💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 838
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 585
  • Bayern
Васо, ти си един от най-верните фенове, които съм виждала Grinning, ако не си някой роднина на Десито.
Аз я харесвам така или иначе, мила жена, добре подготвена, неконфликтна, та чак ѝ пречи последното.
Сапунджиева хич не е мила. Помня в началото как настройваше съотборниците срещу Александра и  обясняваше на всички колко подла била. А  Александра беше неориентирана, мислеше се за стратег, но в никакъв случай не беше лош човек, дори за мен беше една от приятните изненади този сезон ( въпреки джуките Smile ). Сапунджиева не е шумна и очебийно груба, просто тихо съска като змия и когато е в изгодна позиция си показва истинското лице. Сега се е свила и на мен на моменти ми е кофти като я мачкат, но си припомням как се държеше тя , когато беше със силните и смятам,че тя сама се докара дотук. Грозно е Миро когато запее в общия хор, въпреки, че вече не са в една коалиция, можеше вместо да подчертава недостатъците й да смени темата тактично. Грозно е и , че Ръждата не пропуска да я клъвне. Изобщо не ги харесвам и двете (меко казано) .
 Ръждата е крайно време да започне да се храни със затворена уста!

# 586

и да застане мъжки и да говори с Пекин от позицията на най-силният , какъвто е , и да се обединят и борят да не стигат до елеминация .

Така се пишат романи с благородни рицари. Вие това можете ли го? Да знаете, че с тези хора "не ви се играе", защото са непочтени, защото злоупотребяват с вас, използват ви и после ви пращат на елиминации? Това не е реално. Калин е там за играта, но не за тази игра. Все пак законът за самосъхранението е по-силен от някакви измислени "правила"...

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 13:19 от victoria vassileva

# 587
  • София
Да, на Калин саботажа му беше такъв, че направи най-много в битката, хахах. Ако ще да се разчекне не може един човек да играе за 6 и да спечели. Баси наглото.

ПС: и неговия "саботаж" беше за да се спаси, ама за Мани и Фейгин може (както и за много други), а за Калин не може.
Очернянето си върви, но няма да е успешно, транкилизирай се.

# 588
  • София
Споделям го, защото не мисля, че се води спойлер (не споменава игра, кой ще отпадне със сигурност и т.н.). В спойлерната тема Ковид (човекът със спойлери, дори по-сигурни от тези на Дидо и Мери) мисля, че беше споменал, че ще има участник (това още преди да започне сезонът), на когото „ще му върви по вода“ или нещо такова и е богопомазан от Вито. За съжаление май става въпрос за Джар Джар.
Тъй като съм пряк участник във конкретната дискусия (от втората половина на Юли) ще дам малко повече контекст:
Рано-рано докато течаха снимките вече бяхме разбрали със сигурност за това, че червеното племе е било "заблатено", но още нямаше детайли. И тогава до мен достигна допълнителна информация: първо името, хората в племето (тези от кастинг битките), както и това че изпращането им на блатото не е било никак случайно. Та скоро след това пуснах следното в спойлерната тема (на 23.07 в 19:19ч в 23-та тема, стр 28):
Цитат
Инак хипотезата ми е следната: имам усещането, че са събрали 6-мата от кастинг битките плюс още двама (може би спечелилите вътрешните кастинги на Мишето и онези двамата "любимци" от миналия сезон) и са им дали на първа битка плуване плюс някой тлъст пъзел и хайде при комарите. Само бъдещето ще покаже дали съм познал с това предположение.
В този момент не бях напълно сигурен, че точно финалния пъзел се оказа препъни камъка в тази битка (нещо което в последствие видяхме всички), но най-логичното беше да се търси точно там разковничето.
Много бързо след това (2 часа и малко), Ковид отговори с това:
Цитат
а защо си мислиш, че няма участник от червените, който е "целунат" от Господ-Вито и някак си късмета ще е все на негова страна и ще му върви по вода до финала(евентуално). Това би ли ви учудило?
Предвид това, че беше още ранен етап от развитието на сезона, аз лично не бих сложил Радка-Пиратка в тези сметки (не че и тя не се облажи в последствие от кацата с мед), защото тя по това време още си мизерстваше с титлата "Кралица на Блатото" и нямаше причина да смятаме към конкретния момент, че играта и върви "по вода". Съмненията на разследващия ни екип бяха първо насочени към Шопа, а по-късно и към Мими Фикуса: и двамата много бързо се измъкнаха от "лошото място" и отидоха в силни позиции при жълтите (племе сякаш точно създадено за да бъде превзето от блатните). В последствие обаче, контузията на Шопа (случила се точно по времето на тази дискусия) остави в "играта" само "Робин Худ" от Тему. Останалото го гледаме вече 12 седмици. Аз лично от сезон 4 не помня да е имало участник на който така всичко да му се нарежда с магическа пръчка, размахвана от някоя "Кръстница Фея".

