💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 614
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 765
Не е реално да падне Ръждето от Радка. И разбирам самочувствието и, тя си го е заслужила. Но за съжаление, не вижда какво е приготвила продукцията за нея...

# 766
По-добре от фикуса, отколкото от Радка.
То това ще е най-долното нанадолнище, ако се случи.

# 767
Аз нямам особено желание нито да гледам нито ми се пише. Хем ми се иска Рада да спечели и евентуално да нахрани мъжете на жълтите. Това означава Ръждавичка да си тръгне а и това не искам. Но ако си тръгне Рада Калин и Алекс със сигурност ще гладуват.
Чудя се каква дарба трябва да имаш та всяка година да скапваш игрите накрая.

# 768
Харесвам я много Ръждавичка, но прекалената амбиция я прави лабилна. Възможно е да допусне грешки.

# 769
  • Варна
Айде да видим сега...
Радостина има способността да влияе много на жените с които се събира.
Нямаше жена, която да е била на блатото дори за два дни и да не станала приятелка с нея. Всички я заобичват. И Деси Коеджикова, Йоана, Гордиенко,

# 770
  • София
Не искам Ръждавичка да отпада по този нелеп начин, и то точно от Радостина. Все пак е част от Феномените, част от Ф4 и е по-смела от доста мъже. Има си чепат характер, но никой не е съвършен.
Още не съм ѝ простила за Лапунов, но няма битка, в която да съм за Радостина.
По мнение на всички участници там по синхроните, явно мислят същото - Симона ще е победител.
Несравнимо е нивото на двете.

# 771
  • В Града на липите
Ами да, Калин е прав. Трябва да стане чудо за да победи Рада - Симонка.
На сценаристите това им е специалитета. Чудо да искаш на арената.

# 772
Единствената прилика между двете е, че обичат да я играят тази игра, обичат я и не искат да отпаднат. До тук. Satisfied

# 773
Сега ще е иронично ако обучението на Алекс за минаване на гъбки в изолатора бъде индиректно виновно за отпадането на вторият му най-близък човек в играта. Laughing

# 774
Ръждето можеше поне този път да не се натиска толкова много да е капитан, но това нейното аз, аз, аз дано не й изиграе лоша шега.

# 775
Притеснява ме, че в анализа си мъжете отбелязаха, че на дълги битки Радка е по- стабилна... а те доста добре виждат нещата

# 776
  • Някъде там...
Аз нямам особено желание нито да гледам нито ми се пише. Хем ми се иска Рада да спечели и евентуално да нахрани мъжете на жълтите. Това означава Ръждавичка да си тръгне а и това не искам. Но ако си тръгне Рада Калин и Алекс със сигурност ще гладуват.
Чудя се каква дарба трябва да имаш та всяка година да скапваш игрите накрая.
И при мен абсолютно същото...

# 777
за сега блатната ми е мудничка,но по яка от наядената Симона

# 778
Не знам дали някой тук гледа игрите много внимателно, но по стената на Ръждавичка има засъхнала кръв... тази на Лапунов.. малко метафорично, не смятате ли?

# 779
Хора знам че с тези синхони ни готвят Симона,но не мога да си представя как ще загуби?!!Какво за бога жабата трябва да направи.На нито един елемент не е на нивото на Симона.

Общи условия

Активация на акаунт