💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 098
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 2 070
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊
Срок до старта на битката утре.

# 2 071
  • София
Каза си фикуса- някой друг да вика🤣🤣🤣
Иначе от раз ще го вкара😂🤣🫠ЖДНБ

Хахах, това съм го пропусналя, ама аз фикусовият гъгнещ глас го филтрирам, хаха! Еми достойно поведение, ще се съгласите, дами и господа!

# 2 072
Аз очаквам утре монтажистите да сготвят Калин и да изкарат негови думи от контекста. Даваха Рада коментираше нещо на синхрон и после кадър на Алекс, а всъщност за мен е коментирала Калин. Трябва да му развалят образа, заради думите му "Мен не ме интересуват грошове и анулети! Не ме интересува награта и парите! Интересуваме играта".
Ще го докарат от към монтаж това нещо, че е точно обратното. Продукцията обича да си отмъщава.

#СезонанаКалин#!
Според мен Радостина си визираше Алекс, който се опитва да я привлече на тяхна страна и да играят заедно. Най-вероятно или ѝ е казал отново, че е слабо звено, или се е изпуснал нещо за грошовете ѝ и така става ясно, че е излъгал вчера, като каза на Ралица, че не се е загледал в имането на Радостина. Калин е непукист за тези неща, че да изкопчат нещо пикантно от него. Satisfied

# 2 073
Аз очаквам утре монтажистите да сготвят Калин и да изкарат негови думи от контекста. Даваха Рада коментираше нещо на синхрон и после кадър на Алекс, а всъщност за мен е коментирала Калин. Трябва да му развалят образа, заради думите му "Мен не ме интересуват грошове и анулети! Не ме интересува награта и парите! Интересуваме играта".
Ще го докарат от към монтаж това нещо, че е точно обратното. Продукцията обича да си отмъщава.

#СезонанаКалин#!

Уффф, мислех си нещо подобно и аз, особено след като Ралица вчера подкара тази линия още на арената. Честните зелени очи, драги ми зрителю, са честни само ако продукцията реши така...

# 2 074
  • София
Изтрих анкетата и я пуснах отново, защото бях объркал бройката гласове.
Тези, които вече бяха гласували, моля да го направят отново.
Няма драми, защото минаха много малко минути.

# 2 075
Само минавам да кажа, че към днешна дата останаха само Калин и Алекс, които да уважавам. Много държа на конкретната дума "уважавам"!!! Само заради тях гледам всъщност.. а вече не ми се гледа, неприятно ми е, превъртам. Не ми се слушат схеми и тъпотии, не ми се гледат слабаци със самочувствие на терена.

Тотално зачерквам Траян и Дино, които бяха мачкани от Миро в коалиция с Пекин и Сапуна. Обаче сега големи авери станаха с Мирцата, особено Дино, голямо мазнене... просто отвратително!!! А Чикаго... най-силния мъж, който може да бие всеки, си потъпква достойнството да се мазни на Миро, пак на Миро... като кученце ляга по гръб и дава корема, да го почешат стопаните... силно разочарована съм.

САМО КАЛИН И АЛЕКС!!! ИНСТИНСКИТЕ ФЕНОМЕНИ ДО КРАЙ!!! Blue Heart

# 2 076
  • София
А пък според мен е нещо тривиално.
Може би Радостина е съзряла лицемерие у Алекс. Който до онзи ден ги кълнеше и наричаше, че са слаби, а сега изведнъж станаха силни само за 2 дена, само и само за да ги използват за гласове.
Това е според мен.
Иначе аз не го виждам Радостина да играе с Алекс. Абсурд.

# 2 077
Лесна анкета. 1. Деска, 2. Миро, 3 и 4 Траян.

# 2 078
  • София
Розовите очила вече стигат диоптър 4. Laughing Единият, великия пълководец сам гребещ лодката едва ли не, а другият влечещ се и нищо не правил, въпреки че изнесе два пъти повече тежест за своя отбор. Вече се чудя моят телевизиор ли друга картина предава.

Определено! Смени телевизора

# 2 079
Изтрих анкетата и я пуснах отново, защото бях объркал бройката гласове.
Тези, които вече бяха гласували, моля да го направят отново.
Няма драми, защото минаха много малко минути.
В последният въпрос отговора "Траян" фигурира два пъти. Даже 3 пъти, сега проверих да не съм сбъркала.
Скрит текст:

# 2 080
А пък според мен е нещо тривиално.
Може би Радостина е съзряла лицемерие у Алекс. Който до онзи ден ги кълнеше и наричаше, че са слаби, а сега изведнъж станаха силни само за 2 дена, само и само за да ги използват за гласове.
Това е според мен.
Иначе аз не го виждам Радостина да играе с Алекс. Абсурд.

Надявам се да си прав, Дяволо... Но като знам на какво е способна продукцията, абсолютно нищо не би ме изненадало. Трябва да си отмъстят на Калин за обидните думи, като го очернят и го монтират така, все едно не е вярно. Нарочили са го и се акцентира върху това в последните 2 епизода.

# 2 081
  • Bayern
Едва ли някога ще има такива участници като Алекс и Калин...💙💙💙🐞
Аз мисля, че добрия пример е заразен и моята прогноза е, че ще виждаме все повече  такива достойни участници.

# 2 082
Аз честно да си кажа, няма да се учудя ако утре Сапунджиева си я запазят и да пратят я Дино, я Чикагото на заколение.

Стратегически е много тъпо да предпочетеш да запазиш силен мъж за финалите пред слаб противник като Деса. А всичко знаем, че Мимето борави с подобни стратегии.

Не съм ви чела назад и може да е коментирано, ама Павката кви ги бръщолевеше, че Мимето живял 30 години в Канада и заминал като много малък? Па преди няколко серии Мими вика че заминал на 18 ли, на колко беше там и учил английски със престъпници.

# 2 083
  • Някъде там...
Тези реплики са ги записвали впоследствие и са наслагвани при монтажа.
Нали Дяволчето обясняваше, че това било уинър едита. Чак досадно става на моменти напоследък.

# 2 084
Нещо ми падна рязко интереса и на мен, въпреки, че си гледам заради Калин, Алекс и Траян, някакси тези схеми на продукцията и напевния глас на Павел докато коментира, провлачените синхрони на Миро по N-  найсе пъти на епизод....

Много се зарадвах днес, че Калин би накрая, за да не ходи милия на елиминация срещу Траян. За мен той имаше най-силна мотивация, но и другите някак се стегнаха заради него, че даже и жените ( от Кумова срама, щот нали ги беше срам да номинират Калин).

Тия в резиденция са ми пълна скръб всичките, да си ходят до един, няма да ми липсват. Охраниха се, арогантни са, въртят схеми как с пари ще се печели тоя сезон, и ясно ...Миро им стана тартор щот те явно не знаят къде се намират, а той мина обучение по манипулация при Шефката с обеца на носа.

Ръждето ми падна в очите след лаптопа, жалко ...надъха баш Мирко и Дино, тъпичко беше ...

Сезона на Калин - жлът, но винаги със синьо сърце! Blue HeartBlue HeartBlue Heart

Общи условия

Активация на акаунт