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 13:04 от dido2k

# 589
Появят се тука един-два коментатора с цел да "очернят" човека-слънце Калин с изсмукани от пръстите и фалшиви факти...Но няма как да се получи. За 3 месеца той се доказа, показа и прочие, че е Великилепен. В този ред на мисли..
На черното, бяло и да се опитвате не може да кажете

#СезонанаКалин#!

# 590
От последните няколко страници  изчетох толкова "интересни"коментара  ,че няма накъде повече 😃.Хайде сега  за спокойствието на тези хора да приключим тази тема.
Така:
1.Калин е ужасен,слаб,недостоен.Не знам какво му харесваме,аа забравих сините му очи.😄Не става за победител, и ние от тийн фенклуба му решаваме, че бог Калин не заслужава победата.Разочарованието  на сезона! Точка!😁
2.Мирослав от Канада е най-достойния победител!
3.Как смееме да не харесваме женската коалиция на Катрин Пекин ,и някой да има нещо против това,пък недай си боже да не отидат и да им го кажат в лицето какви мъже са .Край.Срам и позор .Тези момичета са чест и слава за всички.
4.Дино и Траян мъже на място. Най комплексните булита в играта .Чест и почитания за тях.

Така дали ще има спокойствие вече? 😃

# 591
dido, опитах се да изслушам разговора ти с ауткаст, но си признавам, че ме приспа. Разбирам, че трябва да се прикриваш. Ама то има различни начини. В 21 век това на час по лъжичка и "аз знам, защото знам, а вие не знаете" е интелектуална игра, която не може да се разтяга в толкова време. Бъди добър, така и така вече много неща пробиха и тук, в не спойлерната тема, да кажееш на "незнаещите" какво предстои. Иначе не разбирам какво удоволствие се извлича от това да даваш загадки по сама по себе си вече неинтересна и похабена тема? Само доразгаряш интереса и правиш трафик. Това ли е целта? Пиша го най-добронамерено. Когато толкова време ум като моя не може да разкрие една "тайна", която от гл.т. на обичайното ми битие е незначителна, когато информацията се появи (а тя ще се прояви след 7-8 дни) тези заигравки ще са ми оставили само лош вкус- не по-добър от действията на продукцията.

# 592
  • В Града на липите
Според мен си много семпла в точката за Миро.Grinning

п.п. В интерес на истината думите на Калин „под юргана“ бяха само допълнение към тези, които им каза право в очите на съвета. Явно са извадени от контекст, защото Пекин каза в подкаста си, че Калин е човекът усмивка, а Иво спомена, че преливал положителна енергия или нещо подобно. Та няма злоба в него, просто си казва мнението. Не шикалкави като мишка зад гърба

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 12:09 от hrissi_sz

# 593
От последните няколко страници  изчетох толкова "интересни"коментара  ,че няма накъде повече 😃.Хайде сега  за спокойствието на тези хора да приключим тази тема.
Така:
1.Калин е ужасен,слаб,недостоен.Не знам какво му харесваме,аа забравих сините му очи.😄Не става за победител, и ние от тийн фенклуба му решаваме, че бог Калин не заслужава победата.Разочарованието  на сезона! Точка!😁
2.Мирослав от Канада е най-достойния победител!
3.Как смееме да не харесваме женската коалиция на Катрин Пекин ,и някой да има нещо против това,пък недай си боже да не отидат и да им го кажат в лицето какви мъже са .Край.Срам и позор .Тези момичета са чест и слава за всички.
4.Дино и Траян мъже на място. Най комплексните булита в играта .Чест и почитания за тях.

Само добавям, че засрамена си посипвам главата с пепел🤭

# 594
И на мен ми става лошо от тези съмнения, че може Ръждавичка да падне. Не съм й фен, но ми харесва повече, по- мъжки и достойно се представя.
Не съм и за Миро и е много жалко, ако се потвърдят слуховете. Цял сезон се кри зад жените и сега изведнъж,, разцъфна”, Лисунгер…

# 595
Само да напомня, че Радостина отдавна щеше да е АУТ от сезона, ако не и бяха дали 2 минути наказание, че не може да мине стълбата срещу 50 годишния Кристиан с жилетка от 15 килограма.
Ами, не знам, Дяволо. То реално тя си го минаваше компонента. Просто си почина 2 минути. Ако беше решила просто да спре за малко, без да го изразява гласно като наказание, пак щеше да го бие, за съжаление. В смисъл, конкретно за случая, на нея си и ѝ трябваше малко време за почивка, видя се, че самият компонент може да го минава, след наказанието/почивката го направи още поне три пъти без проблем.

