💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 820
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 490
Само централната част с надписа да си беше наредил на пясъка, щеше да се справи. Ама карай, здраве да е. Важното е, че остана в играта. Какво като е беден. За сметка на това умее да побеждава.

# 2 491
  • В Града на липите
Ами изложи се, Траян, на този пъзел. Два часа го реди, а не е нещо, да кажеш, супер сложно.
Но всеки може да зацикли. Важното е, че е в играта.
Мадам Радостина дори не стана да го посрещне. Не са му фенки двете богаташки.

# 2 492
В топ 8 имаме:
Един зелен( Дино)
Трима сини( Алекс, Чикагото и Калин)
Трима от кастинг битка (Миро, Траян и Николета)
И една червена (Радостина) И Рада е от кастинг битка но нейната беше миналата година

# 2 493
Николетка с провлачен тон и без емоция ..."Оф, надявах се Траян да отпадне..., ще се опитам да го скрия ..."

Траян с усмивка на уста "Къде сте финалисти?"

Лицемерни жени, толкова да ми писна да ги гледам и да ги слушам.

Днес си пуснах от началото на битката, не искам нищо да слушам от схемите им, и съвета не гледах на онези сините.

# 2 494
  • София
И аз за Васо се загрижих. Blush

Добре поне, че не се контузи сериозно Сапунджиева с това зверско падане вчера.

Честито на Траян, дано не го облъчат пак Дино и Мирко.

# 2 495
  • Варна
Аз ако съм като Траян сега ще го баламосам, че имам тайно силно оръжие. Simple Smile
Дано не си признае.
Ама пък Ралица веднага ще го издаде. Офф, няма верен ход.
Дано да го е помислил преди прибирането.
Обаче явно навътре го е приел, на синхроните се виждаше, че му е криво и неудобно, че е забил на пъзела

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 22:16 от don domat

# 2 496
  • Stockholm
Хайде, още една от деструктивната коалция на Пекин напуска безславно предаването. Така става, когато "жабата не си знае гьола", когато хората нямат реална самооценка и се стремят към неща, които нямат капацитет да постигнат, използвайки подли и нечестни средства.

# 2 497
Историята на Игри на Волята помни времена, когато втора фаза беше топа на топа и много интересна, а 3 пълна скука с чашки и чинийки...Времената се менят.

#СезонанаКалин#!

# 2 498
Аз мисля, че беше честно да не му дадат грошовете. Папката, ако не беше наредил ъгъла, още щяха да са там.
Изложи се стабилно.

Деската беше добре, даже супер се представи. Толкова си може, момичето.

Но като цяло, мисля, че не трябваше да им се помага.

# 2 499
  • София
Ето за това ви казвах. С този профил на битката продукцията твърдо иска Траян в играта. Жилетката просто изравни играта в първата и фаза.
Но да сложат стрелба с прашка и то по 24 мишени и пъзел от 24 парчета, това е тежък хендикап за Сапунджиева.
Докато при Ръждавичка и Радостина нямаше подобни подсигуровки, за всеки случай. Simple Smile

# 2 500
  • Варна
Абе не знам кой за какво има или няма капацитет, ама Радост и Николета са на финала, както и Миро, все от хората с които Пекин играеше.
Лапунов го няма, Иво отпадна , за доктора отдавна забравихме, Шопа отпадна безславно.

# 2 501
Нямам търпение Калин да започне да ги отстранява като боулинг кегли. И да се радвам на красива игра!

#сезонътнаКалин#!

# 2 502
Това с помагането е грозен ПР срещу Траян, за да го изложат публично при първа възможност и да го скапят психически, че и да не му дадат пари.

Надписа ако беше направил и другото щеше да дойде, ама се измори човека, той не е от жените, дето ги хранят и дупетата им растат дори на Изолатор.

# 2 503
с кеф ще е гледам Радка утре на първата индивидуална битка как ще се справи и дали ще се мисли пак за силна след нея.

# 2 504
Ето за това ви казвах. С този профил на битката продукцията твърдо иска Траян в играта. Жилетката просто изравни играта в първата и фаза.
Но да сложат стрелба с прашка и то по 24 мишени и пъзел от 24 парчета, това е тежък хендикап за Сапунджиева.
Докато при Ръждавичка и Радостина нямаше подобни подсигуровки, за всеки случай. Simple Smile
Те след Генерала двойна подсигуровка правят😆

Общи условия

Активация на акаунт