🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 23 859
  • 736
  •   2
Отговори
# 45
Ешреф е и много уважителен мъж, със сигурност не искаше да и създава неудобство, и то точно на Нисан. Даде и да знае, че има желание, но само ако тя се чувства комфортно. Затова и се наложи тя да поеме инициативата.

# 46
Наложи ѝ се да поеме инициативата, защото първо вдигна скандал, после като се целувака мокри в стаята изведнъж реши, че не е ок, понеже нали излизала от терапия?!?!?! Филм да гледали или да спят. Да се обърне, че ще се преоблича. Ама после да ѝ помогне. На всички ни е ясно и двамата какво искат. Това вече дори го обсъдиха предния път в Шиле. Мен лично това дърпане  и бутане не ми беше толкова интересно. Дори смятам, че имаха много по-романтични и завладяващи моменти до този. Вече само режисьора си знае защо толкова време протакаше.
Мен ако питате можеше и без това да мина. Аз въображение си имам и мога сама да си измисля такава цена ако ми е липсвала. До момента, от това което съм видяла, много повече ми въздействаха моментите, в които имаше някакво очакване, когато показваха някаква емоция.

Сигурно няма да ме разберете. Ама просто ми писна като отвора Х и преведа текста към снимка да се чудя тези хора колко точно са самотни. Аз поне така ги определям. Чудя се дали гледаме един и същ сериал. То може и аз да съм много смотана и нищо да не разбирам от тези работи, но всеки негов поглед, жест, движение на устни, ръце, крака, се определя по такъв начин, че аз почвам да се съмнявам дали изобщо разбирам какво гледам.

Аз също виждам, че Ешреф е много уважителен мъж, ще кажа даже малко старомоден джентълмен. Той ако я иска може да я има. Но неговата любов не се изразява с похот, а със страст. Той боготвори тази жена.

Ще видим днес разбитото му сърце къде ще го одведе. Дали изобщо ще може да се отдалечи достатъчно от нея?

# 47
Пуснали са откъс от серията

Май мъжете оплакват мъката си по изгубената любов. Grinning
Накрая Гюрдал казва на Мюслюм да сe отпусне и да си пийне и той. Събрали са се да си пийнат, да си  поговорят.
Но Мюслюм казва, че, не, че не е извършил и други грехове, но не иска и този грях.
Фарук го пита никога ли не е пил, а Мюслюм отговаря, че не познава вкуса на алкохола.
Накрая Ешреф каза:
"Приближете се да ви кажа нещо. Между нас има някой, който донася на полицията."
Какво? Как така?- казват. Кой?

Гери, напълно съм съгласна с теб! Hug

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 17:20 от NeZ_9

# 48
Благодаря за превода, Нези!

Ще изпреваря Дива и ще пусна линка с парчетата https://tvdiziler.cc/esref-ruya-23-bolum-full-izle

# 49
  • AMS

"Има сметки за уреждане! Хайде, да видим". 💣💥

Привет и благодаря за споделеното!!!
Да не помислихте, че няма да гледам вече дизито,
и няма да сложа линкове. Ще ги сложа.
Просто изчаквам, за да не превъртате назад >>>

# 50
Явно освен сцена с жените, ще се съберат и мъжете, кой да се оплаче, кой да поплаче.

Гери, аз също съм съгласна с теб. Центърът на любовната история между Ешреф и Нисан далеч не е във физическото и измерение, там има прекалено много полюсни чувства и история. Единствено чаках много втората целувка, защото знаех, че ще е преломен момент в отноешнията им. Не съм очаквала кой знае колко страстна сцена, предвид, че се дава сериала по местен канал. Че даже и бяха отрязала уж по-така моментите. 😅

Приятно гледане на епизода, момичета. Не знам дали ще успея да изгледам епизода утре, понеже пътувам. Ако издържа да не ви чета, ще се включа като го изгледам, за да коментираме. 🥰

# 51
Гери, Diva, благодаря ви! Hug
От този откъс си правя извода, че Ешреф все пак подозира всички.
Мисля, че след тази приятелска сбирка на по ракийка, ще отиде при Чийдем.

А за тези двамата май
" Нещата изведнъж се обръщат с главата надолу!"

# 52
Един час остава...
Нямате стигане , днес Ей момичета, после ще се върна да ви чета.

Приятно гледане момичета,  аз съм на танци докато почнат ще гледам, след тях  серията си продължава да ще видя поне нещо. Искам да видя какво ще случи, Ешреф и Чийдем, много съм любопитна.😉

# 53
  • Ямбол
Благодаря за откъса ☺️ .Аз отивам на ресторант за РД на мама.Дано не окъснея много връщам се набързо и се включвам да гледам от където съм сварила.Приятно гледане мацки 🥰

# 54
Аз предлагам всеки да гледа когато може и, ако иска след това, да сподели впечатления.
Аз също не знам кога ще започна да гледам, така че, няма да влизам да разказвам.
След края, ако имам възможност ще пиша за първи впечатления.

