🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 23 859
  • 736
  •   2
Отговори
# 30
Добро утро!☕
Страхотна е Серенай! Финна, елегантна  много емоционална и сценично много спокойна, талантлива и винаги показва, че не само актриса.

Забелязала съм Чачо не минава отпред на колата, винаги  отзад. Потвърждава ми мисълта, че е и сурверен!

Щастлив Ешреф ден ви желая и една много интересна серия довечера!🍀

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 09:26 от eliet

# 31
Добро утро в деня на Ешреф!

Довечера отново ще се потопим в света на Ешреф и Нисан.
Надямам се със същото вълнение, същото напрежение и същото нетърпение. Дано ни очакват нови истини, нови сблъсъци и още емоции, които няма да ни оставят безразлични.

Нека да  гледаме, да спорим, да се вълнуваме и всеки да намери това, което търси в тази история.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 32
Добро утро!

Довечера няма да мога да гледам от 8. За щастие има серията на парче от линка на Дива. За което много ѝ благодаря, че ни светна. Иначе не бих могла да го гледам. Да си призная не разбирам и как турците си блокират цяла вечер с един 3 часов сериал. 2:30 е, но с рекламите си става 3. А ако гледат и озет-а съвсем дълго става.

Защо ѝ вдигна?

# 33
  • Ямбол
Добро утро момичета ☕.Благодаря ви за прекрасните пожелания ❤️ Снощи беше щур детски купон у дома 😁. Днес е Ешреф Дей най-накрая. Днес моята майка има рожден ден и може да се включа малко по-късно и задължително ще се включа.
Елиет благодаря за рецептите 😘.
Нези аз съм съгласна с теб и аз възприемам сериала с твоята гледна точка. Наистина има неща,които сякаш ги протакат с времето,но според мен е умишлено.Замисъла е Ешреф-Рюя една любов в света на мафията,в света на интригите,предателствата. Как оцелява такава любов сред такава среда на завист и отмъщения.Условията са сурови.Тяхната любов ми прилича на моя розов  храст - красив с бодли,но когато дойде зимата и има тежки условия не може да вирее.
Та и тяхната любов е такава.Красива,но с бодли и когато се ободеш много те боли.
Освен войната на сираците към несправедливостта я има и битката,която всеки един от героите води вътре в себе си. Всеки носи своята болка на гърба си.И ми прави впечатление как всички герой живота ги е направил силни войни с голямо достойнство.Те не обичат да споделят,а изживяват болката си сами стремейки да се справят с нея.Ешреф е заинтересуван от свойте братя и случващото се с тях,но все пак болката си остава за самите тях.Както и неговата собствена борба в живота и любовта. Самите сюжетни линии са трогващи има толкова голямо разнообразие : Любов между разведени ( Фарук и Айтен) , отхвърлянето от собственото ти семейство (Мюслюм),разбирач на женски сърца,който не беше научен как се обича правилно понеже не беше намерил обич в собственото си семейство (Гюрдал),горда жена със самочувствие,която поставя брат си преди нея самата и пред собствените си желания (Ърмак),мъж,който е искал цялата обич и внимание да бъдат само за него,мъж не обичащ да дели.Мъж,който е самотен понеже не знае какво е истинската ллбов на този свят (Кадир)Динчер пък е мъжа живеещ в сенките на миналото и отмъщението в бъдещето.За него отмъщението е равно на живот. Хадър баща търсещ загубеното си дете лутайки се между ин и ян.Ешреф -ян и Кадир -ин.Но истината е плашеща за узнаване и е по лесно да приемеш бялото като по топъл цвят отколкото черното. Майка Хафизе жената грижеща се  хора,който не са нейните собствени деца,но ги обича като нейни,а отритната от свойте собствени.Беше много трогателна нейната история.Чидо жената,която не знае що е майчина обич и подкрепа.Липсата на ласки и подкрепящи думи,когато ти стане тежко.Дали щеше да бъде пак такава,ако в детството си беше усетила майчина обич.Дали пак така щеше отчаяно да търси някой който да я обича и да я накара да бъде важна за някой,да бъде ценена. Нисан жената без минало и без ясно бъдеще.Търсейки правелния път по който да върви,без да нарани никого. Но има ли такъв път? Казва е цената която ще трябва да заплати и дали ще си заслужава накрая? Единствения човек,който и остана е Ешреф единствено на него може да се опре,когато падне.Всичко през ,което преминава е едно голямо изпитание поднесено и от живота.Сещам се за нейните думи :"Аз знам какво че стане накрая ще страдам много ". Може би наистина ще страда много,когато сглоби цялата картина в главата си.Понякога истината боли толкова много,че би предпочел да я забравиш отново. И накрая Ешреф Тек човекът,който е баща на всички.Закрилник на невинните и враг с лошите.Мъж с броня и правила.А в душата мечтател и творец.Лидер който не познава истинското си семейство не знае корените си,а създава свое собствено за да принадлежи към нещо.Човек копнеещ за щастие и любов в света на мрака.Там където всичко е кръв и престрелки.Всичко е черно и няма място за любов.Обаче сърце не трае иска неговото си.Най-тежкият ден в живота му ще бъде този в който разбере,че идеализирана жена издигната на пиедистал Рюя е Нисан и най-вече това,че той не е могъл да се досети толкова време. Този твърд на поглед мафиот всъщност е един захарен памук.Топи се за хората,който обича и се раздава от сърце и душа за тях. Готов е да жертва себе си за близките си. Готов е на всичко другите да бъдат добре.
Ето колко цветен е нашият сюжет като 🌈 имаме от всички нюанси. Може би за това е толкова интересен и вдъхновяващ нашия сериал.Дава ни храна за размисъл кара ни да съпреживяваме емоциите на героите,кара ни да плачем и да се смеем.Самите ние се поставяме на тяхното място и се питаме ако ние бяхме в техните обувки дали щяхме да постъпим така? Сренай е една прекрасница ❤️
Спирам до тук.Довечера ще се чакаме срещата се знае къде е . Пожелавам ви прекрасен ден ! 🥰🤗

