💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 857
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 475
По принцип жените са слаби на прашката (хем по-неточни, хем нямат сила да опъват) и това си беше бая подсигуряване за Траян. Никой не беше очаквал да зацикли на пъзела.

# 2 476
  • София
Излагация след излагация.
Първо подпряха Траян с тежка помощ, а пък сега не му дадоха 100 гроша. Горкият. Нямам думи.
Случайно с тези 100 гроша да не направи някоя пакост...

# 2 477
Аз друго си мисля. Показват ли им предварително какво трябва да редят? Не го видях. Ако е така,наистина ми се вижда трудно да се нареди бързо. То ясно,че се почва от рамката,но рамка няма само в основата.

# 2 478
  • Варна
Как им омръзна да се излагат от тая игра

# 2 479
Е защо пак не дадоха нищо на Траян, това е крайно тенденциозно вече. Това им е работата, като трябва и цяла нощ ще стоят, няма условие трябва да завършите за х време. Че и ги карат да се срамува на края, като секта изглежда!

# 2 480
  • София
Сапунджиева залагала на Радка да спечели...пу-пу..пепел ти на езика, на най-куция кон залагаш...Айде Довиждане, беше ми по-симпатична по едно време, но беше за кратко..

# 2 481
  • Някъде там...
Ох бе, голяма излагация пак от продукцията.
Много го режат Траян, жалко. Пак беден си остана.

# 2 482
Разочароващ сезон. И всичко тръгна надолу във втора фаза. И то заради продукцията...и глупавите и решения.

# 2 483
Много ги е страх, че Траян непобедими ще разхвърля Мирко по арената ...поне пари да няма.

Айде 5 мин изпращане за слаб играч ОТНОВО!

Лапунов и Ръждавичка не заслужиха повече от 1 мин.

Слабо, Продукция, слабо ....

Синхронът скоро ще свърши ли или още 10 мин ще слушаме Сапунджиева? Някаква пионка там да ми говори. Съжалявам я, че я тормози Дино, ама не е интересна...време беше, чао.

# 2 484
Аз друго си мисля. Показват ли им предварително какво трябва да редят? Не го видях. Ако е така,наистина ми се вижда трудно да се нареди бързо. То ясно,че се почва от рамката,но рамка няма само в основата.

Няма, но рискът е да го наредят завъртян. После ще го преправят набързо. То ще се види още на втория ред, като дойде до надписа.

# 2 485
  • София
Аз ако съм като Траян сега ще ги баламосам, че имам тайно силно оръжие. Simple Smile
Дано не си признае.
Ама пък Ралица веднага ще го издаде. Офф, няма верен ход.

# 2 486
  • Някъде там...
Калин колко е отслабнал, клинът му седи като къси гащи. И е заприличал на тийнейджър.

Рада и Николета колко са фалшиви само.

# 2 487
  • София
Успех в живота на Сапунджиева!
Блага жена, комплексна, но не е сред най-добрите в сезона.
Яд ме е малко само заради Васо Ливърпулеца. Няма такъъв фен просто. Култов чак. Simple Smile

# 2 488
Сезонът не е разочароващ. Продукцията е разочароваща, все по-нагласени и грозни моменти.
Но в този сезон изгря нашата звездичка! Nature Sunny

#сезонътнаКалин#!

# 2 489
Разочароващ сезон. И всичко тръгна надолу във втора фаза. И то заради продукцията...и глупавите и решения.
Страхотна първа фаза. И невероятно скучна и дразнеща втора фаза. Радвам се, че мина. Беше си жива мъка.
Нямам търпение всичко да свършва. Никаква абстиненция няма да имам.

Общи условия

Активация на акаунт