💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 148
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 055
Не само на пояса с мятането  Калин изпревари Мира.
На обръчите с минаването на ръце беше феноменален.
На гредата мина от раз.
Командваше лодката и ако не беше той щяха ...не знам къде да са.
Миро не даваше команди на лодката, Дино беше взел ролята там да командва.
Чикагото сякаш мокър парцал го е ударил, нещо му стана след разговорите с Дино как не го считат за свой феномените, как е сам, как е нежелан от тях, как щели да го номинират ...отделно лаптопа на Ръждавица, а той така се зарадва да чуе нещо от нея и накрая бил тъп нож, бил не знам какъв си, не заслужавал финал, това го сломи и озлоби. Жал ми е за Чикагото, раздаваше се, има потенциал, обичаше си феномените, сега е осиротял направо.

# 2 056
Като знам Николета колко време се чудеше да сменя ли коалицията при жълтите, докато вземе решение с кого да играе във финалната фаза, особено ако Радостина е първата отпаднала, ще дойде нейният ред да отпада преди да се решию

# 2 057
Седя и си мисля- какъв трябва да си да тръгнеш с водач фикуса, ако си гледал игрите, пък било то и до кварталната кръчма?! Само си представям как някой изкълчва крак, Мими поглежда пренебрежително, овиква го, след което зарязвайки го подтичва плед останалите, за да може да стигне пръв до крайната точка🤭

# 2 058
Не, не.
Пак го върнах промото.
Двойна елиминация явно да изхвърчат и двамата. Явно не се справят с финалния елемент. И не им се седи до утре и са се ядосали.
Ако трябва и 12 часа ще стоят това им е работата.

Според мен е абсурдно Сапунджиева да не е номинирана. Няма как. Вижте в промото, дадоха в началото един женски крак да стъпва на греда май. Това си е женско краче.

А защо няма жилетка?
Може би защото е последната/финална класическа елиминационна битка преди финалите.

Те и миналите години я тачеха много тази битка.
Примерно в годините в които имахме редовно предимства, точно за тези последна битка нямаше:
1) Битка на съюзниците
2) Предимства
На мъжки крак приличаше

# 2 059
  • София
''Дино, това е за теб'' на Павел според мен значи, че на 90% ще е номинирана Сапунджиева. Не че Дино е там, а че Траян явно поваля някоя мишена и все едно, това е за Дино, един вид Дино ще е доволен. Знаем, че Дино и Сапунджиева не се траят.
Отделно вижте крачето. Това не може да е мъжки крак.

После ще коментирам битката, че на това искам да отговоря.

Първата ми мисъл беше, че с това изречение "Дино , това е за теб" Павел визира, че Деси е уцелила мишената и явно е повела временно. Някак поведението на Павката и шегичките му в повечето случаи са с негативен елемент или леко подигравателен, а не положителен, но утре ще видим какво е точно 🙂

Да, така е, съгласен съм.
Мисля, че и още една дама го писа.
Съгласен съм с вас. По-логично е, а и по вкуса на Павел е...

# 2 060
# 2 061

На Траян с кръвта.

# 2 062
  • София
Днес съм много доволна от крайния резултат и честно казано и самата битка ми хареса. Жълтите, като изключим Алекс на първи етап, всички минаха супер и разбира се - Феноменално Страхотен Калин за пореден път. За първи път наистина играха като племе, за съжаление твърде късно за нас зрителите да видим равностойни битки между племената, но баш навреме, за да нямат пореден съвет.

Сините - само Дино мога да отлича. Миро - средна до посредствена работа, Чикагото и Деси - той добре, с огромно забавяне на плуването, тя средна работа, но по-добре от Чикагото на първи етап, но с огромно забавяне на стрелбата.
От трите жени - реално Деси беше най-зле.

Утре - очаквам Траян срещу Деси. Но е напълно възможно и да е Чикагото. И макар последния много да го харесвам - една идея повече ще стискам палци на Траян.
Промото - очаквам поредна заблуда за нещо изненадващо, а накрая обичайното да се окаже - нищо особено.

# 2 063
  • София
Сините са трагикомични с лодката.
Която съвсем случайно изглежда сякаш е от две отделни половини Thinking

Не разбрах, ще поясниш ли?

# 2 064
Дааа, това краче не прилича на Дино... обърках се вече тотално. Лапнах въдичката от промото, но и пак не съм сигурна.

Благодаря за стоп кадъра!

# 2 065
  • София
Скрит текст:
Не, не.
Пак го върнах промото.
Двойна елиминация явно да изхвърчат и двамата. Явно не се справят с финалния елемент. И не им се седи до утре и са се ядосали.
Ако трябва и 12 часа ще стоят това им е работата.

Според мен е абсурдно Сапунджиева да не е номинирана. Няма как. Вижте в промото, дадоха в началото един женски крак да стъпва на греда май. Това си е женско краче.

А защо няма жилетка?
Може би защото е последната/финална класическа елиминационна битка преди финалите.

Те и миналите години я тачеха много тази битка.
Примерно в годините в които имахме редовно предимства, точно за тези последна битка нямаше:
1) Битка на съюзниците
2) Предимства
На мъжки крак приличаше

Кефиш ме максимално.
Искрено ти пожелавам Сапунджиева да я видим на финалите, поне тя да те зарадва, че като гледам колко е зле Ливърпул... Simple Smile

# 2 066
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много инфарктна битка и няма такава радост накрая. Много съм доволна!
Мирка как се опери. Вече не й е лошо, строява всички, ръси мозък, придава си важност и снизходително си дава благоволението, където е нужно. Коли и беси като капитан, но като се смарангясаха нещата с гребането, гласецът не му се чу.
Чикагото береше душа във водата, едва издрапа от морето, но в момента, в който излезе, започна да кряка по Сапунджиева. Много бързо си върна фабричните настройки, откакто няма от готините Феномени около него /разбирай Калин, Алекс и Лапунов/. Груб е с Деси, както беше груб и с Наталия в началото.

Не съм гледала промото, но очаквам Траян срещу Сапунджиева и предизвестЕн финал на битката.

# 2 067
  • София
Браво, бе Траяне!
Миро как се нерви. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не може да бъде! Цивилизационния фикусов връх, възпитан, мил и добър стратег, да се нерви? Анатема!

Помня много добре как някой (помня кой, ама няма да го напиша) каза, че са презаснемали кротката реакция на фикуса, като му светна, че е на последното стъпало в шопската йерархия. И напълно го вярвам Wink такива кротки не могат да ме заблудят, виждам ясно усилието, което полагат за да изглеждат такива хрисими. Мерси съм!

# 2 068
Аз очаквам утре монтажистите да сготвят Калин и да изкарат негови думи от контекста. Даваха Рада коментираше нещо на синхрон и после кадър на Алекс, а всъщност за мен е коментирала Калин. Трябва да му развалят образа, заради думите му "Мен не ме интересуват грошове и анулети! Не ме интересува награта и парите! Интересуваме играта".
Ще го докарат от към монтаж това нещо, че е точно обратното. Продукцията обича да си отмъщава.

#СезонанаКалин#!

# 2 069
Готина битка се получи днес, с удоволствие си я изгледах цялата и голям късмет за Траян, че победиха! Честно казано в последните години най малко гледам последната седмица, когато са финалите. Винаги най-интересен ми е бил първият етап с 3 племена!  Като за последна битка с две племена беше много яка! Чикагото пак изпъкна, а Сапунджиева според мен лошо се удари и заради това мерника й беше толкова зле!

Общи условия

Активация на акаунт