💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 840
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Сега изгледах... яд ме е. Яд ме е на Симона, наистина сама се би. Детето рева, аз се ядосвах...абееее
Както казах и на дъщеря ми - за да имаш психика да побеждаваш, трябва да умееш да губиш. А Ръждавичка не умее да губи, затова след първото падане от стената изпадна в паника и дълго време не можа да се събере. Не я спря падането, можеше да навакса. Спря я страха от загубата.

# 1 036
Ръждавичка имаше късмета, че попадна при Феномените. Видяхме я за броени дни с Рада и Николета как се срина в очите на зрителите. Веднага се обърна срещу своите, като първата жертва беше Лапунов. Добре, че ги разделиха бързо с момичетата. Ако още в началото беше в друго племе, щяхме да видим само схеми и женски коалиции. Пекин 2. Нямаше да има толкова поддръжници.
Не знам какъв кинезитерапевт е, но ми направи много лошо впечатление как отричаше за контузията на Наталия при положение, че коляното е било видимо подуто. Не е никак професионално това.
Когато разбра, че Пекин е отпаднала, се зарадва толкова много, че пряката й конкуренция я няма, че съвсем забрави да се зарадва, че Алекс и Калин са в играта. И толкова спокойно каза, че очаквала един от тях да е елиминиран. Обърна се срещу Чикагото. Заигра с Мирка, знаейки, че е пратил Калин на елиминация.
От толкова хвалби и победи се помисли за безсмъртна.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 00:28 от Chapka

# 1 037
Истината е, че миналата година не гледах само последния епизод! И този сезон май ще пропусна единствено финалът заради победителят!
И все пак продължавам да съм фен на игрите и ще си чакам и следващият сезон (дано да има)! За мен е интересно цялото преживяване, а не дали ще харесам "големия" победител. Важното е че не сме безразлични към събитията- имаме си любимци и злодеи, а това означава, че още не се е изчерпал форматът!

# 1 038
След тази вечер, нищо чудно Рада да е с Мимито на финал. Направо ще е пълна пародия, но натам вървят нещата.
Всичко сте изписали за битката, съгласна съм че Симона сама се надигра, алчността и самолюбието й изядоха главата.
Калин пак беше унил и вече бая отслабнал май - разчистват пътя на някой друг, уви.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 01:03 от Tиана

# 1 039
Много нелепо отпадане на Ръждавичка, но сякаш съдбата се опита да я смири. Иначе според мен тялото ѝ все още не е свикнало с качените между 5-10кг и последните 2-3 седмици на трасето тя си беше доста мудна, не беше Ръждавичка от първия месец на игрите. Трябва да им сложат 1 кантар в резиденцията, че някои даже и не усещат как качват. То като гледам Сапунджиева колко бързо качи - няма общо с ходещия скелет, който беше допреди 10 дни. А и вече изобщо не ги виждам да тренират тия хора, само Алекс се е вманиачил и се опитва да ги строява. Забравиха ли, че са в спортно състезание?

# 1 040
  • софия
Ръждето Blue Heart при Ваня

Дава си време да опознае хората. По-скоро песимист. Премисля всички лоши възможности. Често дава тревожните мисли да я разсейват. В ИВ често.  Наталия била протовоположно на нея  и много и помагала, двете половинки на пъзел били. Калин като брат, Алекс като баша, Нати -най-добър приятел. Много е емоционална, липсвали и близките. Разбира се повече с мъже - върви и приказката повече, да обсъждат битките  трасетата, кое как. С жените не ставало.
Може да губи, тъй като в нейния спорт не е била от най-добрите. Често е била последна, ама последна последна-казва. Grinning Научила се е да преживява загубите и да надгражда от тях.
Най-секси мъже - Траян и доктор Лъчо.
Ок е за ОлСтарс и за Турнирите.
Психиката е най-важна за победата,  повече и от физическата подготовка и от глада.

