💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 064
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 740
  • В Града на липите
Правят си сметките без кръчмаря Вито.
Още не са им спуснали сценария Grinning

# 1 741
Като ви чета се радвам ,че пуснах по-късно и изпуснах словесната диария на блатната Радка Grinning

# 1 742
Значии Ръждавичка може да е всякаква ,но е права за едно.Чикагото е страшно ама страшно  тъпппп нож.Дино и Мими фикуса го правят див и щастлив.Нямам думи.Много съм разочарована и от него и жените ,и Дино .Фикуса е ясен.Останаха точно трима дето заслужават финал.Калин,Алекс и Траян.

# 1 743
Нов съюз ли имаме?
Миро, Дино, Чикагото + евентуално Траян.
Да ...и блатните патици.
Алекс и Калин са сами двамата.
Благодарение на Ръждивата.
Нарече го тъп нож Чикагото дори на лаптопа. Ама преди това Дино му внуши за Ръждавица , че е против него и другите сини също. Реално Ръждата си правеше тези сметки и никой не я подкрепи, защото си го считат за свой.
Направо...не знам коя жена да напиша, че ми е по-противна, като човек. Това ли сме жените? Тези конкурс какъв са правили за способности или за злоба женска.

# 1 744
  • София
И накрая номинираха Радостина, която имаше две последователни елиминационни битки.

Ти май забрави какво направиха с Калин!? Къса памет ли имаш. Не си прав.

Така е, факт.
Еми, аз просто коментирах конкретната седмица и съвет. Иначе да, права си естествено.
Онова беше брутално грозно. Просто сега Радостина го усети на собствения си гръб. Едно към едно.

# 1 745
Рада си е жаба 🐸.
Чикаго не е наясно, че Мирка не иска силни играчи, защото е жалък.

# 1 746
Генерала сама търсеше битките. Simple Smile
Генерала искаше да саботира една от двете номинационни битки, без да е застрашена, само за да изпрати Сапунджиева и Чикагото на елиминация. Grinning

# 1 747
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Просто не мога да повярвам колко са безочливи Джаба Хаитянинът и глухарчето! Вчера говореха, че ще номинират Траян и Калин, ако паднат на двете битки, и ще си пазят Алекс като по-лесен противник. Днес вече били възмутени мъжете как номинирали и те затова решавали да нямат скрупули и да номинират Калин, ако паднат днес.
Че вие нямате от самото начало бе, джанъм! Нито скрупули, нито чест, нито достойнство. Нито акъл да запомните, че и вчера, когато уж сте имали скрупули, пак бяхте на същото мнение.

Лошомие цяла нощ не е спал да мисли как ще намести парите. Joy

# 1 748
Вече незнам какво гледам. Игри на сметкаджиите и наглостта.

#СезонанаКалин#!

# 1 749
Чикагото като Николета.Тя поне е хубава.

# 1 750
  • Някъде там...
И накрая номинираха Радостина, която имаше две последователни елиминационни битки.

Ти май забрави какво направиха с Калин!? Къса памет ли имаш. Не си прав.

Така е, факт.
Еми, аз просто коментирах конкретната седмица и съвет. Иначе да, права си естествено.
Онова беше брутално грозно. Просто сега Радостина го усети на собствения си гръб. Едно към едно.
Въобще не е същото! Тя не изнесе никоя обща битка. Защитава собствената си кожа.

# 1 751
Еее, грозно е това със саботажа, тц тц
Еми,
мислех, че са подвели в промото. Изложиха се тук Радостина и Николета.

И аз не обичам саботажи, но когато Алекс саботира, също и Ивайло и Калин тук имаше ръкопляскания, а Ралица дори дума не обели при саботажа на Алекс. Човек той си слагаше ръкавиците 5 минути Laughing Безсмислени епизоди са това и грозни и никога н трябва да се толерират. Но ако си подкрепил саботажа на мъжете, не протестирай срещу жените. Това като общо го казвам не към теб, мисля че ти също се издразни на саботажа на Ивайло и Калин за разлика от многобройните им фенове тук.

# 1 752
Писах ви вчера. Чикагото за съжаление минава в групата на Мира и Дино от огорчение. Мисли, че неговите бойни другари от феномените са против него благодарение на Ръждавица. Тази разби племето вътре като беше, излезна и продължава да вреди. Чикагото мисли , че Калин и Алекс са против него. Търси си място и вече се заяви при другите. Калинката остава само с Алекс. Блатните глупачки ще са към Мирка, Траян е с Дино. Жалко, жалко, тази Ръжда съсипа феномените, това е. Сори, Дяволче, ама така е.

Не е виновна Ръждавичка. Тя ги чете като рентген.
Няма по-смел воин от нея. Жената чудо. Simple Smile
Дино особено, че и другите само като чуят за номинация или битка и им се изправят очите.
Генерала сама търсеше битките. Simple Smile

Млъкни с тая Ръжда, бе, аман от нея! Видяхме я в битката с Джар Джар колко е способна. И, разбира се, че Чикаго ще заиграе с тях, като няма на кого да разчита. Много удобно се забравя, че Алекс му заби нож в гърба.

# 1 753
  • София
Ани,
Права си. Така е, Ръждето го надуши колко е лесен.
Дино верно си го върти как си иска. Миро пък още по-хитър, две приказки и Чикагото е готов. Grinning

Папунке,
Ръждавичка ли накара сега Чикагото да гласува срещу Сапунджиева? 😛
Нали бяха дружки, близки, непрекъснато заедно и си говореха и т.н.
Моля ти се...

# 1 754
Искам да паднат сините.  Да номинират Миро . И Траян да го победи за пореден път 🍀

Общи условия

Активация на акаунт