💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 569
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 260

Ех това Чикаго, като си спомня визитката му Satisfied  въобще не предполагах, че ще стигне толкова далеч в Игрите, дори си мислех, че няма да го харесвам Smile  Хареса ми снощи в промото как каза на Дино, че от плячка се превръща в ловец Simple Smile

И на мен ми допада чувството му за справедливост и това, че разчита на собствените си възможности. Радвам се също, че не се включи в були кампанията срещу Сапунджиева - имаше топки да застане до отритнатата, макар и това да носи негативи.

Само че поведението му навън е пълен потрес. Снима се с която чалга звезда докопа, както и с чехълчетата от Биг Брадър.

# 1 261
Неделчо и Туджаров направо на лайв излязоха Grinning Изтървах началото ама ще го погледна
За съжаление това беше от надкаст с игрите тъпо ми е жалко че повече няма да ги гледаме как коментират игрите.
Явно ще продължат само с Ергенът и там на Бтв предаванията  Острова с2 или Трейтърс с2 ако има .

# 1 262
  • София
С голяма рана в сърцето все пак идвам на люнимата ми част:
'Лайф коментиране по време на епизода'

Оттук-нататък ще гледам неутрално и повече никога няма да си имам любимци в ИВ.

Да видим дали ще има лаптоп сега, ама то този лаптоп трябва да го дадат на Калин, Алекс и Траян - най-близките и, а не в племето на Феномените.

# 1 263
  • София
Радка къде е скрила парата и анулета...в храсталака ли..

# 1 264
Ох Калинчо милия
Чак не вярва
Страхотен е

# 1 265
  • София
Траян видимо посърна. Стана му много гадно за Симонка.
Калин му стана доста кофти.
Алекс се прикрива, но му личи, че е шокиран и той.

Харесват си те много Ръждавичка.

Ех ех ех

😢

Няма вече Феномени

# 1 266
Калинката страда за Симонка.. Виждал тях двамата на финал рамо до рамо. Ох колко е миличък и добър и как си държи на нея.Gift Heart

# 1 267
Чикагото много точен в коментара!

# 1 268
Чикагото много точен в коментара!
Абсолютно.Най точното описание на Ръждавичка току що даде Чикагото

# 1 269
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Чикагото много ме кефи, плюс това остана и единствения оригинален Феномен. Другите трима не са и никога няма да заслужат честта да се нарекат Феномени.
Сещам се за една актуална в този сезон на ИВ поговорка: "който копае гроб други му сам пада в него".

# 1 270
Николетке патка заспала.Не било честно да ви пращат на елиминация мъжете,но вие можете .Толкова тъпо същество и нагло заедно с Радка не е имало за 7 сезона .Язък че е сравнително силна.

# 1 271
  • Някъде там...
Двете клявки пак кроят планове как да пратят двама силни играчи един срещу друг. Адски ми е досадно вече. Качеството на битките съвсем да падне.
Време е за сини съвети тази седмица, викам аз. Имат нужда жълтите от доза допамин.

# 1 272

Само че поведението му навън е пълен потрес. Снима се с която чалга звезда докопа, както и с чехълчетата от Биг Брадър.
И аз останах в недоумение защо се снима с тези хора? И защо участва в реклама за хазарт с Фики? Може би иска допълнителна слава и нови възможности за развитие. Но дори само славата от Игрите щеше да му стигне според мен, а другите неща са напълно излишни. Може би иска и да е бъде харесван и да не е в лоши взаимоотношения с никой. Ще очаквам представянето в Черешката на Тортата.

# 1 273
Току що установих на кого ми прилича Радка( от три дни се чудя) - на Лиса Симпсън, особено в профил

# 1 274
Чикагото участва в една седмица с тях в Черешката на тортата. За това е сниман с тях. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт