💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 572
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 275
Дяволче, я се стегни!
Как така вече няма да си имаш любимци и да споделяш , да ги подкрепяш, да искаш да победят...
То и преди се ядосваше и страдаше от всеки сезон си имаше някоя любимка, сега таз Ръждавичка какво ти омота толкоз главата, та...
Ей ме мен, Лапунката го махнаха с измама, ама...какво да кажа. Че и не бил красив, айде -де.
Пък и Ръждавица имала приятел, така че...бе имаше да вдигаш чинии, да готвиш и пак да не е доволна, остави я тази, то кат гледам ни една не става, оф.
Виж на кастовете какви подготвени и хубави момичета идват. Тази какво те омая не разбирам, че и други тук страдат мъже се вижда, ама по-прикрито, та...виждаме ви да си знаете))

ПП. Вместо Лапунов трябваше да сложат Радостина или Николета за капитани, уж им гласуват доверия и да ги приобщят. Бяха болшинство. Ама нали мъжете слушат Ръждавица ...очакваше се и се знаеше дори , че ще е елиминационна битка на капитани. Сега щеше да е различно и за Ръждавица и Лапунката още щеше да е в играта , и продукцията прецакана и напразно пазела Томи за битката преди да го изгони.

# 1 276
Аз нямам особено желание нито да гледам нито ми се пише. Хем ми се иска Рада да спечели и евентуално да нахрани мъжете на жълтите. Това означава Ръждавичка да си тръгне а и това не искам. Но ако си тръгне Рада Калин и Алекс със сигурност ще гладуват.
Чудя се каква дарба трябва да имаш та всяка година да скапваш игрите накрая.

Продукцията надмина себе си.Когато се колебаеш кое е по-малкото зло, те намират начин да ти ги сервират и двете.Хем Ръждавичка извън играта, хем жълтите гладни.

# 1 277
Радка и Николета планират евентуални двойни номинации. Че то ако се номинират по двама и сините загубят и двете си битки, няма да има нужда от съвет. Те са си 4 човека.

# 1 278
  • София
Мане,
Категорично не съм съгласен.
Но всичко е въпрос на разбиране за играта.
Няма как да разберем, докато не видим Ол Старс и всички топ жени една срещу друга ама на трасе, което аз написах. Или близко до това. И ще приключим спора.
Денислава е слаба на елементи на ръце и няма двигателната култура на Силвия и Ръждавичка. Нито тяхната фина моторика.
Не съм видял по-добро движение от това на Радулова, като малко след нея е Симонка.
Единствената причина да не ми е в топ 3, Силвето са годините.
Топ 3 са Ръждавичка, Ваня и може би Крамарска, но тя отпадна твърде рано все пак в нейния сезон. Силвия Радулова е в топ 5, тук може и да съм пристрастен, защото ако и дадат тежести ще окапе. И Вики Пенелова ми затваря топ 5. После Маги и Дени. Анджи и т.н.

# 1 279
От официалната група в фейсбук...Калин ми е Ален Делон...

# 1 280
На мен ми е мъчно за Ръждавичка, хем отначало не я харесвах много. Бореше се, силна и успешна беше до сега, един неуспех не определя човека.Тази Радостина ми е много неприятна, антипатична ми е и на външност и иначе. Ръждавичка си беше много намахана и със самочувствие, но пък Радостина е хитра, тарикатка, схемаджийка, не я харесвам. И Чикагото не харесвам, той пък е егоист и сметкаджия , за съжаление такива са най-успешни в живота , успяват да си пробиват път без да им пука за другите.
  Ама съм се примирила, справедливостта в това предаване е мираж, лошото е, че и в живота вече е така.

# 1 281
Мен пък много ме е яд на Ръждавичка, че губейки и отпадайки, ще направи мрън мрън Миро победител. Той явно някак рязко ще забогатее с грошовете на Радка.

# 1 282
  • Варна
Ей, ама вярно това момиче няма добра дума за никого

# 1 283
  • Някъде там...
Ей, това беше много грубо от страна на Симона спрямо Чикаго и Деси.

# 1 284
Слушам и не вярвам на ушите си!? Мими!? Дино!?

Чикагото не заслужавал, дето и изнасяше битките...Слушам и не вярвам на ушите си...

# 1 285
Нелеп лаптоп

# 1 286
Потресена съм!

# 1 287
Чикагото участва в една седмица с тях в Черешката на тортата. За това е сниман с тях. Laughing
Леле как са я направили тая комбинация от хора, и защо точно тях. 🤣
Няма ли хора от Игрите?

# 1 288
Айде и Чикагото под ножа на Ръждавичка! Защо, защо, защо? Този човек те ценеше и обичаше, моме!!! А ти го нарани целенасочено и жестоко!

# 1 289
  • В Града на липите
Ех, Ръждавичкеее. Поне речта си можеше да редуцираш малко. Но, не Grinning
Хапе до последно.

Чикагото нямал харизма Grinning Направо го застреля.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт