💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 651
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 230
За битката тая вечер - иска ми се жълтите да я вземат, ама си мисля...Мирка кога ще блесне? Че нещо не остана време.

#СезонанаКалин#!

# 1 231
Калин на подобна игра май отпадна първи или втори, така че определено няма да заложа на него. Grinning Но нямам нищо против да ме изненада. Мисля, че Мирослав ще блесне тази вечер.

# 1 232
Неделчо и Туджаров направо на лайв излязоха Grinning Изтървах началото ама ще го погледна

# 1 233
Относно битката довечера - много се надявам Калин да изпъкне (положително), имайки предвид какво се случи предния път. Мисля си, че може много повече от това.

# 1 234
Слушам я Ръждавичка в подкаста и Ваня й задава въпрос кого от мъжете в игрите смята за най-секси. И отговорът е: "Мисля, че са се видели от публиката като най-секси Траян и Лъчезар. Те си имаха и единоборство двамата, то си беше зрелище за майките, за всички." Rolling Eyes

Това момиче наистина ли си няма реална представа какво се случва в действителност? Доста показателен отговор за цялото й мислене като човек и играч. Кон с капаци!

# 1 235
  • Bayern
Дами и Господа ) предлагам да спрем да коментираме вече отпадналата вчера )
 ужасно ми е омръзнала и корицата , и коментарите на защитника с розови очила , и самата , за мен , силна относително участничка , но безкрайно антипатична като човек и играч във формата.
Лошо ми е вече ( почти като на мимето 🤣🔫)
Ами тъкмо темата по вчерашната битка заглъхна и започнаха да се качват красиви снимки на форумските любимци и в този момент идва дяволо с новината , че ''навсякъде гърми яко и се съжалява или величае Генерала.''  ....  Е ние да не сме на Пекин момиченцата ...Smile

# 1 236
По принцип не може да се оспори, че момичето беше добро, но много стари участници са прави: този сезон нямаше конкуренция при жените и много малко успяха да изпъкнат. Това е истината.
Симона беше добра, няма спор, но имаше много грубо и арогантно държание.
Предаде всички — Гордиенко, Чикагото, Лапунов, а и беше готова да бутне и Алекс, и Калин ако и беше изгодно.
Сама в подкаста, а и някъде другаде (не помня къде), беше казала, че в ученическите и студентските години ѝ е било трудно да си намери приятели. Това не е нещо лошо — ако средата не е твоя, няма как да стане. Но си личи, че самата тя има някаква своя вътрешна злоба и пренавитост, която отблъсква хората  .
Между другото, тя трябва да е благодарна на Томи (и не само тя — и Дино, и Траян, които от „бушони“ ги вкараха в много добра позиция). Ако не беше той с тази изцепка, надали сините щяха да видят толкова резиденции, защото Лечителите си бяха стабилни и щяха да бият отделно на номинационните си беше равностойно и те бяха по бързи на трасе от сините тогава.

Също така, тя щеше да продължи да играе с онези двете, от които едната е най-мразеният участник тази година, и на 100% щеше да си съсипе играта там — и вътре, и след това отвън. Помня колко хейт изяде, когато започна да се сближава с тях.

Ще остане запомнена, но няма да е от „най-най“ образите. По-скоро е контровършал образ (50%/50%) и няма да бъде всенародна любимка като Калин, Дино, Чикагото или Ивайло.
Сред жените тази година е най-харесваната, защото повечето други бяха безхарактерни или слаби, но в общия контекст на всички сезони не бих казал, че е топ.

Сега много хора ще ме нападнат, но според мен Дени е по-добра от нея комплексно и като цялостен образ излезе по-положително дори след играта и с Елвиса и булинга към Благо Мастагарков. Тя също беше „сготвена“ накрая. Не мога да кажа, че съм бил фен нито на играта ѝ, нито на изказванията ѝ в Чакалкаст/Туньокаст, но истината е, че е по-силна от Ръждавичка.
Класация на жените по сила:
1 Ваня
2 Дени(тя има от всички най много хъз и воля ,също и много опит Maximal и тн)
3 Силвето (ако беше по млада може би щеше да бъде на 1 място)
4 Паулина (има финал, но беше доста бутана)
5 Мани от сезон 4 — страшно недооценена, и физически, и социално
6 Вики Пенелова
7 Ръждавичка
Надявам се да няма сърдити, но сега много хора са пристрастни покрай хайпа. Догодина ще дойдат нови машини, ще правят големи неща и ще се говори за много от сегашните : „А тя не беше кой знае какво“ или „Той не беше“

# 1 237
  • Берлин
Много неприятно е да се манипулира заради лично пристрастие с обобщения, включващи "всички". Аз също имам социални медии, всенародната любов на "всички" към Ръждавичка е явно скрита в тайни постове и невидими лайкове. Не, не е най-комплексната, силна и тн.жена за всички сезони и не-няма как любовта на "всички" да я зашемети, защото такава любов няма.
...
Не разбирам и прехласването по Неделчо и Туджаров - посредствени, не особено интелигентни, инертни, а и не особено приятни за гледане.
...
Единственият участник, който ми е не съвсем ясен, е Чикагото.

