💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 465
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 320
Нищо особено като лаптоп.
За толкова много сезони съм се нагледал на купища скандални лаптопи. Този е някъде по средата. Нищо особено.
Близките хора на Ръждавичка не са в това племе.
Тогава какъв беше този рев за Чикагото, за когото уж много си го обичаше? Същата работа като при Мартин Елвиса — тръгват към хора, които пет пари не дават за тях, а предават тези, които биха им били лоялни докрай.
Иначе пожелава успех на Мирко, от когото реално нищо не е видела, а пък Чикагото — човекът, който ги измъкна от изолатора — го обижда.
Но честно казано се радвам, че така стана. Кармата я хвана и Лапунов беше „отмъстен“. Той отпадна заради онзи измамник на Томи, защото тя го прати на капитанската. Така че си е справедливо тя да отпадне от доста по-безславен играч като Ради.

# 1 321
  • София
Напълно съм обективен. Както винаги.
Няма смисъл да ме пробвате, мнението НИКОГА няма да ми промените.

Никой не се опитва да промени мнението ти .
Казваме ти , че ти си от ниският процент симпатизиращи и .
Според мен в анкета вота би бил :
харесвам / не харесвам
9/81 % )

Както писах вече, ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
Виж настоящата анкета, а в архив секцията можеш да се убедиш за всички останали анкети.
Ръждавичка има много фенове сред хората, които не пишат толкова и не си налагат толкова много мнението.
Дори след най-голямата и грешка - атаката срещу Лапунов пак беше в топ 5.
ФАКТИ

# 1 322
Добре, днес статична битка...Обаче и ако дадат утре такава ще ги призная и ще обявя най-скучната седмица в тоя Сезон.

# 1 323
Абе Ръждавичке , хич те няма моме . Да не си в детската градина да казваш това което мислиш.

# 1 324
  • Варна
Дино е решил да се държи с богаташа, че да издрапа до финалната седмица, че и до по напред.
Ама какво да се прави, човещинка 😃

# 1 325
  • Някъде там...
Е, финалната седмица все такива ще гледаме, скука.

# 1 326
Или грошове (+анулет + тези на Ръждавичка)  или храна, няма да й дадат и двете ...
Тези 100 гроша трябваше да и ги дадат, но тя да избере грошове или храна (предимство ) за племето.
Те изобщо не я попитаха, направо и ги даде Павел.
После и каза да вземе и на Ръждавица грошовете , а анулета как така се появи не разбрах.
Трябваше за тези 100 гроша награда да я питат какво иска, а не го направиха -пари или нещо за племето. За него не стана дума изобщо.

Как да и предложат храна, като не са очаквали Ръждавичка да падне и не са донесли щайга със салами?Изненада ги Ръждавичка.

# 1 327

харесвам / не харесвам
9/81 % )

Виж настоящата анкета, а в архив секцията можеш да се убедиш за всички останали анкети.
Ръждавичка има много фенове сред хората, които не пишат толкова и не си налагат толкова много мнението.
ФАКТИ
ФАКТ , ще е актуален въпрос в анкетите ти в сегашно време )
Ок , приключвам с този въпрос .

# 1 328
  • София
За толкова много сезони съм се нагледал на купища скандални лаптопи. Този е някъде по средата. Нищо особено.
Тогава какъв беше този рев за Чикагото, за когото уж много си го обичаше? Същата работа като при Мартин Елвиса — тръгват към хора, които пет пари не дават за тях, а предават тези, които биха им били лоялни докрай.
Иначе пожелава успех на Мирко, от когото реално нищо не е видела, а пък Чикагото — човекът, който ги измъкна от изолатора — го обижда.
Но честно казано се радвам, че така стана. Кармата я хвана и Лапунов беше „отмъстен“. Той отпадна заради онзи измамник на Томи, защото тя го прати на капитанската. Така че си е справедливо тя да отпадне от доста по-безславен играч като Ради.

Явно се е разочаровала с нещо от него. Те са там 24 на 24
Дино и Траян също се дистанцираха от него. Калин и Алекс също страняха от него.
Чикагото си е саможив и единак.
Нищо нелогично не виждам в мнението на Ръждавичка.
Кармата си е карма. Може. То кармата ще застигне и други хора, бъди сигурен.

# 1 329
Хора, щом и дяволо почна да се настройва срещу Миро, смятайте.
И за мен е много смешно това уговаряне за капитанство при свършен факт - капитанската битка и опасността е преминала, все тая кой ще е (като изключим прословутия допълнителен глас). Нека Миро се порадва, па макар и да е за две битки, все пак трябва да се опази от елиминация. Grinning

# 1 330
Ех, Дяволо няма ли един път да кажеш нещата за Ръждавичка такива каквито са? Стига си слагал розовите очила. Стига си я защитавал. Само се чудиш вече какво да измислиш. Хората виждат, имат очи имат и уши и слушат. Тя заслужава цялата критика на хората, но лошото е, че май няма да си вземе поука това момиче. Разбрахме, че си и фен, но бъди обективен. Когато човек греши, трябва да му се каже, не да бъде защитаван и оневиняван до несвяст. Наистина прекаляваш.

# 1 331

харесвам / не харесвам
9/81 % )

ФАКТИ
ФАКТ , ще е актуален въпрос в анкетите ти в сегашно време )
Ок , приключвам с този въпрос .
Може да има малко фенове , но качествени Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 332
  • В Града на липите
Чудя се сценарий ли им пуснаха на Дино и Чикагото… Не успях много да му хвана логиката на Дино. Да бетонират Миро на съвет, че 200 гроша явно са му малко. Може би разчита да го защити Grinning
Съмнявам се обаче коалиционния му партньор да се бръкне за него.
На Миро му светнаха очите, като разбра колко е богата Радостина. А те двамата вече са стояли заедно под една пола, та може и пак да се съюзят Simple Smile

# 1 333
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран

Пусни анкета с положителен / отрицателен вот за ръжда Вичка и виж Реалното мнение на хората Дяволо .
Макар , че то ти е ясно положението .
Ня дъното рамо до рамо с мими са .

Пълни глупости.
Имаше стотици анкети и винаги Ръждавичка беше в топ 3 или топ 5
Дори и сега е така и винаги е било.
Айде със здраве
Дяволо разбирам, че те водят емоциите, огорчен, разочарован и най-вероятно си и бесен. Изключително лоялен, защитаващ и себеотдаващ си, но вече прекаляваш. "Айде със здраве" какво трябва да значи. Ние всички сме всяка година в темите, пишем, опознаваме се, сега едва ли не си готов да се изпокараш и обидиш на половината пишещи тук заради една  участичка в реалити!? Не мога да те позная.

# 1 334
  • София
Добре, днес статична битка...Обаче и ако дадат утре такава ще ги призная и ще обявя най-скучната седмица в тоя Сезон.
Няма да е статична битката утре. От лятото има една снимка със големите лодки, която още не е излъчвана

Общи условия

Активация на акаунт