоящата битка. Гледаше в бъдещето, а не в настоящето. И Стоян така сам се победи, не го би Мани. На крачки от победата си е представил победоносното си завръщане в племето и се е разсеял.

Определено Симонка беше най-силната жена за 7 сезона!
#СезонътНаСимона

Естествено, че е свалила килограми Ради, пълни глупости се пишат:
Скрит текст:
Да припомня:

# 1 056
Коментарите на мирка/дино/симона за Деси - отвратителни!

Аз писах че този път съм по-скоро за Радка. Но не мога да отрека приятното впечатление че
Симона първа пристъпи за прегръдка преди битката.

Също така не мога да премълча, че Павел се оля в подигравките за Симона.  Абсолютно непрофесионално, махленско, селско, просташко коментиране.

Отново го видяхме да показва, нареченият от мен синдром 1.99. На два пъти - точно секунди преди резултатът да стане  2:3 и  после 3:4 --  твърдеше че Симона изравнява, когато всъщност е на 99% обиколка назад.

Радка имала всичко на всичко 2-3 душа -- добре това за хвалене ли е?  Фродо засрамете се!

Павел пита Радка:
-Колко килограма си свалила.
Добре, тя откъде да знае? Може би сте дали кантарче в изолатора???

Миро:
-Тъкмо помислиш за финалите и си вкъщи.
Ами айде помисли си де!

И накрая да кажа че за мен битката беше яко кърпена и може би дори с добавени след края, преснимани кадри.  Радка е победила доста солидно. След това са им казали трябва да направим още малко кадри за да стане интересно. По тази причина Симона ходеше силно намусено и без никакъв хъс.   "Интересното" бяха двата "инфарктни" момента.

# 1 057
  • Bayern
Естествено, че е свалила килограми Ради, пълни глупости се пишат:
Скрит текст:
Да припомня:

Разбира се, че са свалили килограми. Тези дни изгледах няколко епизода  от началото на сезона повечето са видимо доста отслабнали. Но като видях Симона се чудя как е допуснала да се охрани така... Като влезе в Игрите беше жилаво миньонче, от няколко седмици обаче е заприличала на бухта. Вчера имаше коментари, че не тичала и не си давала зор, ами как да тича като още след първата обиколка едва дишаше.

# 1 058
Дяволчето писа, че ще гледа вчера по БТВ финала, а после на спокойствие битката на Ръждавичка.
Ама се надявам и вярвам, че няма да ни изостави сега. Ми то и моя Лапунчо го извадиха и то с измама, ама...
Дяволчето ме притеснява, дано не се е ядосвал много.

Какво е казала Симона за Лапунов при Ваня и аз да помоля гледалите интервюто да споделят.
Ръждата отиде за парички. Видя възможност, а е и последна възможна седмица да вземе такива, после е сливането. Знаеше, че ще е жена капитан. И други точеха май желание , Дино например, но тя има анулет и при силно желание..ще го ползва. Затова и Лапунов отстъпи на нея капитанството и другите преди, сега по същата причина си мисля. Щом каже , че иска нещо да е капитан и така става. Може би трябваше да я оставят да изгърми анулета, та да не попада сега при Радостина. За Николета и сабите съм сигурна, че ги е забравила, изобщо не ги слага в сметката по синхроните. Ръждата прегърна Блатната, защото имаше нужда от подкрипа и утеха, това е реакция на човека в момент на трудност, а не че я поздравява. Чак после се събра. Но се държа достойно, аз си мислех, че ще седне и ще се тресе от плач, но нямаше нищо такова. Съжалявам за Ръждавичка, като играч на терен беше супер и най-добра от жените. Социално обаче и като човек...най-зле от всички за мен, освен Миро. Радостина няма място на игрите по принцип и да паднеш от нея си е ...не изненада, ами... Поне да беше от някой мъж или Пекин дори, а то..жабата.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 08:31 от Папунка

# 1 059
Във ФБ се вихрят коментари, че са платили на Ръждавичка да падне или са й обещали сигурно място в Ол Старс. Според мене просто разклатената й психика, голямото его и наедрялото дупе й изядоха главата снощи.

# 1 060
На Симона наистина и дупето и излишните килограми и попречиха. Неслучайно Алекс ги юркаше да правят упражнения и да поддържат форма. Но най-вече психиката и изигра лоша шега. Тя не може да допусне, че може да загуби, паникьоса се и не успя да обърне мача. Едно падане от стената не беше фатално, но 5-6 вече...Радостина със сигурност не е човек гладувал седмици наред. Свалила е, да, но да погледнем Дечо, Пекин, Мирослав. Просто разликата е космическа. Тя вече трябваше да е скелет и да няма сили да ходи дори. И нека да има битки с двама противници с еднакви сили - захранени и с енергия. Но да не ни лъжат за драматизма как на Радостина и падат гащите и е само кокали, като видимо не е.
Истината е, че лошите дни за Ръждавичка започнаха още когато копаеше гроба на Лапунов. Много се радваше, че той отпадна, но забрави, че той, Калин и Алекс и бяха опора и щитове. Постепенно остана без всички, сама и се разклати. Иначе беше един от малкото облагодетелствани участници нито веднъж не сменил племе. И накрая точно жена, и то тази, която всички виждат като най-слаба я отстрани.

# 1 061
  • Bayern
Вчера много кофти ми стана, когато Чикато сподели, че според него Алекс и Калин на настроили Симона срещу него Frowning1  Радвам се, че се излъчиха синхроните на Ръждата , как няма търпение да го номинира. Хубавото е и че показаха как Алекс е категорично против грозните женски схеми.

# 1 062
Има такива хора и те си личат от малки, арогантни и самозабравили се, обаче винаги изскачат събития, някой “черен лебед”, които ги приземяват. Няма как да ставаш след всички, подута от спане, да се тръшнеш на масата и редниците да поднасят баничка и палачинки. После да кроиш интриги отваряйки поредната шоколадова вафла. Не я видях Симона да влезе да плува или нещо да тренира, пъпчасала от сладкото седи по генералски самодоволно , резултатът се видя.
Много е дразнещо, като уж обсъждат нещо, някой от тях да дъвче, най-често е Сапунджиева.

# 1 063
Каквото и да си говорим на тях им остават 5-6 снимачни дни до финала, а на нас седмица и половина.

Симонка отпадна - криво ми е много, че няма да я гледаме. Но такава е играта.
И аз не искам Мими да спечели, ама тя ще спечели.

Не искам повече във втора фаза да гледам Изолатор и Резисенция. Искам да се върне стопанството. Поне ще има какво да ядат и малко от малко да се къпят, защото сега не са равнопоставени. Сините имаха нужда от един Изолатор да се приземят.

И сега като заключение мога да кажа, че се радвам, че Алекс, Калин и Траян са там. Имат нужда чисто психически малко да посвалят килограми и да си каляват психиката. За 7 сезона е доказано едно. Резиденцията "изяжда" тялото и при индивидуални битки играчите яко издишат, ако са били дълго време там, защото стават тромави и се разконцентрират.

#СезонанаКалин#!

# 1 064
И аз се очудвам на физическата издръжливост на Радостина. Тя почти цял сезон гладува ? Защо е небходимо това да е непрекъснато подчертавано в предаването, като все пак не е вярно или пък преди състезание е компенсирано по някакъв друг начин. Нима гладуващите в предаванет са суперхора?

Общи условия

Активация на акаунт