💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 581
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 470
Ей тук искам да сложа поне 10 лайка 👍👍👍👍👍
Миро първи приятел с Пекин. Първи приятел и с най-големия враг на Пекин. Браво на такива сърдечни хора с много приятели!

# 1 471
Ани, ще обърнат, хаха
Но Слоп плаче за уволнение.

Много акцентират над Дино, Миро е ясен.
Почвам да се съмнявам за Дино финалист. Бях го отписал заради кръста ама... То синхрон след синхрон.

Иначе Ръждавичка ако беше останала в играта е ясно, че щеше да има най-много синхрони. Simple Smile
А може и скоро да го сготвят и да отпадне.

# 1 472
  • София
Браво на Радостина.
Държи се по-мъжки от някои мъже.

# 1 473
  • Варна
А бе защо Дино и Миро се пишат вече за финалисти и то само те двамата от Сините? Чикагото пак нещо не го слагат в сметките. Ама май пак ще има драматичен обрат на събития.
Ами нормално.
Ако  паднат утре, Миро е капитан има два гласа.
Съответно ще се номинира Сапунджиева или Сапунджиева и Чикагото. Миро не само има два гласа а има и кинти да купи поне един два гласа, макар, че се съмнявам да не си ги кътка за финалната седмица.
Ако пък Сапунджиева се съюзи с Чикагото може да номинират Дино.

# 1 474
  • Някъде там...
Радостина няма въобще реална преценка за себе си. Раздавала се била за всички.

Утре битката изглежда яка.

# 1 475
  • София
Слушам я Ръждавичка в подкаста и Ваня й задава въпрос кого от мъжете в игрите смята за най-секси. И отговорът е: "Мисля, че са се видели от публиката като най-секси Траян и Лъчезар. Те си имаха и единоборство двамата, то си беше зрелище за майките, за всички." Rolling Eyes

Това момиче наистина ли си няма реална представа какво се случва в действителност? Доста показателен отговор за цялото й мислене като човек и играч. Кон с капаци!

За майките? За нас ли говори, Ръжденцето? Да не би да хвърля по едно оче, м?

Ръжди, майките на друг атлет се наслаждават и това ли не си разбрала още?

# 1 476
Тези двете патици прости просто не се търпят и не се гледат.
Стига вече гавра със зрителите.
Поне да не говори това протеже блатната . Къде била всеки ден на битки и била най-способната.
Калин го пращаха курбан , а им изнасяше битките. Тези двете какво направиха за племето си и битките с него, само товар са. Безсрамници. Ама наистина как да викам за някоя жена в това предаване. То какъв каст правят не знам, ни една не е читава с нищо.

# 1 477
  • София
Излишно дълъг епизод днес.
Реално не се случи почти нищо.
Но много се вдигнаха рейтингите и те си пълнят програмата, а и много реклами се появиха. Не беше така на старта на сезона...

# 1 478
Мисля, че мъжете не си правят добре сметка как ще гласуват утре жените. Няма да номинират Калин - те го харесват. Ще номинират Алекс.

Ами всичко това е организирано и снимано за пари, а парите идват от реклами. Все повече ще гледаме РЕКЛАМИ с малко игра между тях Simple Smile

# 1 479
Колко е прав Алекс  това не е против правилата, но честно ли е...

# 1 480
  • Някъде там...
Напротив, Калин биха номинирали. Те си го казаха двенките. Това е повторение на Ивайло - Калин. Не биха пропуснали. Даже се чудя дали не биха саботирали, но по-скоро не. Ще трябва да харчат, а те не искат.

# 1 481
  • София
При жълт съвет - номиниран ще е Калин.
При син съвет - Сапунджиева или Чикагото, по-скоро Сапунджиева заради Дино.

Битката утре е много яка. Точно за Генерала. Ах, как ме е яд.
Мисля, че Безименните най-накрая ще счупят каръка и ще спечелят.
55 на 45 за жълтите.

# 1 482
Малко стоп кадри и от мен Simple Smile

Убийствен поглед:)

# 1 483
Изключих телевизора, хора, иначе щях да го счупя!

#lo6omie

Щял да умира на арената, майко мила! 🤮
Милата Мими, само тя е била на изолатора, никой друг там не е стъпвал. Аз не чух някой да реве толкова много и да мрънка освен Мимиту.

# 1 484
  • В Града на липите
Утре битката ще е супер.
Крайно време е жълтите да надвият прокобата.
Траян ще я бие Сапунджиева и с една ръка.

Общи условия

Активация на акаунт