💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 575
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 265
  • София
Нищо не знам бе хора. Хипотеза само. Да се намирам на приказка. Дори не е прогноза. Ева ли ще стане, защото досега не е изпъкнал с нещо специално.

# 2 266
Писах, брисах, дълъг постинг. Той пък изчезна секунди след като го публикувах....
Ами...

Добре.

# 2 267
  • гр. Шумен
Ако ще Мирослав да е богопомазан, Калин е играчът на сезона (за мен💙). Такава не съм се кефила от Момчи насам. 😁 Невероятен Калин. Силен на арената, уникат просто. И честен играч. Радвам се, че все пак дадох "шанс" на този сезон. 😁

# 2 268
Еееее, това на нищо не прилича, наистина... Мен пък защо ме изтриха? Написах кротък, неагресивен пост в който обяснявах защо Калин печели народната любов и ме изтриха. Ми няма да се хабя повече, тази практика да се трие всичко при всяко оплакване скапва цялата дискусия Sad

# 2 269
Рълев натрупа доста позитиви покрай факта, че беше първоначално нарочен в племето си и приятелството с Радо. Помня масовото умиление покрай агънцата и как се будеха сутрин. Може да не е бил физически фаворит в началната фаза, но си влезе с история и симпатии във финалите дори и след изцепките с Виолета. Паралел между Мирослав и Рълев за мен е некоректно.

# 2 270
Мисля, че някои хора от безсилие да се аргументират, докладват масово постове. И като гледам се подхваща ответна реакция. Никой не печели от тази безмислена война...

# 2 271
  • София
Писах, брисах, дълъг постинг. Той пък изчезна секунди след като го публикувах....
Ами...

Добре.

Само моля да не се отказваш, твоите мнения са сред най-интересните тук. Simple Smile

Хем предупредих какво и как да се пише и някои хора си продължават с Ми....ми.
За това и заминават и други свързани мнения.
Това си е по правилата и важи за всички теми.

Просто някои хора трябва да разберат, че има и други начини и че ако продължат както досега е все едно да тичат срещу вятъра... Няма смисъл. Simple Smile

Айде още 10 минути и да видим кой ще е номиниран.
И ще има ли изненадки. Simple Smile

# 2 272
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Целта е ясна, да не се пише и да се изгонят всички потребители от темата, които харесват Калин. После да нахлуят няколко профила леещи дитирамби за Мирослав и така да се оклепа, окаля и изроди сезона. Айде със здраве докладвайте, нищо няма да постигнете освен присмех.

# 2 273
Толкова отдавна не бях писала във форума - до преди тази тема, която ме грабна - че бях забравила за модерирането.

Аз обиди не съм писала - каквото и да се разбира под обиди. Не съм гледала  дали нещо е трито де. Жалко. За мен хората сами си вкарват автогол, а после карат съдията да дава червен картон на вратаря, който само гледа и коментира...

Добре е хората, които докладват, да проумеят че насила имидж не се проваля. И не се гради. Чудя се как ще докладват всички във всички социални мрежи и платформи. Халал да им са всички и схеми, и пари на които там. Отношението на хората няма как да се промени, дори да им запушвате устите. Ние не сме слепи бе, хора.

И разбира се, сезонът на Калин! Blue Heart

# 2 274
Ами айде да гледаме, че темата умре. Поне ще ни дадат сините лечители теми за коментираме, че като ги гледам ще потънат в сюжети и интриги.

# 2 275
  • София
Целта е ясна, да не се пише и да се изгонят всички потребители от темата, които харесват Калин. После да нахлуят няколко профила леещи дитирамби за Мирослав и така да се оклепа, окаля и изроди сезона. Айде със здраве докладвайте, нищо няма да постигнете освен присмех.

Това никога няма да се случи. Прекалено много сте. Wink

Хора, моля ви да коментираме епизода сега. Не да се търси сметка на модератор, те си имат правила и трият наред. Не гледат Игри на волята, не четат темата. Имат си бая наболели теми за следене.

От вас зависи как да заобикаляте системата ако толкова много искате да засегенте някого. Обясних ви.

Мен също са ме трили и то в тази тема, но никога не съм се оплаквал. Simple Smile

# 2 276
Хайде стига, всеки докладван пост ли се трие? Ако е така - това би било против всички правила. Къде отиват дискусията, аргументите?

# 2 277
Аз се аргументирах, ама и мен са ме изтрили. Simple Smile
Изобщо не ми пука.
Аз се надявам Траян да спечели сезона. Струва ми се най-комплексния играч, всичко му се отдава.

# 2 278
  • София
Ако някой гледа Юлиян при Чакала горещо моля да сложи линк и тук.

Той не е излязъл все още. Утре (най-вероятно) или неделя.

# 2 279
Какъвто им е любимеца мирослав, такова е и отношението им към нас, които не го харесваме.

Общи условия

Активация на акаунт