💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 857
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 725
И накрая номинираха Радостина, която имаше две последователни елиминационни битки.

Ти май забрави какво направиха с Калин!? Къса памет ли имаш. Не си прав.

# 1 726
Алекс и той на протест! 😄 Много ме кефи! И съм сигурна, че ще го направи, ако стигнат до съвет. А като си спомня в началото какъв беше, какъв стана!Истинско синьо сърце! 💙

# 1 727
Алекс иска,Ивайло искаше,или обратното беше,Калин го предложи.
Голям зор да му купят имунитет на Маугли.
То спи и мълчи.

# 1 728
  • София
Аз вече писах, ама ще се повторя:
При син съвет: Сапунджиева
При жълт съвет: Калин

Не вярвам да му дадат имунитет само за 100 гроша на крачка от финала. Но за 200 гроша общо могат и да му дадат. Или 150.

# 1 729
Странен избор на Ръждавичка за победители. Очаквах от ния да заложи на Калин. Това, което каза в прощалното си видео беше злобно и само се закопа още. Чак не ми се вярва, че това е същия човек, който беше в началото. Или са иплатили да ги презентира...

# 1 730
  • София
Ехеее, пак дават Генерала.
Досега не са пускали 2 лаптопа в 2 поредни епизода.
И продукцията не може да прежали още Генерала.
Със сигурност е имало уволнени хора от екипа...

# 1 731
  • В Града на липите
Тия тримата сини се лъжат в очите и се правят че си вярват Grinning
Чикаго, нищо не си разбрал от съскането на Ръждавичка.

# 1 732
  • София
И какво стана сега? Чикагото удобно се извъртя и ще гласува за Сапунджиева.
Правилно го надуши Генерала! Simple Smile

# 1 733
  • Някъде там...
Чикаго, Чикаго, направо се излагаш. Чак ми е неудобно да гледам тази сценка.

# 1 734
Писах ви вчера. Чикагото за съжаление минава в групата на Мира и Дино от огорчение. Мисли, че неговите бойни другари от феномените са против него благодарение на Ръждавица. Тази разби племето вътре като беше, излезна и продължава да вреди. Чикагото мисли , че Калин и Алекс са против него. Търси си място и вече се заяви при другите. Калинката остава само с Алекс. Блатните глупачки ще са към Мирка, Траян е с Дино. Жалко, жалко, тази Ръжда съсипа феномените, това е. Сори, Дяволче, ама така е.

# 1 735
  • София
Нов съюз ли имаме?
Миро, Дино, Чикагото + евентуално Траян.

# 1 736
Кой внуши на Чикагото, че Алекс и Калин играят срещу него?

# 1 737
  • Някъде там...
Ръждавичка.

# 1 738
Със сигурност е имало уволнени хора от екипа...
JoyJoyJoy
А дано, ама надали. Историята на ИВ показва, че битките се преиграват докато се получи нужния резултат.

# 1 739
  • София
Писах ви вчера. Чикагото за съжаление минава в групата на Мира и Дино от огорчение. Мисли, че неговите бойни другари от феномените са против него благодарение на Ръждавица. Тази разби племето вътре като беше, излезна и продължава да вреди. Чикагото мисли , че Калин и Алекс са против него. Търси си място и вече се заяви при другите. Калинката остава само с Алекс. Блатните глупачки ще са към Мирка, Траян е с Дино. Жалко, жалко, тази Ръжда съсипа феномените, това е. Сори, Дяволче, ама така е.

Не е виновна Ръждавичка. Тя ги чете като рентген.
Няма по-смел воин от нея. Жената чудо. Simple Smile
Дино особено, че и другите само като чуят за номинация или битка и им се изправят очите.
Генерала сама търсеше битките. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт