, ако не си някой роднина на Десито.
). Сапунджиева не е шумна и очебийно груба, просто тихо съска като змия и когато е в изгодна позиция си показва истинското лице. Сега се е свила и на мен на моменти ми е кофти като я мачкат, но си припомням как се държеше тя , когато беше със силните и смятам,че тя сама се докара дотук. Грозно е Миро когато запее в общия хор, въпреки, че вече не са в една коалиция, можеше вместо да подчертава недостатъците й да смени темата тактично. Грозно е и , че Ръждата не пропуска да я клъвне. Изобщо не ги харесвам и двете (меко казано) .

ХОРА:exclamation: Моля за малко внимание. Понеже саботажът е често споменаван в тази тема, моля да прочетете! Думата произлиза от САБО - тези дървените чехли, много популярни в Холандия, оф, пардон, Нидерлания. Историята е, че в знак на протест срещу автоматизирането на заводите и съкращаването на работни места за сметка на машините, работниците са хвърляли/слагали/пъхали сАбото си между лагерите или компонентите на машините, за да ги повреждат, тоест са САБОтирали. Нищо от това най-вероятно не се е случвало в СЪБОТА! Ако поне на двама съм помогнала да запомнят правописа на тази дума с този интересен факт, животът ми и днешният ми ден няма да са напразно
Препоръчани теми