# 55
  • AMS

Още един линк, където качват на части >>>
ep.23

# 56
Diva, благодаря ти! Hug
Започнах да гледам.
Нисан изтича след Ешреф, искаше да му обясни, но той и пожела успех в кариерата, каза, че е казала всичко и си тръгна.
Динчер и каза, че Ешреф е егоист и да не съжалява.
Помоли я да не тръгва след него.
Нисан му звънна по телефона, но Ешреф и затвори.
Когато се прибра вкъщи, там беше Джерен.
Нисан и обясни набързо, и започна да търси някаква снимка. Каза,че е от детството и.
Двете с Джерен започнаха да претърсват книги и тетрадки.
Ешреф се прибра и Ърмак разбра, че нещо се е случило с Нисан.
Той каза, че не иска да чува името и и излезе  
Мюслюм и Фарук успяха да се измъкнат от засадата.
Прокурорката я "отвлякоха". От разговора между Чийдем и Кадир стана ясно, че това е поредната постановка, за да може Чийдем да я спаси.
Докато стоеше вързана, обаче, прокурорката чу разговора между двама от похитителите, които си говореха, че трябвало полицейски началник Чийдем да дойде и уж да я спаси. А те щели са си получат парите за това.
И така стана.
Прокурорката се направи, че повярва на дъщеря си.
Междувременно Кадир си уреди среща с онзи, забравих му името и започна престрелка, в която раниха Кенан.
Кадир тръгна да го закара в болница май.
Динчер му се обади преди това и го извика.
А Ешреф отиде в един ресторант. Братята му го намериха да пие втора ракия.
Той, им каза,че е извършил предатилство- предал е Руя, а винаги е казвал, че сърцето обича само веднъж.
Те разбраха, че нещо се е случило с Нисан и него. Той им каза, какво се е случило.
Продължавам да гледам и ще се включа пак.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 21:29 от NeZ_9

# 57
  • Ямбол
Момичета сега се прибрах и се включвам да гледам от тук нататък доста съм изостанала ,ама ще наваксам с превода утре.Нези благодаря,че разказа до сега какво е станало. 🙂

# 58
Кадир закара Кенан във ветеринарна клиника. Принуди лекаря и асистентката му да извадят куршума. Обеща им пари, 200 000 , каза, че и без това няма разлика между Кенан и животно.
Оказа се, че са от една кръвна група и го пратиха да даде кръв.
Прокурорката се обади на Чийдем да и каже, че ще я възстановят да работи в отдела.
В това време и звънна Ешреф.
Каза и, че идва към нея.
Тя набързо се преоблече( съблече) Grinning
Котато Ешреф дойде видя, че е запалила свещи на всякъде. Тя му каза, че е заради него. Той и каза да не преувеличава причината, поради която е дошъл.
Тя забеляза, че е пиян. Сипа му още. Той и каза,че няма да си тръгне, докато не му каже името на доносника.
Тя му каза, да не си тръгва. Grinning
Той отиде до тоалетната, а в това време му звънна телефона- Нисан.
Те са се събрали по женски у тях- Ърмак, Гонджа и Нисан, пият вино и говорят за мъже. Тя им разказа какво се е случило.
Според Ърмак той няма да и прости.
Нисан я помоли да му звънне от нейния телефон, но тя каза, че не иска да се намесва 
Та, в момента, в който Нисан звъни, Ешреф е в тоалетната и вдига Чийдем. Каза и, че Ешреф е дошъл при нея и е малко пиян. Сега не може да се обади, но като излезе от тоалетната ще му предаде, че Нисан го е търсила и да и се обади.
Нисан полудя и каза, че не иска да и се обажда никога повече.
После разплакана каза на другите, че ще го убие, защото той няма работа в дома на друга жена, при това пиян.
Забравих да кажа, че преди да тръгне към Чийдем, Ешреф обсъди с мъжете кой може да е доносника - минаха през Хъдър, който Ешреф отхвърли, Неджля, Гонджа, Нисан...
Ешреф каза, че не може да бъде тя.
Междувременно Неджля призна пред Хъдър, че е взела косъм от Ешреф и е дала за ДНК теста. Даде му плика с резултатите.
Каза му, че не е издържала.
Той я попита дали е отворила плика и я помоли да го остави сам.
Тя му каза,че не е видяла, и, че съжалява.
Продължавам да гледам.

# 59
Здравейте, момичета!
Нези благодаря за разказите. Аз сега се прибрах, утре ще гледаме с превод Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт