💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 113
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 040
Калин може да прикотка Николетка, ама не е такова момче. Иска да си играе битките и така да печели.
Някак не мога да си го представя как се приближава до нея с лукав поглед, мята й белтъци и я прикотква!

# 2 041
Беше накълцано, заради Радостина. Поне два пъти я видях да гребе наобратно Grinning
Отделно имаха 50кг допълнително.
Аха, 50! Повече! Те Николетка и Радка пиратка на тоя бункер изглеждат тлъсти и охранени, отслабват само мъжете и Пекин. Не знам как стана тая работа?

Във всеки сезон досега момичетата закръглят дупетата, а мъжете отслабват. Не знам на какво се дължи. Да не би, понеже са жени, да им дават бонус някакъв джънк фуд в повече за подсилване?  Това за онези на изолатора, двете мацки изобщо не изглеждат отслабнали.

# 2 042
  • София
Това е така , защото и двамата участника Траян и Деси ( ако ен стане някое чудо в което не вярвам )  няма да могат да уцелят явно кубчетата
Думите на смотания водещ бяха: "Технически брейк" и "Двамата сте в безизходица".
На базата на това мен поне ми се струва, че прашките може да са сдали багажа (тъй като те изобщо не са от АлиЕкспрес).
Не виждам обаче никакъв шанс да отпаднат двама наведнъж утре.

# 2 043
  • София
Калин може да прикотка Николетка, ама не е такова момче. Иска да си играе битките и така да печели.
Някак не мога да си го представя как се приближава до нея с лукав поглед, мята й белтъци и я прикотква!
То и аз, не е такъв просто. Трябва да си манипулатор и схемаджия, а той отдавна показа, че не е.

# 2 044
Хора, да приемем, че номинираната не е Сапунджиева. Но защо Дино, а не Чикаго?
Някой има ли обяснение?

# 2 045
Ще е май....очаквай неочакваното...Чакам с нетърпение утре съвета.Всички мъже са настроени срещу Сапунджиева,но е притеснително точно това,че Траян не е с жилетка на промото.,И какво общо има репликата на Павел за Дино накрая??..
Колкото до ДжарДжар,то е ясно,ще играе с Миро...жална им майка на мъжете...отново.

# 2 046
''Дино, това е за теб'' на Павел според мен значи, че на 90% ще е номинирана Сапунджиева. Не че Дино е там, а че Траян явно поваля някоя мишена и все едно, това е за Дино, един вид Дино ще е доволен. Знаем, че Дино и Сапунджиева не се траят.
Отделно вижте крачето. Това не може да е мъжки крак.

Дяволе за мене е реплика след като Деси изравнява Траян , който е водел и го казва , защото на съвета Деси и ДИно ще се хапят , за представянето ан арената и Дино ще каже , че ДЕси е много слаба и няма шанс да бие според мене.

# 2 047
  • Варна
Радостина ще се съюзи с Миро и това ще го изпрати на финала.
Амулети, една кошница пари..Той това няма да го изпусне.
Още в първата фаза се видя, че е мижитурка, изобщо не се ядоса, че Шопа иска да го изгони.

# 2 048
Писах ви вчера. Чикагото за съжаление минава в групата на Мира и Дино от огорчение. Мисли, че неговите бойни другари от феномените са против него благодарение на Ръждавица. Тази разби племето вътре като беше, излезна и продължава да вреди. Чикагото мисли , че Калин и Алекс са против него. Търси си място и вече се заяви при другите. Калинката остава само с Алекс. Блатните глупачки ще са към Мирка, Траян е с Дино. Жалко, жалко, тази Ръжда съсипа феномените, това е. Сори, Дяволче, ама така е.

Не е виновна Ръждавичка. Тя ги чете като рентген.
Няма по-смел воин от нея. Жената чудо. Simple Smile
Дино особено, че и другите само като чуят за номинация или битка и им се изправят очите.
Генерала сама търсеше битките. Simple Smile

И до къде я докара това?Най-глупавата тактика е да се вреш да ходиш на битки.

# 2 049
  • София
Ами не оспорвам, ама...
Ама Жената чудо. Първо действаме, после мислим.
Огън жена.

# 2 050
  • тук, на мястото си
На финалните битки няма ли да е валидно правилото за последния номиниран? Аз не виждам кого от тия мъже Радостина може да бие и още на първата битка ще е с номинация.

# 2 051
  • гр. Шумен
Само да си кажа... Калин и Момчи ми е перфектният тандем! 😍😍💙💙💙

# 2 052
  • София
''Дино, това е за теб'' на Павел според мен значи, че на 90% ще е номинирана Сапунджиева. Не че Дино е там, а че Траян явно поваля някоя мишена и все едно, това е за Дино, един вид Дино ще е доволен. Знаем, че Дино и Сапунджиева не се траят.
Отделно вижте крачето. Това не може да е мъжки крак.

После ще коментирам битката, че на това искам да отговоря.

Първата ми мисъл беше, че с това изречение "Дино , това е за теб" Павел визира, че Деси е уцелила мишената и явно е повела временно. Някак поведението на Павката и шегичките му в повечето случаи са с негативен елемент или леко подигравателен, а не положителен, но утре ще видим какво е точно 🙂

# 2 053
Това промо ще излезе пак същото с бели конци. Ама да видим.
Алекс много е отслабнал. Лицето му е изпито.
Искам Радка и Мирка вън.

# 2 054
Само да си кажа... Калин и Момчи ми е перфектният тандем! 😍😍💙💙💙
👍👍👍👍👍

Общи условия

Активация на акаунт