💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 230
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 030
  • тук и там
Алекс е като гласът народен.Grinning.Все едно говори от наше име.Най-накрая един,който да види истинската същност на Мирка и да каже на глас това,което мислим всички ние.
Браво на Траян тази вечер.
От промото за утре гледам Николета нещо за Миро се присети...А дали осъзна,че приятелката и я хвърли под влака също,изполвайки анулета..Едва ли..

# 3 031
Реално Чикагото и Калин са най-комплексни. Останалите винаги ще имат притеснения, свързани с тях.

# 3 032
Защо Николета не използва сабите срещу Калин, а Рада си изхаби анулетата? И защо не насочиха още отначало гласовете към Чикагото, нали самата Николета беше казала, че той ѝ е по-лесният противник?
Миро и Дино бяха с нея и Рада, така че според мен анулетата беше пропилян. Направиха много необмислени ходове.
Реално щом прати Чикагото цялата схема с гласуването към Калин беше безмислена.
Ами анджък де! Миро и натресе на Николета Калин за елиминацията, без въобще да му хрумне, че въобще никаква услуга не й прави с това. А напротив - закопава я! Трябваше Радостина да спасява ситуацията и затова избра Чикагото!
За какво им е на момичетата да номинират Калин? Да не са луди? Но на Миро, тяхното другарче, въобще не му пукаше!

# 3 033
# 3 034
Защо Николета не използва сабите срещу Калин, а Рада си изхаби анулетата? И защо не насочиха още отначало гласовете към Чикагото, нали самата Николета беше казала, че той ѝ е по-лесният противник?
Миро и Дино бяха с нея и Рада, така че според мен анулетата беше пропилян. Направиха много необмислени ходове.
защото Николета не е номинирана.
Нали играят двете — не искаше ли да и предпазят анулетата той е по важен, а сабите не са чак толкова голяма загуба.
Но анулета се пази точно за момент, в който е служебно номиниран някой много силен, например Дино. Тогава можеш да спасиш себе си или приятел и да пратиш Чикагото примерно да се бие там.

# 3 035
  • Берлин
Дяволо, много материал за анкета след този съвет.
А ако има въпрос "мислите ли, че миро е мухльо", модераторите ще изтрият темата?

# 3 036
  • София

Защото не бяха сигурни за Траян. Той ги изненада. Не много, но и нямаше как да са сигурни.
Окей, Миро праща Калин на Николета, но все пак там е и Алекс, тя с него ще се бори, не с Калин. Чикагото да не е по-лесен?
Просто Миро искаше да задържи коалицията си непокътната, но Траян им обърка плановете.
Радостина я хвана шубето, а по-лесни съоперници от Николета и Алекс нямаше как да има.
Ако беше отишла на битка и се беше върнала най-малко си гарантираше полуфинал.

# 3 037
  • Варна
Радостина избра Чикагото точно заради НиколетаЕ можеше да избере и себе си, но не го направи.
Страх я, да не стане като Пекин.

# 3 038
# 3 039
  • Буркина Фасо
защото Николета не е номинирана.
Нали играят двете — не искали да ѝ предпазят с анулетата, а сабите не са чак толкова голяма загуба.
Но анулета се пази точно за момент, в който е служебно номиниран някой много силен, например Дино. Тогава можеш да спасиш себе си или приятел и да пратиш Чикагото примерно да се бие там.
Николета не е номинирана на съвет , а е номинирана като последен завършил на играта. по право отива на номинация. можеше да си използва само грошовете за да купува гласове.

# 3 040
Този епизод беше върха. Направо ми напълниха душата Калин и Алекс. Видяха се на 100% лицата на всички скрити мишки и всички разбраха, кои са великите в играта. Дори да не повярва човек, продукцията си показа всичко и не скри истината. Не можеше ли винаги да е така 🙄

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 22:27 от Ipsilon

# 3 041
  • София
И сега ако не им стана ясно на всички, че Миро играе само за себе си ... Николета се усети в промото, но мисля, че ще е аут. Радка само ще остане с него и ще бутат напред с грошове, ама да видим. Алекс както винаги с най-точен коментар. Само на съвета трябваше другояче да реагира на Радка. Да каже, че не е и очаквал друго от нея. Но може пък да му се е искало да я мисли за по-свястна. Хората очакват и мислят за другите според собствените си ценности.
Това, че Миро номинира Калин показва точно и само колко го е страх от него. Толкова го е шубе, че не помисли, че Калин ще грабне имането на Николетка.

# 3 042
  • София
Тя Радостина нямаше много опции...
За Чикагото поне се знае, че е зле на плуване. На пъзели се предполага също.
Кой друг да избере (освен себе си)?
Останали са все комплексни мъже.

# 3 043
Извадиха кирливите ризи. Дори Ралица ми хареса този път. Чак се учудих, че продукцията позволи богопомазаните да се покажат в лоша светлина. А Миро е толкова обсебен от Калин, просто всячески се опитва да го отстрани. Шубе. Шубенце.

# 3 044
  • София
Радостина направи единственото, което можеше, за да ѝ е по-лесно на Николета - избра Чикагото. Допълнително се накефих, заради неговото държане. Но Радостина беше права - във финалната фаза да не е луда да рискува себе си, същевременно, единствения начин да спаси "аверчето" си Николетка беше това. Тя сама беше пожелала така. Макар, че, Чикагото е силен и от 8-мината 2-мата, които тя би могла да бие са Алекс и Мирка. Мирката е ясно, че е с протекции, затова рискуваха с Чикагото. Ама аз съм сигурна, че той ще бие.

Общи условия

Активация на акаунт