💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 159
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 830
Чикагото и Дино рязко опротивяха … докато се правеха на шутове, сега стратегии стягат Sad

Сините да не се наговориха да паднат … изпуснах началото … че като гледам плуването на Чикагото , леле мале

# 1 831
Съжалявам, имах си някакво търпение, търпелив човек съм, по принцип. Обаче този Мирослав и тази Радостина са отврат. Наистина не ги понасям. Никой не ги харесва, не знам дали го осъзнават. Мега противни личности. А Ръждавичка (една от фаворитите ми за финалите), за нея става ли да спре да се коментира. Смисъл омръзна ми от тъпите спорове тук. Да, физически е супер, няма кой да я бие, така е. Извън това е супер противна, неизраснала (а не стига, че е жена на цели 23 години, а познавам хора, които са вече семейни на тая възраст) и никога доволна, няма да продължавам с епитетите, не се струва. Просто да спре да се коментира тва момиче, ако беше най-добрата щеше да победи Радостина. Такова нещо като най-добър няма. Доказателство е битката на Калин с Траян. Ето и Калин е мой фаворит, но загуби, което е абсолютно нормално. Един ден си силен, друг ден си слаб.

# 1 832
  • София
Какви направиха с монтажа на звука тези специалисти? Чикагото още на обръчите, а чуваме "Плувай, плувай! "?!

# 1 833
Гледам назад. Алекс много се издъни на гредата

# 1 834
  • Варна
Наистина ли няма да накажат сините заради Чикагото?
Като не може да плува  да си сложи жилетка

# 1 835
Аз като един от най-неутралните хора тука сигурно мога да напиша анализ по поведенчеко поведение на съфорумниците Laughing

Калин - тих, спокоен, не се бута да изпъкне, не се конфронтира, подкрепящ съотборниците си = свети Петър

Мирослав - тих, спокоен, не се бута да изпъкне, не се конфронтира, подкрепящ съотборниците си = Антихристът

Еднотипни хора, с изключение, че единият мисли играта, а другият започна да мисли играта щом ножът опря до неговият кокъл.

Ама хората сами си вгорчават сезона с това постоянно раздавене на спойлери на верисия. И изглежда това си е всяка година, след като поголовно се спира/ло да се гледа преди последните седмици (нищо че рейтинга показва друго). Обективността излиза през прозореца, когато илюзията ти за разитие на сезона се сгромоли и хората започват да очернят всичко ставащо. Сто процента дискусията щеше да е друга ако не се знае изходът на сезона. Затова и хората ръсещи спойлери извън определената за това тема, трябва да бъдат банвани да участват в нормалните теми, ама на кукуво лято ще стане.
Хайде сега , ако може тия определения да ги напишеш с примери от играта. Щото едно е тих, друго е мишка...и за всяка дума мога да се обоснова с факти.

# 1 836
  • Някъде там...
Цирк дьо Миньор. Даже не си намокри къдриците. Simple Smile

Браво на Траян!
Николета май забрави да симулира.

# 1 837
Яде ли сандвичите на Томи? - Яде!
Не си никакъв Феномен и нямаш никакво право нито да носиш знамето, нито да изричаш бойния вик на Феномените!

# 1 838
  • София
Чикагото чак сега ли видяха, че не плува... предпоследната седмица Scream

# 1 839
  • В Града на липите
Ако на Дино кожата зависеше от плуването на Чикагото, щеше да врещи, като настъпан на брега.

# 1 840
Много съм разочарован от Чикагото,въртят го както си искат.
Кажеш му каквото иска да чуе и вече е готов да се извърти срещу всеки.
А за МиркА,нямам думи просто…Невероятне подлец,мишок и лицемер.
Колкото да твърди,че не е лицемер то се вижда.
Щял да номинира Калин,защото не го познава….,ченето му се тресе да се изправи срещу него.
На синхрони обяснява,че е сигурен финалист,водещите като го питат отрича,някой да ме светне това какво се нарича.
Фаза 1 беше толкова приятна,защото хора като Мирослав,Томи и Радостина или не бяха е играта,или не ги излъчваха.
Пожелавам им на финалите Калин да вземе имането на Радостина и Алекс да обере всички имунитети да видим кой на кой държи най-много и дали МиркА ще си спази думата(няма).

# 1 841
На Мими дори синхроните са ми кофти, неприятно ми е да го гледам как го раздава "печен съм", а скоро се криеше зад полата на жена и не мъцваше (изключвам "лошо ми е").

# 1 842
Жабата колко пъти повтори за гредата и Алекс колко ги забавил, а за Мирка не вижда.
Тя колко бави всеки път и едвам пълзи...това чудо, аз такива хора нагли не познавам, честно ви казвам.
Тук направо се изумявам , гледам и мигам.
Ще я видим и Жаба Блатна как ще мине.

# 1 843
Хайде сега двете минути, за които гледам епизода- минаването на Калин по трасето.

# 1 844
  • София
УАУУ,
Калин на обръчите - истинска красота. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт