💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 664
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Някъде там...
Слушам я Ръждавичка в подкаста и Ваня й задава въпрос кого от мъжете в игрите смята за най-секси. И отговорът е: "Мисля, че са се видели от публиката като най-секси Траян и Лъчезар. Те си имаха и единоборство двамата, то си беше зрелище за майките, за всички." Rolling Eyes

Това момиче наистина ли си няма реална представа какво се случва в действителност? Доста показателен отговор за цялото й мислене като човек и играч. Кон с капаци!
Този подкаст не се ли записва веднага след игрите? Не знам защо съм останала с такова впечатление.

# 1 246
Аз пък още мисля за знамето на сините. Защо не го взе Радчето? Обрат само 💰 и беж към варела.

За Траян съм. Или Алекс.
Току виж Никито ни изненадала Grinning

# 1 247
  • София
Аз също не видях прословутия сексапил на д-р Манчев. Че то Ивайло ми беше много повече радост за окото. Но... вкусове разни. Grinning

# 1 248
И Жорката от 4 сезон се включин накрая в подкаста на Неделчо и Туджаров😄Голям веселяк този човек.Не следи сезона изкъсо ..Калин му е фаворит и се надява той да спечели,ама първоначално попита дали още е в игрите явно последно го е гледал на битката с Ивайло 😄.Любимеца на публиката вика .Каза че ще е първия за 7 сезона ако спечели 😄Но Неделчо и Туджаров го светнаха набързо  че Мими Фикуса печели за съжаление  и така 😄
И те са в бойкот като мен заради Ръждавичка и Пекин 😂 (любимките им)Таа може и да няма повече кастове с игрите от тях.

Това им беше най-добрия подкаст за Игрите от 2 сезона насам, лично за мен. Предните много бяха "гледахме малко с едно око" и си им личеше че не им е най-любимото вече ама днес избухнаха. Поне за това им давам голям +

Оставам и без подкаст честно казано. На Чакала не ме кефи толкова.

Направо се върнах на сезон 4 подкаст лавъл... ехххх

# 1 249
Някои хора просто не са фотогенични. Може да е много чаровен на живо

# 1 250
Уоу преди малко изгледах Ръждавичка срещу Радостина и съм още леко в шок Hushed Касически пример как може сам да се биеш. Жалко, сега ми остава само да стискам палци на Калин Head Band

Гизем  >> Меси Trollface
https://youtu.be/VFnU10w6Rxo?t=2359

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 19:45 от batigol

# 1 251
Гарганела няма да те цитирам, но св подписвам под всичко,което си казала.

Някой беше питал за Чикагото. Такъв си е и в живота. Няма скрито покрито. Иначе как го виждаш да командори 40 човека на смяна!?

# 1 252
  • Някъде там...
Погледът на Томи към Калин казва всичко. Joy

# 1 253
Ей сега гледах Интрото...
Калинката за Симонка: Не мога да повярвам човек, не мога...

# 1 254
Ръждавичка вчера загуби факт,но много ме дразни,когато някой каже,че била изпъквала,защото жените този сезон били много слаби.
Ами то в последните сезони не сме имали някакви страшно силни жени.
Особено като почнат по подкастите да разправят….
Единствената причина да има слаби жени е продукцията, има достатъчно кадърни такива,които се пренебрегват за сметка на кадри на Мишето.
И то както виждаме може да не са толкова слаби,но като цял сезон се крият публиката автоматично ги определя за такива

# 1 255
Слушам я Ръждавичка в подкаста и Ваня й задава въпрос кого от мъжете в игрите смята за най-секси. И отговорът е: "Мисля, че са се видели от публиката като най-секси Траян и Лъчезар. Те си имаха и единоборство двамата, то си беше зрелище за майките, за всички." Rolling Eyes

Това момиче наистина ли си няма реална представа какво се случва в действителност? Доста показателен отговор за цялото й мислене като човек и играч. Кон с капаци!
Тя много добре знае кого харесва публиката, просто не иска да го изрече на глас, защото си е такава, злобничка, нещо го яде отвътре това момиче.
Сто процента го вижда. Младо момиче е, ползва TikTok и т.н. — няма как да не вижда, че там постоянно правят едити с Калин.
Според мен тя просто си каза нейното мнение кои са най-привлекателните за нея, но знаете как е — хората после го правят на „общо мнение“ тяхното.
Ваня в подкаста ми се стори, че е голяма фенка на Симона. Явно оценява физическите ѝ качества и донякъде се припознава в нея. Цял сезон, в почти всички подкасти, все я пита за Симона. Честно казано, очаквах този епизод да е по-дълъг и с много повече въпроси — изненадах се, че беше толкова кратък. Личи си, че наистина я харесва.

# 1 256
  • Bayern
Гарганела няма да те цитирам, но св подписвам под всичко,което си казала.

Някой беше питал за Чикагото. Такъв си е и в живота. Няма скрито покрито. Иначе как го виждаш да командори 40 човека на смяна!?
Ех това Чикаго, като си спомня визитката му Satisfied  въобще не предполагах, че ще стигне толкова далеч в Игрите, дори си мислех, че няма да го харесвам Smile  Хареса ми снощи в промото как каза на Дино, че от плячка се превръща в ловец Simple Smile

# 1 257
Бе, гледах двете кралици, Симонка - на резиденцията и Радостина на блатото. Едната гладувала, другата - яла. Абсолютно еднакви ми се видяха. Не помня и при влизането им, да са били много различни, че сега да са се срещнали по средата. Ако едната е била дебела, пък другата слаба, едната качила - другата свалила... Защо изобщо ни ги приказват тези неща. Да, има видимо отслабнали участници, но Радка определено не е от тях.
Иначе ме е яд за развоя на събитията от вчера. Много ме дразнеше Ръждавичка с отношението си към другите, които не харесва, но трябваше да е на финал. Играта й беше пламенна и запомняща се...

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 20:25 от wiwala75

# 1 258
Ей сега гледах Интрото...
Калинката за Симонка: Не мога да повярвам човек, не мога...

Нещото, за което най-много ме е яд, е колко много ѝ вярваха всички Феномени и как не виждаха, че е готова да ги подхлъзне във всеки момент. Сега ще жалят за нея, а тя накова Радка да ги обезглави. Sad

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 20:18 от жижик

# 1 259
Този подкаст не се ли записва веднага след игрите? Не знам защо съм останала с такова впечатление.
Не. Записали са го тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт