💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 193
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 815
При последните епизоди, най-доброто ще са рекламите.

# 1 816
Вие разбрахте ли нещо за семействата на другите играчи? Имам предвид в играта? Защо продукцията напира да ни разказва за житейския път само и единствено на Фикуса? Мен лично историята му с нищо не ме впечатлява. Миро да не е единствения емигрант в чужбина? И житейският му път е точно като него - абсолютно безинтересен, от зрителска гледна точка!

# 1 817
  • София
Тез четиримата не могат на малкият пръст да стъпнат на Ф4. Иначе готина съпоставка с едните и с другите.

Мимито е зле на баланс. Мина много тромаво и обръчите, а самочувствието му е безпочвено голямо. Не виждам с нещо да е блеснал до сегс, освен с точност.

Разочарован съм от цялостното му минаване на поста.
Средно ниво, да не кажа под него.

# 1 818
В момента доглеждам сезона само и едиствено заради Калин. Само заради него. Разочарована съм от Чикагото.
Чакам го да го видя как ще прелети трасето.

Милка не ми се коментира...

#СезонанаКалин#!

# 1 819
Почвам да пиша и трия, пиша и трия. Принципно се имам за възпитан човек, ама такава жлъч провокира в мен това бозавото, нахално нещо... Липсва ми Лапунката да помедитирам с него....😡🤬😡 Рядко някой ми е бил тоооооолкова противен.

# 1 820
Мирослав пази сили за последния пост, за да блесне срещу Калин, знаем му вече и на него репертоара

# 1 821
Тез четиримата не могат на малкият пръст да стъпнат на Ф4. Иначе готина съпоставка с едните и с другите.

Мимито е зле на баланс. Мина много тромаво и обръчите, а самочувствието му е безпочвено голямо. Не виждам с нещо да е блеснал до сегс, освен с точност.
О, да, придоби самочувствие Мирката. Заяви се. Взе ножа. Той ще прави стратегиите вече, той ще коли, той ще беси. Само гледайте дон Миро как ще ги нарежда всички с благ гласец до финала.
Като не пропуска да казва "моля" и "благодаря".

# 1 822
Няма. Чикагото ще го е страх. Миро му взе страха. От Калин и Алекс не го е страх - знае, че са му приятели. А миро не го иска за враг.
Ами нищо не се знае със сигурност. Нека не предричаме все още нестанали неща. Може да има изненади.

# 1 823
Предлагам да спрем да коментираме отпадналите играчи за да има мир в темата
Били са в играта ,показали са добро,лошо но вече ги няма
Да коментираме останалите все още

# 1 824
На мене пък ми е супер забавно как Миро и Дино пързалят Чикагото. 🤣 Все едно котки си играят с мишленце.

# 1 825
В момента доглеждам сезона само и едиствено заради Калин. Само заради него. Разочарована съм от Чикагото.
Чакам го да го видя как ще прелети трасето.

Милка не ми се коментира...

#СезонанаКалин#!
Много сме така. Махам се на минутата, в която Калин отпадне.
#СезонанаКалин#!

Цитат
На мене пък ми е супер забавно как Миро и Дино пързалят Чикагото. 🤣 Все едно котка си играе с мишленце.
На мен ми е унизително да го гледам.

# 1 826
Толкова глупости се леят от екрана, че няма и накъде повече.
Според Павел, Мирослав бил израстнал в Канада от малък. Според самия Миро, заминал е на 16 ли, 17 ли беше. А, сега де 🤣 Да си напаснат версиите.

Мирослава не мога да я гледам как се пъчи да е Феномен. Сори, Миме, не си Феномен и никога няма да бъдеш. До онзи бедства в Изолатора и като лечител, и като безименен, сега изведнъж го превъзнасят като победител от не знам си колко седмици.
Направо ми се гади от днешните дитирамби 🤮

# 1 827
  • София
Павел, водното трасе е една дължина, а не дължината на тялото на плувеца. Това по повод коментара, че Алекс задминал с една дължина Unamused

Relaxed
Скрит текст:
Хубаво момче

# 1 828
Аз като един от най-неутралните хора тука сигурно мога да напиша анализ по поведенчеко поведение на съфорумниците Laughing

Калин - тих, спокоен, не се бута да изпъкне, не се конфронтира, подкрепящ съотборниците си = свети Петър

Мирослав - тих, спокоен, не се бута да изпъкне, не се конфронтира, подкрепящ съотборниците си = Антихристът

Еднотипни хора, с изключение, че единият мисли играта, а другият започна да мисли играта щом ножът опря до неговият кокъл.

Ама хората сами си вгорчават сезона с това постоянно раздавене на спойлери на верисия. И изглежда това си е всяка година, след като поголовно се спира/ло да се гледа преди последните седмици (нищо че рейтинга показва друго). Обективността излиза през прозореца, когато илюзията ти за разитие на сезона се сгромоли и хората започват да очернят всичко ставащо. Сто процента дискусията щеше да е друга ако не се знае изходът на сезона. Затова и хората ръсещи спойлери извън определената за това тема, трябва да бъдат банвани да участват в нормалните теми, ама на кукуво лято ще стане.

# 1 829
  • София
Чикагото го каза няма избор. Щом има коалиции вече той си е чист пред себе си.
Има избор, но той вярва, че вече не е важен за своите от феномените. Дино му каза, че са го забравили, не държат на него и ще го номенират, бил се разбрал с Ръждавичка и знае от нея. Чикагото пък си помисли, че Калин и Алекс са я настроили и идеята идва от тях. Това го вбеси. Истината е обаче, че Ръждивата искаше да махне Чикагото, дори преди Сапунджиева, да чисти силни мъже. Той си пие бира, тя му крои шапка и яде. Мда.
Той не вярва вече в Калин и Алекс (няма причина и сега вижда какво е станало, но там е друго) Той наистина нямаше избор, ако не отиде към Дино и Миро оставаше сам и бушон. Вижте го как гледа и се мята, не може да осмисли нещата, не иска да го вярва, но и пред Сапунджиева сега каза , че те му били отворили очите, че Калин и Алекс му кроили номер да го номинират и не го е очаквал от тях, а такова нещо няма. Ръждата го правеше.
Николета кое и е хубавото да питам. Само в лице е миловидна. Трътлеста, ниска прекалено,   с дебели и къси крака, изобщо не само на стюардеса не ми прилича , но и на плувкиня. Те нямат такова телосложение плувкините.

Тц.
Чикагото си имаше конфликт с Алекс. Хич не се разбираха. Губят ти се отделни важни фрагменти.
А явно с Калин не си говорят, нямат общи теми за разговор.
Не е е виновна тук Ръждавичка. Просто на Чикатото няма как да му се има доверие. Доказано и от действията му при Лечителите. И явно това по някакъв начин е стигнало и до Феномените...

Общи условия

Активация на акаунт