💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 614
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 120
“Миро е женчо “))
Алексче Великан си )

Свършиха ми лайковете! Но се подписвам 1000 пъти под това!!!

#Мироешубе!
#Мироеженчо!

# 3 121
Не вярвах че Рада кючекинята ще удари ново дъно.
Толкова гнусна женица, ама сложила лицемерната усмивка и си мисли че е много умна позитивна и зрителите ще се влюбят в нея.
Ама почервеня като видя реалното мнение на всички.
Траян е честен и достоен човек за това което направи и заслужава финал!
Дино удари дъното, а най-смешен беше като обясняваше че само той с Миро останали феномени Grinning
Чикагото според мен беше много тъжен че феномените са срещу него, видя че всички са в коалиции и се подведе, проблема беше в Ръждавичка според мен.

# 3 122
  • София
Hug 🐞 Btw, забелязахте ли калинката на облегалката на стола на Алекс, докато говореха преди съвета в резиденцията? Grinning
И Калинката видяхме, и лазещият черен бръмбар по Радка видяхме, провидението ни дава знаци ...
И аз видях калинката 🐞 Бръмбарът да не е бил конска муха, кацаща на ....

# 3 123
Отдавна ви чета с интерес,но за първи път ще споделя това,което мисля след последният съвет.Всички очакваме,че продукцията ще чисти имиджа на "победителят" Миро,но дали и те не са изненадани от развоят на събитията (както при Пекин и Ръждавичка) и сега да ни показват истинското лице на Миро, за да ни убедят че не всичко може да се нагласи!

# 3 124
От фен на Чикагото

Пиша го този коментар, знаейки в момента хейтът, който ще отнесе Чикагото. За съвета и това, че номинира Калин, е ясно. Тук "народната любов" в интерес на истината ще си я получи заслужено. Абе, Чико, като си имал намерение да номинираш Алекс от самото начало, гласувай за него (не че пак нямаше да отнесеш хейт). Хем имаше довод за него, хем щеше поне малко да излезеш чист от цялата ситуация. Сега манджа с грозде сътвори.

Защо не избра да застане на страната на Алекс и Калин?

Относно това защо се обърна срещу тях, го обясних още вчера. След като се върна обратно при феномените, вместо отново да се впише при тях, те решиха да го гонят, въпреки че се е раздавал на макс за тях, въпреки че до този момент не беше номинирал на база отстраняване на конкуренция, а на база игри и въпреки че той се нае да отстрани Гордиенко, което му изяде главата в последствие. И въпреки че срещу Алекс, Симона и Калин до онзи момент не беше казал нищо лошо (особено за Симона). Отива в ново племе, показва лоялност, въпреки всичко към феномените, като дори една седмица не пее химна на Лечителите, държеше си на тях (те на него явно не), и след като се връща при племето си, вместо да му бъде признато нужното уважение, те решават да е един от номинираните (Алекс и Симона го решават). Той, наивен, си им вярва още, а те през това време го готвят, като Алекс тогава изръсва уникална глупост (че бил слабо звено и не участвал достатъчно в изготвянето на стратегиите). За Симона не ми се коментира. Това момиче не го харесах още в началото заради характера ѝ. Ясно, обърнала си се срещу Чикагото, защото е силен и искаш да го гониш, но ти не само на синхрони, ами и на лаптопа говореше обиди срещу него, и тук ми падна в очите. Алекс и Калин минават в жълтите и сега се връщат. Вместо Алекс да се опита да говори с него и да изгладят нещата, той иска да гласуват срещу него отново (това в епизода се видя). Еми, сами си го тласнаха в известна степен към Мирко и останалите с своето бездействие. И след всичко това, което описах, Чикагото щеше да има пълното право да гласува по този начин. Но вече тук е редно да призная, направи може би най-голямата си грешка, заради която ще изяде хейт и ще му съсипе положителния образ, а именно гласът, който даде за Калин. И сега няма как, като фен на Чикагото, да не ми стане тъпо, поне на мен.

За Дяволо
С теб имахме спор онзи ден относно твоята любимка Симона, като ти тогава ме обвини, че съм използвал нецензурен език (което не е вярно). Тук си проличават двойните стандарти. Значи, когато пиша обидни коментари (а те наистина са обидни и според мен тук си признавам, заслужават да ми бъде направено предупреждение, а дори наложен бан) за Радостина (наричал съм я Джар Джар), Николета (Тъполетка), Пекин (Мики Рук от левчето) и Алекс (Мистър Пропърт), няма проблеми. Но когато говоря за любимката ти, която пак повтарям, не съм обидил с нецензурни думи нея самата, не съм обидил семейството ѝ или нещо такова, че да имаш право да ми правиш забележка, аз я нарекох "Ръжда" (тук не мога да преценя колко е обидно, но приемаме, че все пак не е редно да се споменава това) и "кюстендилска пръчка" (това може да се тълкува като по-сериозна обида) – вече предупреждения, както и гонене от форума едва ли не. Пак да се повторя: защо никой не ми направи забележка, когато говорех за Ради, Ники, Пекин и Алекс така? А знам. Защото тогава беше удобно и приятно да се оценяват коментарите ми като полезни мнения тук (това специално се отнася за всички във форума) и заради факта, че те са недолюбвани както във форума, така и в другите социални мрежи. Ето ги тези двойни стандарти. Иначе за Симона (aka "Нейно Генералшество") нито усещания, нито нищо могат да ме убедят, че трябваше да говори за Чикагото както на синхрони, така и на лаптопа по този начин. Вярвам, че зад камера не е шикалкавила нищо. Редакторите щяха да го покажат, ако имаше нещо такова, както го показаха за Наталия, така и за Гордиенко.

За битката в понеделник

Въпреки че има плуване, прогнозата ми е победа за Чикаго. По-силен е от тях двамата. Алекс ще е на второ място, а Николета на трето.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 23:56 от ropfkgfgfgu23284

# 3 125
  • Някъде там...
Ужасен манипулатор е Алекс. И понеже е дружка на Калин и отстрани омразната на повечето зрители Пекин  получава всеобщо одобрение . Дървен философ , многословен , само неговите истини са валидни , но най-лошото е че е много груб и не се срами да ползва лични обиди срещу опонентите си. Вече не бил  за това най-слабия  да се отстраняват , както казва “то беше преди” , може би защото е факт че от мъжете той е най-слабия . И защо Радостина , Мирослав да си разкриват всички планове и трябва да искат за противник на полето Траян или Калин  . Чичакът ще определя кое е достойно и не -всеки е изстрадал по някакъв път до тази фаза  и иска да постигне целта на играта.
 P.S Страшен морал -тези с многото грошове да са в тяхната коалиция Simple Smile
Нещо си в грешка. Не "чичакът" определя кои са общовалидните ценности за човечеството от стотици години.

# 3 126
Мда, с това "плуване" по плиткото Чикагото като едното нищо ще ги опука. Рада Блатната според мен избра него, не защото иска да предпази Николета, а защото се притесни, че ако прати Калин, ще е безапелационен победител и ще забогатее, ерго- още по-труден за отстраняване.

# 3 127
  • Някъде там...
Калин е споделил на стори част от съвета днес. А той много рядко пуска нещо от игрите. Blue Heart

# 3 128
Дано Николета отпадне в понеделник. Бих искала и Радостина заедно с нея, но скоро, много скоро...Тези две девойки са срам за всички жени постигнали велики победи с талант, воля и смелост! Срам за спорта!

# 3 129
Нищо не оправдава глупостта на Чикагото. Колкото и адвокати да се изредят.
И стига с това опитвал се да оцелее, на никой живота не зависи от това шоу.

# 3 130
Реално Симона така хубаво хвърли под автобуса Калин без вина и без да иска самата тя.Калин идея си нямаше какви планове има в главата си  Ръждавичка срещу Чикагото ,и накрая и той го отнесе без вина😂По спомени и Алекс не искаше да стреля по него,но Симона държеше много тогава просто не му имаше доверие или нещо беше видяла  или чула идея си нямам.Същото като при Лапунов 😄И така Чикагото нали е добряк и с едната мозъчна клетка веднага се върза на Миро и ко и всичко приключи до тук.Нито говори с Калин нито нищо.А  Калин идея си нямаше какво  се е случвало и какво е в главата на Чикагото🤦😂

# 3 131
Чудя се... Като се гледат някои персонажи сега, по телевизията, как се чувстват?

#сезонътнаКалин#!

# 3 132
  • пустинята Гоби
Персонажите едва ли стоплят защо всички са против тях.

# 3 133
Чикагото е една мъжка кифла. Имах предразсъдъци в началото с тези зъби и коса, ама виках си, че е силен на терен и той като Шубето оставаше другите да се излагат вместо него и някак си ми беше симпатично глупавичък. Обаче в последните серии лъсна и той колко му е акъла. Голям, здрав, силен мъж и да го е страх да иде на битка... Тя Ръждата хубаво го е усетила, ама не я оправдава това, защото и тя натвори и наговори сума простотии...

# 3 134
Дяволо, миля, че Алекс вече си заслужава корицата.

Общи условия

Активация на акаунт