🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 23 862
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Ямбол
Определено не се случиха така нещата както беше показано във фрага.Ешреф нищо не видя от снимките само част от вестника Бордур и до там поне ще има някаква насока какво да търси. Ръката му се  оказа ранена в престрелката,а не че се е изгорил в опит да спаси някоя снимка.То беше ясно,че така ще стане  как иначе Нисан първа ще научи,че е Рюя. Стигна се до това,че Ешреф навърза две и две като се сети,че Нисан го питаше какво ще стане ако разбере,че работи за полицията и пита Нисан как е могла да направи това и край на епизода. Нисан има флашка с информация за Динчер ей това е много важен кос за Нисан . Те първа ще стане интересно.Хадър ще продължава с лутането кой е истинският му син Ешреф ли - Кадир ли ? Утре ще коментирам🤔

# 61
# 62

Ешреф: Отвътре нещо ме мъчи

Хъдър:  Какъв е проблемът?

Ешреф: Предателство.

Нисан: Докато всички се притесняват за мен,  аз се притеснявам за Динчер. Той ли уби Фулия?

Мюслюм: Ако тази работа излезе на яве хората ще кажат,че  Ешреф Тек се е  влюбил в полицейски информатор.

Ешреф: Достатъчно! Достатъчно!

Фарук: Има един начин да разбереш, знаеш, нали?

Джерен: Виж, това не е обир или нещо подобно. Нека ти кажа- някой е търсил нещо.

Нисан:  Това търсеха.

Мъж:  Това не е ли колата на Ешреф?

Ърмак: Чухте ли новината?

Епизода много ми хареса! Възела започна да се резплита. Утре ще коментирам повеече.

# 63
На лен динамиката в епизода много ми хареса. Сега остава да разбера и думите.
Нези, Дива, благодаря за фрага и превода.

# 64
Надявам се бързо да излезе превода!
Сега само последните думи:
"Ешреф Аби се беше влюбил в тези очи, а сега търсеше предателство, в тях.
Любовта на Ешреф Аби към Нисан беше помрачена от две предателства.
На Ешреф към Руя и на Нисан към Ешреф.
В онзи ден Ешреф Аби пожела никога да не е живял.
Беше се изправил лице в лице с най- големия си страх- Нисан наистина го беше предала."

Всичко върви по сценарий.  Още от началото знаехме, че Ешреф първо ще разбере, че Нисан е "работила" за полицията, а след това, че тя е Руя.
И още нещо- героите, които бяха смятани за излишни, май няма да са такива. Wink
Лека нощ !

# 65
Здравейте,

Динамична серия. По-висок рейтинг. Аз обаче очаквах повече.

# 66
  • Ямбол
Здравейте момичета 🤗 Благодаря за фрага и превода . Ако в ЕП.24 вкарат Ешреф в затвора това означава ли че ни остават няколко епизода до края на сезона. Нисан вече е близо да разбере истината за Динчер и това,че тя е Рюя. Сега Ешреф е разочарован и наранен от Нисан и това,че тя е била информатора на полицията,но реално тя никога не го предаде въпреки всичко. Може би когато той разбере и тя му разкаже цялата история едва тогава сърцето му ще може да прости.

# 67
Здравейте и от мен!
Първо да кажа за рейтинга- добър е, но той по- скоро е отражение на миналия епизод.  Ефекта от този епизод, според мен ще дойде следващата седмица.
Защото според моето скромно мнение, това беше най-добрият епизод, след първия епизод на втори сезон. Чаатай беше нещо, което не може да се опише. Изключителен във всяко отношение. Hands Muscle

