💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 215
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 270
Чикагото, според мен, искаше Мирко в неговата стая да му е под око. Поне така го разбрах на синхрона.
Мен не ме дразни. Човекът си каза, единак е. Не иска коалиции, ама в последната седмица му се налага и се лута като заблуден куршум.

И все пак, да уважим единствения фен на Шубето.

# 3 271
  • Sofia
Аз нямам против защитниците на г-н лошо ми е, блатната 🐸 и останалите от шайката му. Нека им дадем картбланш да се вихрят, писанията им няма да променят мнението на 99% от списващите тук, лошият пример също е пример, какъв не трябва да си, и какъв трябва да си, ако искаш да си успешен!
#СезонътнаКалин#!
#Алексевелик#!
#Мирцатаеженчоишубе#!

# 3 272
На Мирко все Калин му е в устата. Сигурно още го сънува и се стряска насън 😀.
По този начин поне показва и осъзнава, че Калин е много по-добър от него.

# 3 273
# 3 274
Калин и Алекс имат много силна връзка и се усеща голямото уважение,което има Алекс към Калин. По бащинска линия ли, по приятелска ли или просто двама аутсайдери в една обща лодка... Напомнят ми на Раду и Никола Тикаридис (как му беше името? )

Аз обаче съм много изненадана от коментарите ви тук за гласуването на Миро и Чикагото.
Вие ако сте в топ 8,изтормозили сте се 2 месеца на глас,мизерия и сте потрошени от битки,няма ли на финалната права да искате да се борите с по-лесни противниците? Калин е №1 там,всичко го знаят и всички се страхуват от него, не е само Миро.
Та, виждайки края и евентуални 100 000 лв, няма ли да играете възможно най-логично и стратегически като се опитате да отстраните на съвет най-голямата заплаха?

Мирко ли е потрошения от битки ? Честно ?  Освен него и жените аз поне не виждам някой друг да се страхува чак пък толкова от Калин. И не виждам логика и стратегия в техните решения, а чисто и просто страх, че ще си ходят вкъщи след битка с Калин. Защо ? Нали се мислят за много силни ?
Иначе с думите за Алекс съм съгласна. Никола Караолис беше момчето, което Павката най- нагло събори на стената с колчетата, които трябваше да свалят, от тогава ми е мишка и той.

# 3 275
  • Варна
Нека все пак да бъдем готови, че Алекс може и да отпадне. Чикагото го превъзхожда в силовите елементи, а и Николета хич не е зле - плуването ѝ е топ, а и като цяло се движи сравнително бързо по трасетата. Пак казвам, че за мен тя е втората най-силна жена след Симона тази година. За нея варелите ще са проблем, но на тях или ще успее с 300 мъки да се справи, макар и много бавно, или ще поиска наказание и Павел като нищо ще ѝ го даде. Освен това Алекс ще бъде и с жилетка. На Чикагото тази жилетка няма да му повлияе кой знае колко, но за Алекс ще е сериозен проблем.
И аз така мисля.
На Алекс тази битка ще му много, много трудна.
15 дена глад, 15 кг. жилетка 5-6 обиколки и варели за катерене е доста трудно за 25-30 годишни камо ли за 51 годишен мъж.
Надявам се да се върне.

# 3 276
катерене и виа ферата - супер. пещери ще пропусна. Малко столкнах брата на Калин. мен ми изглежда като да е по-голяма машина дори.

# 3 277
катерене и виа ферата - супер. пещери ще пропусна. Малко столкнах брата на Калин. мен ми изглежда като да е по-голяма машина дори.
Май ще чакаме брата на Калин в следващия 8 сезон! Дано! Такива личности ми се гледат! Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 3 278
Алекс ще се върне от битка. Трябва да се върне. Злото не е победено съвсем. Нужен е и на Калин.

# 3 279
  • Някъде там...
Съвсем различен темперамент ми се вижда братчето на Калин. Май около 2 г им е разликата в полза на Калин.
И, честно казано, не пожелавам на никого да влиза в тая боза...

# 3 280
  • Буркина Фасо
Чикагото, според мен, искаше Мирко в неговата стая да му е под око. Поне така го разбрах на синхрона.
Мен не ме дразни. Човекът си каза, единак е. Не иска коалиции, ама в последната седмица му се налага и се лута като заблуден куршум.

И все пак, да уважим единствения фен на Шубето.
не го ли разбра от показаното на екрана?  не всичко показано е синхрон.

# 3 281
Влизайки в игрите, Момчил ще бъде сравняван с брат си постоянно. По-добре да изчака. Иначе може да има обратен ефект. За всеки случай, голем сладур и той Blush

# 3 282
Алекс ще се върне от битка. Трябва да се върне. Злото не е победено съвсем. Нужен е и на Калин.
колко па да е нужен, но да ако отпадне няма да има кой да е радио точка на продукцията и да казва "народа как ги мисли нещата" така че поне до топ 5.  Иначе брата на Калин по-добре да не ходи, аз даже се чувствам виновен че го гледам това защото там хората гладуват, подлагат ги на психологичен тормоз и излизат с ужасните травми натравяние и какво ли не само да не ни е скучно...

# 3 283
Съвсем различен темперамент ми се вижда братчето на Калин. Май около 2 г им е разликата в полза на Калин.
И, честно казано, не пожелавам на никого да влиза в тая боза...

Да, и двамата са чудесно подготвени, но определено излъчването на братчето е различно. Калин си е Калин, това е.

# 3 284
Имам предложение към хората в темата.Ако сте съгласни и най вече Дяволо всяка тема  да започва с мотото-СЕЗОНА НА КАЛИН и Миро е шубе.

Общи условия

Активация на акаунт