# 1 238
"Мисля, че са се видели от публиката като най-секси Траян и Лъчезар. Те си имаха и единоборство двамата, то си беше зрелище за майките, за всички." Rolling Eyes

Добре, айде Траян май доста хора го смятат за красавец (на 2ро място след знаете кой), макар че на мен не ми допада особено, сякаш твърде много зъби има? Нещо не ми харесва в долната част на лицето му. Но Лъчезар??? Само на мен ли той ми прилича на Жокера? Изобщо не ми харесваше визуално, даже напротив😬 Лапунов беше къде-къде по-сексе. И Ивайло. Даже Алекс, Чикагото и Дино ми харесват повече.

# 1 239
Някой може ли да сподели какъв е коментарът за параолимпийските игри направен от Ръждавичка, тъй като се спомена но аз съм изпуснала какъв точно е бил?

# 1 240
И Жорката от 4 сезон се включин накрая в подкаста на Неделчо и Туджаров😄Голям веселяк този човек.Не следи сезона изкъсо ..Калин му е фаворит и се надява той да спечели,ама първоначално попита дали още е в игрите явно последно го е гледал на битката с Ивайло 😄.Любимеца на публиката вика .Каза че ще е първия за 7 сезона ако спечели 😄Но Неделчо и Туджаров го светнаха набързо  че Мими Фикуса печели за съжаление  и така 😄
И те са в бойкот като мен заради Ръждавичка и Пекин 😂 (любимките им)Таа може и да няма повече кастове с игрите от тях.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 19:12 от *Ани*

# 1 241
Някой може ли да сподели какъв е коментарът за параолимпийските игри направен от Ръждавичка, тъй като се спомена но аз съм изпуснала какъв точно е бил?
Ами беше нещо от рода че едвам  се мъкнат по трасето като параолимпийци ,което наистина беше много грозно.Защото според мен точно параолимпийците показват на какво и способен човек и колко е силен духът му ,но явно Ръждавичка е далеч от това

# 1 242
"Мисля, че са се видели от публиката като най-секси Траян и Лъчезар. Те си имаха и единоборство двамата, то си беше зрелище за майките, за всички." Rolling Eyes

Добре, айде Траян май доста хора го смятат за красавец (на 2ро място след знаете кой), макар че на мен не ми допада особено, сякаш твърде много зъби има? Нещо не ми харесва в долната част на лицето му. Но Лъчезар??? Само на мен ли той ми прилича на Жокера? Изобщо не ми харесваше визуално, даже напротив😬 Лапунов беше къде-къде по-сексе. Даже Алекс, Чикагото и Дино ми харесват повече.
Ама няма лошо. Всеки си има любимци - нека си харесва Траян и Лъчезар /щото каза, че и тя споделяла гледната точка на публиката/.
Ама, по ягодите, не вижда ли какво се случва покрай Калин? Сляпа ли е? В неин си свят ли живее? То е очеизвадно просто кого харесва публиката най-много.
А тя не го вижда.
И в игрите нищо не виждаше, освен собствения си нос.
Не виждаше, че е попаднала в най-готиното племе.
Не виждаше, че хората около нея са адски свестни.
Не виждаше, че е закриляна и пазена от тях.
Не виждаше, че Радостина и Николета са клопка.
Не виждаше, че Лапунов най-много я ценеше от всички.
Не виждаше, че се е оляла с нейните капитанства.
Не виждаше опасността.

# 1 243
Слушам я Ръждавичка в подкаста и Ваня й задава въпрос кого от мъжете в игрите смята за най-секси. И отговорът е: "Мисля, че са се видели от публиката като най-секси Траян и Лъчезар. Те си имаха и единоборство двамата, то си беше зрелище за майките, за всички." Rolling Eyes

Това момиче наистина ли си няма реална представа какво се случва в действителност? Доста показателен отговор за цялото й мислене като човек и играч. Кон с капаци!
Тя много добре знае кого харесва публиката, просто не иска да го изрече на глас, защото си е такава, злобничка, нещо го яде отвътре това момиче.

# 1 244
Истината е че Ръждавичка сама се закопа по един или друг начин.Подценяване плюс едно,две килаца отгоре и беше до тук.Каста и не ми беше нещо уау .Не каза нещо различно от това което си говореше в предаването .Ваня лошата водеща не се и постара честно казано.Нито я попита кои са и фаворитите ,нито за най-близките и вътре  Калин и Алекс.Общи приказки за племето .Другата година да уволняват Ваня че като водеща страшно  зле.

Общи условия

Активация на акаунт