В тази врзка много фенове снощи поискаха от онези фенове, които  обидиха  Ешреф/Чаатай, без да гледат епизода, да се извинят публично. Не очаквам нещо подобно, разбира се! Joy
Епизода беше страхотен. През цялото време имаше динамика, вълнение, емоции. Както и преди казах, тези герои, които се смятаха за излишни ще влязат в употреба. Wink
Заложиха се много нови взаимодействия и отношения. Аз не бързам. Предпочитам нещата да стават по- бавно, но да следват някаква логика.
Ешреф вече знае, че миналото му интересно за някого.
Чийдем и тя започна да играе по- умно. Много хитро постъпи, за да открие онзи, гламавия Туфан.
Прокурорката и тя- вече знае много, но не се издава и си действа с нейните методи.
Според мен ще се опита да привлече внучката и Нисан на своя страна.
Нисан също вече знае, че Динчер е обсебен от нея, макар и още да не знае защо.
Но поне разбра колко е опасен.
Зрънцето съмнение, което Ешреф имаше към Нисан, порасна.
Последната сцена беше особено трогателна.
Първо опасния поглед, от който всички настръхват

После Нисан, която все още нищо не подозира и просто иска от него да я разбере

Ешреф, който за миг забравя всичко и само попива аромата на Нисан, сякаш за да го запази за по- дълго.

И накрая въпроса, който го изгаря отвътре "Как можа да ми причиниш това ?"
Любов и недоверие. Нежност и страх.
Всичко в един дъх.
Разказите на Йомер и този път бяха пропити с болката на Ешреф.
"Ешреф Аби не спираше да мисли.
Само преди няколко дни жената, която му беше донесла най-щастливите моменти в живота му, можеше да се окаже най-големият му враг, и тази възможност го измъчваше.
Самата дума „предателство” беше достатъчна, за да накара косата на Есреф да настръхне. В един миг се разделихме, в един миг, тъмната сянка на предателството. Може би раздялата щеше да реши проблема, но предателството – никога.
Цяла нощ той се молеше за човека, който го беше предал.
Не можеше да изкара тази мисъл от главата си.
Нисан абла не беше по-различена. Тя знаеше, че Чийдем не може да преживее нищо с Есреф. Защото той беше такъв човек. Раздялата, която беше избрала, я измъчваше. Ами ако никога повече не го види? Ами ако Есреф никога не й прости? Ако му кажеше истината, не можеше да предвиди последствията. Беше обсебена от въпроси без отговор за себе си.
Онова мрачно чувство я обгърна отново.
Не можеше да си спомни как бяха минали всичките тези години.
Какво щеше да се случи, когато си спомнеше? Беше едновременно любопитна за отговорите на тези въпроси и уплашена от тях."

Много, много ми хареса епизода.
Нямам търпение всички да го гледате с превод и да го коментираме.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 12:25 от NeZ_9

# 68
Здравейте!
Ето го епизода с превод! Аз започвам да го гледам Simple Smile
https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 3cVDZF0fGbnG.html

# 69
Чаатай и Туфан Grinning

И по всичко личи, че Нисан ще напусне дома си.
Тя нали снощи каза, че ще събарят сградата.

Който е успял да отиде, е отишъл. Удобната локация, вече я няма. Wink
Значи, докато бях там са снимали женските сцени в дома на Нисан.
Жалко, че това ми беше последния ден в Истанбул. Може би един ден по-късно щях да видя и Чаатай, който пуши отпред. Neutral Face

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 13:41 от NeZ_9

# 70
Нези, така е било писано. Не го мисли.

Аз от серията не съм разочарована, а от числата на рейтинга. Ок, повече мъже го гледат, а това е футболен ден. Те може и да са повече по технологиите и да и го гледат от телефоните. Мисля го още. може тези с устройствата за рейтинг да са повече в женски семейства и да гледат другите сериали. Не знам.
Истината е, че преди серията човек няма как да знае, че е много интересна освен с Фраговете. Иначе хората ти казват, че е била интересна ако не си гледал. Предварително какво ще те накара да гледаш. Това, че си голям фен. а фенската маса си е постоянна. Не знам как другите сериали рязко правят двоен рейтинг. Освен Афра да възкръсне , друго не се сещам.

# 71
Гери, може би това, че серията беше интересна, ще се отрази на рейтинга следващата седмица.
Аз и не държа на числата. Интересуват ме дотолкова, доколкото да го има сериала.
Но, засега няма опасност да бъде спрян.
За мен най-ценното беше именно това, че всички фигури започнаха да се наместват по местата си. Никой вече не е случаен. Всеки има функция и посока, дори онези, които доскоро изглеждаха просто пълнеж. Това е знак, че сценарият навлиза в зрялата си фаза.
Ешреф в тази серия беше особено тревожен за мен. Не агресивен, не надменен, а напрегнат отвътре. Моментът, в който разбира, че миналото му е обект на нечий интерес, е началото на неговото вътрешно разпадане. От този миг той вече не е просто мъж, който обича и се съмнява, той е мъж, който очаква удар. И това променя всичко.
Чийдем ме изненада приятно като драматургичен ход. Тя наистина започна да играе по-умно, по-тихо, по-женски опасно.
Прокурорката за мен вече е една от най-интересните фигури. Тя знае. И точно това, че не бърза, я прави още по-опасна. Тя избра да воюва не с оръжия, а с влияние. Но не се е отказала да разобличи дъщеря си.
Нисан… тук за първи път я видях истински уплашена не за себе си, а от това какво е събудила у Динчер. Осъзнаването, че си нечия мания, е много по-страшно от това да си нечия любов. И това тепърва ще я промени.
Още нещо исках да кажа за Нисан- тя започна сама да се оплита в лъжите си.
Котато си говореха по женски на няколко пъти щеше да се издаде- "дано Чийдем не каже нещо", "отивам при Чийдем".(а те не знаят, че тя знае къде живее Чийдем)
Нисан сама започна да се спъва в собствените си лъжи. До този момент тя по-скоро пазеше тайни от страх. А в този епизод за първи път започна да губи контрол над това, което крие.
Май напрежението вече и дойде в повече. Лъжата започва да я издава, дори когато тя не иска, а  имаше шанс да бъде искрена.
По женски, в защитена среда, с хора, които по принцип вече са наполовина в истината. Ако беше споделила, че Чийдем я е натискала, че я е държала в страх, че знае къде живее, тогава цялото недоразумение с адреса и Туфан нямаше да се случи по този начин. Истината щеше да бъде трудна, но по-малко разрушителна.
Но Нисан избра да мълчи. Пак от страх или заради илюзията, че сама ще се справи.
Тя уж вече иска да бъде честна, но изпусна моментът, в който това можеше да стане най- безопасно.
И оттук нататък всяка нейна дума ще тежи двойно, защото вече има натрупано съмнение...
Иначе много ми харесаха, когато им уредиха среща на пристанището.
Тя се опита да го манипулира по женски, но не успя.
"Ще ти липсвaм" "Ще ми липсваш"

"Ще съжаляваш" "Ще съжалявам"

"Ще легнеш пред вратата ми"

"Ще легна "

"Грижи се добре за себе си"

Тази серия не беше толкова за екшън. Тя беше за разместване на душите.
И след нея нищо между Ешреф и Нисан вече няма да бъде същото.

# 72
Преди да съм гледала с превод, ще спомена само едно друго нещо.
Фраговете са тотална заблуда. Във фрага всички видяхме как Ешреф пребива Динчер. Ама го преби във въображението си. Уж с Чийдем щеше да има нещо. Ами той дори не ѝ позволи много да се приближи. Даже май само да ползва тоалетната мина Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 73
О, Гери, така е. Нищо от това, което си мислехме не се случи.
Но, някой ден Ешреф ще набие Динчер точно така. Grinning
Този Динчер се оказа бая страхлив. Все още не смее да се изправи лице в лице срещу Ешреф.

Това ми хареса! Joy Joy Joy
Цитат
той дори не ѝ позволи много да се приближи. Даже май само да ползва тоалетната мина Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе Ешреф Тек е навсякъде

А Чачо преди прическата и грима е супер! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 16:54 от NeZ_9

# 74
Здравейте момичета,
Рейтинга е супер,
Нося ви един готин Чачо, не знам дали сте го качвали, но много ми е сладък

Връщам се да ви прочета,
Не успях снощи,
Бях активна 😉
Скрит текст:

Общи условия