Pushpin ХОРА:exclamation: Моля за малко внимание. Понеже саботажът е често споменаван в тази тема, моля да прочетете! Думата произлиза от САБО - тези дървените чехли, много популярни в Холандия, оф, пардон, Нидерлания. Историята е, че в знак на протест срещу автоматизирането на заводите и съкращаването на работни места за сметка на машините, работниците са хвърляли/слагали/пъхали сАбото си между лагерите или компонентите на машините, за да ги повреждат, тоест са САБОтирали. Нищо от това най-вероятно не се е случвало в СЪБОТА! Ако поне на двама съм помогнала да запомнят правописа на тази дума с този интересен факт, животът ми и днешният ми ден няма да са напразно Simple Smile Pushpin

# 596

и да застане мъжки и да говори с Пекин от позицията на най-силният , какъвто е , и да се обединят и борят да не стигат до елеминация .

Така се пишат романи с благородни рицари. Вие това можете ли го? Да знаете, че с тези хора "не ви се играе", защото са непочтени, защото злоупотребяват с вас, използват ви и после ви пращат на елиминации? Това не е реално. Калин е там за играта, но не за тази игра. Все пак законът за самосъхранението е по-силно от някакви измислени "правила"...
Смятам, че спорим културно , за това все пак първо да уточним дали сте съгласна, че никой на никого не е длъжен да му бъде трамплин и да жертва себе си , за да оцелее другия, понеже видите ли е по-симпатичен и по -способен. Ако от тук не постигаме съгласие, нататък аргументите ми , даже няма нужда да четете ,. За тази , цел да, има две коалиции, които се противопоставят. Но жените гледат на мъжете, като на опоненти, докато другите , буквално като "врагове" Има една тънка разлика - коалицията на Пекин не желае целенасочено да изхвърли "мъжете" , за това и се бори до последно (според силите си) , да не се стигне до номинации. Ако бидейки глава на силната в момента коалиция, имаща два сигурни бушона , го беше ударила "през просото" - сериозно щеше да си навлече и моя гняв, но в случая я виждах как се бори и хъса на терена (дори надъхвайки Николета срещу Дино на бягането) Абе личи си , кога човек се мъчи да постигне победа, въпреки възможностите си. И съответно другата "слаба" числено коалиция, на мъжете, които искат умишлено и целенасочено да гонят свои. Пекин според мен постигна целта си (продукцията и помогна за това, да се яви в равностойна битка и от там каквото сабя покаже)
П.п да , мога го , често и ми се налага

# 597
Фифо отиде с близо 2 минути преднина преди Алекса на пъзела.
На трасе ги пръсна и Алекса и Жорката. Двама ТОП атлети.

Трасетата на тримата финалисти в този сезон не бяха еднакви по дължина, което беше от огромно значение. Алексата "служебно" го подредиха на най-късото трасе, Фифо - втори по дължина, а Жорката беше на най-дългото. Самите елементи в битката бяха такива, че Жорката да не може да изяви най-силните си страни. Принципно на финала вече се знае кой в какво е добър и в кое е по-слаб, така че лесно може да се даде предимство на предпочитания победител. Но понеже Алексата беше значително по-посредствен във всяко отношение, имаше още "хватки", с които го придвижиха до победата, хората бяха извадили снимки, доказателства, включително как пъзелът на Алексата беше със сдвоени парчета още в торбите. Дори се говореше, че при снимките буквално са наредили на Фифо да не бърза... Филип Атанасов е инженер, пъзелите ги реди както си иска.
За полуфинала, където Алексата едва-едва изкопа пясъка и със сетни усилия се добра до пъзела, за него имаше невиждани облаги като се започне от "избор на трасе" - направо му показаха кое трасе да вземе. Най-късото, разбира се, освен това там пъзелите бяха покрити с капаци и не се видя при какво стартово положение започват, как така Алексата изобщо влезе на финала...
Но за мен най-прецаканата участничка в сезона беше Александра Фейгин. Достойно момиче, спортист от висока класа, направо я попиляха в чисто психологически план.

# 598
  • София
Само да напомня, че Радостина отдавна щеше да е АУТ от сезона, ако не и бяха дали 2 минути наказание, че не може да мине стълбата срещу 50 годишния Кристиан с жилетка от 15 килограма.
Тя щеше да отпадне още на съвета на блатото,когато Ралица рИва и гласуване нямаше.

# 599
Според мен си много семпла в точката за Миро.

Еее то не е нужно повече думи за Цветето на сезона. Робин Хут на 21 век в Игри на волята.Това е достатъчно.😁

Общи условия

Активация на акаунт