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 13:49 от roxy94

# 34
Roxy, благодаря за този коментар! Да, точно това имах предвид и аз.
Честит празник и днес! Flowers Bouquet

Гери, имам чувството, че Чийдем ще съжалява за това обаждане. Wink

Според мен Ешреф ще я остави да си мисли, че има влияние над него, ще я използва като източник на информация и едва, когато вземе всичко нужно от нея, ще я лиши от "властта" и.
Не чрез директно отмъщение, а чрез лишаване от значение - най-болезненото наказание за човек като нея.
Тя стана човекът, който посмя да влезе между него и Нисан, а това при Ешреф не остава без последици.
Ако трябва да обобщя  бих казала, че Чийдем не си навлече гнева му. Тя си навлече вниманието му.
И това е много по-страшно.

# 35
  • Ямбол
Нези и аз мисля,че Чадо ще си навлече неприятности като привлече вниманието на Ешреф върху себе си.Ешреф е стратег обмисляш всичко до най-малкия детайл.Посещението му е нейния дом не е случайно.Всички знаем,че той не гори от желание да е там.Той ще я използва като и позволи да получи половин секунда внимание от сорта : " Ето дойдох кажи какво знаеш" много романтично. 😁 Половин секунда ще трае всичко сигурна съм не повече. Аз обаче наистина мисля,че трябва да съберат Чидо и Кадир един за друг са си 😂,ама няма да стане Ешреф е един....
Аз не мога да си обясня какво всъщност си мисли,че ще стане между тях . Дори да му каже истината за информатора това няма да го накара да я обича. По един  или друг начин Ешреф никога няма да бъде нейн не зависимо от нейните отчаяни жалки опити...Букадар. Впрочем голям сексапил излъчва,когато си носи сакото преметнато през рамо 🥴🥵

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 10:44 от roxy94

# 36
Roxy, тя го каза- като няма да е неин, няма да е и на Нисан.

Всички недоволстват, че Чийдем е развалила кадрите от сцената с халвета.
А на мен много ми хареса- защото показаха как се чувства тя, докато мисли за тях двамата и си представя какво преживяват в този момент.
https://youtu.be/wrMQmEvZ8g4?si=mZBQ3Asyc-hUAZS6
Също така румънките споделят, за много грозни коментари от фенове на Демет, по адрес на Ешреф. Щял да бъде жиголо и т.н.
Определено не искам да си ги причинявам, но това още веднъж показва колко ограничени са някои хора и колко повърхностно гледат на нещата. Rolling Eyes

# 37
  • Ямбол
Да и аз четох такива злобни неща от фенове.Аз съм възмутена от това колко малко мозък имат някой хора с тъпи изказвания.Нези така е щом не е нейн няма да е и на Нисан,но това пак няма да и даде любов,а тя точно това иска от него иска той да я обича..