# 1 041
Подкаста на Ръждавичка е може би най-добрия за сезона - възможно най-стегнат и фокусиран върху игрите (въпреки че тъпите въпроси на Ваня от типа на "вярваш ли на любовта от пръв поглед" и тези отклонения в началото бяха абсолютно ненужни). Тя беше един от главните герои и честно казано ми се искаше да чуем поне още 30 минути размишления за различни случки в играта, но разбира се до такава степен е стерилизиран подкаста, че нищо пиперливо да е възможно да пропусне. Изяжда им чара на играчите този подскаст и това, че не ги пускат по други изяви. Не знам кога продукцията и Нова ще осъзнаят че така губят рейтинг и възможността да изсмучат супер много clout от играчите... Както и да е... Единствено останаха подкастите на Дино, Калин и Траян, които ще изгледам.

# 1 042
Трябва да им сложат 1 кантар в резиденцията, че някои даже и не усещат как качват.

И не усещат колко са качили. Ръждавичка каза, че ще наложи капитанска диета, защото имали нужда. И след това добави “То и аз съм качила 1-2-3 кила”. Може, ама по пет. Никой от останалите в резиденцията нямаше такава силна нужда както тя. А тя с влизането след битката и сгъна баницата и луканката.

Алекс, Калин и Лапунов и те много се бяха ошишкали в тая резиденция.

В някой от подкасите се каза, че нямали време за готвене в резиденцията. Да си направиш няколко яйца или да искаш вместо дежурните пържоли да ти предоставят пилешко и да го метнеш на скарата, едва ли изисква кой знае какви усилия.

Според мен тъпченето идва точно от страх, че следващата седмица може да са в изолатора, както и че явно са свикнали някой друг да им приготвя по-здравословната храна навън. Не говоря за тия, които явно са свикнали да ядат пържоли и да пият бира и навън.

# 1 043
  • Варна
ТОВА НЕ Е СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ - ТОВА Е ТВ ШОУ- това което гледаме няма нищо общо с истината. СЪвсем между другото се спомена и че НА снимачния ден е доооста по различно отколкото виждаме ние , вече се спомена че се снимат и дубли. Да си спомняте за СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ С РЕЖИСЬОР И ДУБЛИ ????
много обвиняват ВОДЕЩИТЕ в какво ли , не но те са само актьори със сценарии , режисьор и слушалки в ухото и играят роли - те са безгласни букви.

# 1 044
Моля споделете какво е казала за Лапунов в подкаста.

# 1 045
  • На брега на реката
Жалко за Симона, но наистина сама се надигра, но и нямаше живец някак, та си мисля, че може и да има нещо, което да я е демотивирало.

Рада обаче, беше блестяща. Няма как да не и призная хъса с който игра. Браво на нея! Не я харесвам визуално, но това не пречи да кажа, че беше в пъти по-добра, а и постъпи много колегиално, като първия път стигнаха на гъбките, попита Симона дали ще минава и ѝ даде път, което Симона не би направила.
Не знам защо някой очаква, тя да каже, че не е отслабнала и ги хранят. Ами нали уж е на глад, какво би трябвало да каже. Има си сценарий към който трябва да се придържат.

Предишните сезони, постоянно даваха синхрони в които, тези на блатото се оплакваха, че не са си мили зъбите и едва ли не, това е първото, което ще направят, когато отидат на резиденция. Тази година не чух такова нещо.

# 1 046
Браво на Радостина за победата, НО от цялата работа аз разбрах, че като нарушаваш грубо правилата да ядеш от "незаконно" взета храна, накрая за награда ти дават трима от най-добрите мъже за съплеменници, капитанство, 2 гласа, 350 гроша и анулет. Сал една резиденцийка липсва, че Рада да е на 100% възнаградена, че е яла от на Томи Ойл сандвичите. Толкоз за справедливостта. А като се върна назад и се сетя, че поне на 3 пъти е била на косъм от отпадане, но деликатно е бутната от продукцията и вече е на крачка от финала.. ами толкоз за справедливостта.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 07:58 от Ели-Мели

# 1 047
Радостина трябва да почерпи Алекс - за обучението за гъбките, както и за мотивацията преди битката.

# 1 048
  • някъде другаде
Яд ме е , че Ръждавичка отпадна , мислех , че ще стигне до финал. Снощи на битката не можех да я позная , имах чувството , че едва се влачи.

# 1 049
не само че не каза една дума за "приятелите" Калин и Алекс, ами каза на Блатната отрежи им главите.

Не каза точно това. Каза че с тези "накити" ще им вземе страха и ще им вземе главите. Има нюанс

Общи условия

Активация на акаунт