💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 562
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 485
Николета беше минала малко на заден план, но днес отново блесна, особено с ехидната си усмивка на съвета.

# 1 486
  • Някъде там...
Абсурдно поведение имат двенките. Ама кажи си, че номинираш коалиционно или с реалните доводи. Какво се плюнчиш с някакви измислени причини. Все едно не си прозрачна.

# 1 487
Ох, много лошо се изджаска Деси😯 Ще ги потрошат тия хора. На Траян белезите по ръцете още са стряскащи.

# 1 488
Никакъв шанс да се прати на трета елиминация в такъв кратък период от време и на крачка от финала. Траян ще е.
Утре очаквам жълта победа и Траян да отнесе Сапунджиева. Едва ли ще е Чикагото.

Много гнусни намеци правят обаче. Как им пускат мухата само..
Дано не

# 1 489
  • Някъде там...
Много лошо се удари наистина. Дано не е по главата.
И Траян, и Калин имат още зловещи белези по ръцете. Миро не съм го заглеждала, той основно беше жален от Пекин и сие за раните си.

# 1 490
Сапунджиева яко се изтряска, дано да е добре. 😬
И аз вече гледам само заради Калин. А тия битки за памет по-добре да ги дават по-рано в игрите, че да има повече народ и да не се налага да разтягат толкова локуми, че да запълнят двата часа.

#СезонътНаКалин

# 1 491
  • Буркина Фасо
Ох, много лошо се изджаска Деси😯 Ще ги потрошат тия хора. На Траян белезите по ръцете още са стряскащи.
сапункта е веселият самоубиец Grinning

# 1 492
  • Варна
Траян ще я бие Сапунджиева и с една ръка.
Нищо са не знае Хриси, то и за Ръждата мислехме,че ще бие Радостина, ама каква стана 😃

# 1 493
Аз пък мисля, че Радостина показа, че е много подготвена и силна и я подценяват именно, защото е жена.
Би се опънала на Калин и Траян, а Алекс ще го отвее от раз.
Не виждам и от сините кой може да и се опре.
Довода, че е по-силна от Николета ми е неразбираем, но като нарочат някой за смотан - не виждат какво аджеба прави и само в грешките му се взират.

# 1 494
Утре битката ще е супер.
Крайно време е жълтите да надвият прокобата.
Не бъдете сигурни, Сапунджиева е силна

# 1 495
Вид духовен онанизъм е да ти прави кеф да натрапваш на 98% от списващите тук личните си предпочитания, които не съвпадат с техните . Аман! Бива бива, но това е издевателство, липса на възпитание и арогантност. Стига вече! Как по- ясно да го кажа?
Никой на никого нищо не натрапва. Всеки има право на мнение. И споровете са едно от хубавите неща тук, стига да се спазва добрият тон и да проявяваш уважение към различието на отсрещния. Но това си е само моето мнение☺️

# 1 496
Двете момичета като се имат за толкова смели и достойно поемащи нападките, можеха да кажат в прав текст, че взеха Траян, за да им помогне в битките или за бушон, ако не се получат нещата. Това "да ни спаси" е толкова жалко и толкова налива вода в мелницата на довода, че са слаби. Калин и Траян, двама от най-силните мъже в сезона, не могат да компенсират тяхното представяне, какво повече може да се каже за силните жени, натрупали самочувствие в победи.

# 1 497
  • В Града на липите
Нищо са не знае Хриси, то и за Ръждата мислехме,че ще бие Радостина, ама каква стана 😃
Така е. Просто имаме зверска нужда от нещо положително и хепи в цялата тази драма от ранга на Титаник.
Сори Васо, време е твоята любимка да си ходи. Траян заслужава повече финала. Simple Smile

Напоследък взех да се надявам спойлериста за финала да е объркал Миро с Траян и втория да е победителя.
То и ние доскоро ги бъркахме Grinning

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 22:43 от hrissi_sz

# 1 498
  • София
Да е жив и здрав операторът. Ах, тези невероятни очи.

Единственият човек от екипа на Игрите, който си заслужава заплатата е операторът, който зуумна този кадър с разкошните очи на Калин, докато Ралица плещи абсолютни нелепици как точно той паднал нарочно, защото искал парите на Рада 😳 Работа, работа, ама как не й е малко неудобно да говори такива глупости.

Ето и Калин си го каза. Той не е тук за парите за разлика от мазния плазмодий, който освен, че сефте стана “капитан” абсолютно фиктивно само за гласовете, успя и да отпадне още втори и днес.

Ще си пускам този синхрон на Калин всеки ден в подготовка за омерзението, което ни очаква другия петък.

# 1 499
Аз пък мисля, че Радостина показа, че е много подготвена и силна и я подценяват именно, защото е жена.
Би се опънала на Калин и Траян, а Алекс ще го отвее от раз.
Не виждам и от сините кой може да и се опре.

Това зависи от вида на играта - ако е някоя изометрия с "подготовка" за противника като онази, когато прецакаха Калин, ще бие. Или от това колко кила ще натрупат в жилетките.
За мен всякакви сравнения между мъже и жени са безсмислени, защото в натурален вид са несравними, а изравняването на силите е тенденциозно изсмукано от пръстите. 15 кила жилетка еднакво ли пречи на Чикагото и на Кристиян например?

Общи условия

Активация на акаунт