# 38
Смешно е да си помислиш, че Ешреф би станал жиголо. Той е човек, който винаги има цел, дори и да не му е ясна цялата картина. Съответно отива при Чийдем с една единствена мисъл и тя е да научи важното за него, а именно кой е доносникът. Дали ще и позволи да си мисли, че ще прекарат романтична нощ - най-вероятно да, дали ще се случи това - най-вероятно не. Тя няма иска да му предостави нищо преди да си получи така желаните ласки, той няма и позволи да го докосне преди да узнае истината, ще пият по една студена вода и кой откъде е.

# 39
  • Ямбол
Думите на Ешреф „кендине  бак“ ще го ударят много  силно и той ще преглътне всяка дума... 🔥👌🏻
Ешреф е горд човек; не е свикнал да прави компромиси за никого, нито пък позволява на някого да се отнася с него така, както Нисан. Но той ще се научи - вече се учи. Тя прекрачва границите, които той е смятал за неразрушими, и въпреки че той избухва в гняв, въпреки че се съпротивлява с цялата си гордост, той винаги се озовава точно там, откъдето е започнал - при нея 😍 . Демет е спечелила награда за най-вдъхновяваща жена на годината.Поздравления 👏.

# 40
Да и е честита наградата на Демет!
Надявам се да вдъхнови за нещо по- добро и тези фенове, за които стана дума преди малко! Hands V

И като говорим за награди- още едни номинации.

Оставям линк за гласуване
https://www.kizlarsoruyor.com/diziler-filmler/q25821146-10-yilin … OHhZshowJhXaj9vqw
Има различни категории- сериал, мъж и жена актриса и т.н

Ето как върви гласуването до момента

Прави ми впечатление, че феновете на Бурак Дениз са много активни, без сериала да е с много сериозен рейтинг...

# 41
  • Ямбол
Аз гласувах.Ще стискам палци на нашите 🤞

# 42
Гласувах!
И това, което ми се наби на очи е, че мъжете харесват този сериал. Повече от половината са гласували за него. Обаче жените предпочитат другия. Просто повече жени гласуват и това е резултата.

Хриси, много хубаво си го казала.
Цитат
Дали ще и позволи да си мисли, че ще прекарат романтична нощ - най-вероятно да, дали ще се случи това - най-вероятно не.

Аз съм фен на Чаатай. Ешреф не го виждам като жиголо.
Скрит текст:
Ама мога да кажа друго за Нисан. Казвам го за героинята, а не за Демет. На мен не ми направи добро впечатление, че тя беше по-активната страна. Не я наричам лека жена, но тази разкрепостеност ми се видя в контраст на иначе "целомъдрената" и праволинейна жена, за която ни я представят.
Скрих го, защото не ми се искаше и да го пиша, но явно е нормално.

А така си рискувах живота хората с камерите.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 14:12 от gerryto_2

# 43
  • Ямбол
Гери то и в живота е така все единия трябва да е по настоятелен,по изявяващ се,по нахален ако щеш,по отракан.Ако и двамата все чакаха подходящия момент да дойде то до халвета нямаше да стигнем до края на сериала.И двамата се желаеха,но ги беше страх да се отдадат на любовта си.
В случая тя просто пое инициативата и я разбирам напълно и аз нямаше да мога да се въздържа до такъв мъж. Може би ако има друг халвет Ешреф ще е водещ ☺️. Впрочем не мисля,че това я е направило лека жена,а напротив направи я жена отдадена на мъжа в когото е влюбена.В мойте очи тя е импулсивна,движеща се от емоцията жена,жена която си позволява да греши,да обича,да страда,да наранява и да защитава.Това я прави човек,което е съвсем различно от съвършения образ на Рюя.

# 44
Аз нямам проблем с това, че Нисан е била инициатор. Тя още от първи сезон е такава, постоянно провокираше Ешреф - да и каже, че я харесва, да и каже, че е красива, после- че я обича...
На мен ми е смешно когато не може да се направи разлика между екранен образ и реален човек и се правят негативни коментари.
Оказва се, че самата Демет има по-малък проблем с ролята си, отколкото нейните фенове. Grinning

Надявам се довечера да мога да гледам, защото съм нетърпелива.
Времето малко ме притеснява, ще вали, а това при нас много често е свързано със спиране на тока. Confused
Стискайте палци да не е така и този път.
Гери, ще споделиш ли после пак линка на Diva. Wink

Общи условия

Активация на акаунт