🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 24 140
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро! Coffee
Diva, много благодаря за този разбор!
Споменала си всички най-важни моменти.
Аз също снощи късно изгледах епизода и много ми хареса!
Наистина много неща се случват непрекъснато и не разбирам всички онези, които постоянно повтарят едно и също- че нищо не се случва. Rolling Eyes
Нисан със странното си поведение ще се издаде сама, а не, че Ешреф я подозира толкова.
Но, сте прави отношенията им вече са съвсем различни. Мен и сега ме боли да ги гредам така, а представям си какво предстои по думите на Йомер...
Съжалявам, че не мога да се включвам по- активно тези дни, но от понеделник ще съм на линия. Wink
Чагатай е с фен на Галатасарай, като него, който вероятно му е подарил сувенир в цветовете на отбора, на който е написана годината на основаване на отбора - 1905 г.

И още нещо, което ми попадна

Малко по-късно ще дойда с обобщение на вчерашния ден и новото предизвикателство.
Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 10:25 от NeZ_9

# 466
Добро утро!☕
Тъкмо изгледах серията,  догледах си я от снощи. Серията ми хареса като цяло, на моменти ми дойде в повече това колие.
Дива, някои неща  и мен ми грабнаха по същия начин. Особено репликата за колието.
"Стойността му не е в камъните, а в това да е на врата ти."

В серията изцяло се наблягаше на недоверието на Ешреф и Нисан,   страстите, тайните съмненията и всички тия неща  отслабват все повече връзката им.
Това гонене на "котка и мишка"  добре, че го прекратиха бързо в серията, по едно време ми стана досадно и с това нон стоп звънне на Ешреф. И добре, че Ешреф не се изкуши да и погледне телефона и да прочете съобщението. Аферим, Ешреф! Ох, щях много да се ядосвам на Ешреф в такъв случай.
Друго което ми направи впечатление Нисан как крие от Ешреф и сама  се опитва да преодолее пречките. Докато той казва имам работа поне не я лъже, нищо, че ни казва подробности тя го лъже. Ох , Нисан от неприятност в неприятност, но жена ще. Не случайно ни подготвят, че като излезе истината наявее много ще ги боли накрая и двамата.
Ешреф постоянно се съмнява в Нисан, тая вътрешна борба в него мира не му дава. Да обичаш и да подозираш човека до теб, не му е лесно на Ешреф. Предпочита да вярва в съмненията, от колкото в чувства си.
Арестуването на Фарук, всяка серия някой арестуват, животът на Ешреф и компания постоянно е в напрежение. Такъв е сериялът.  
А, какво друго ми направи впечатление когато Кадир каза:"Вече няколко часа няма лоши новини... толкова свикнал с проблеми, че му липсват.
Чийдем и прокурорката са си взели тая полиция за "бащиния", правят си каквото си знаят. Никакъв ред, никаква дисциплина  никаква работа с екип, всеки си крачи по негови задачи.
Добре, че  стана ясно за врага от вън и този "старец". Миналото се обажда и то е болезнено, определено ще изиграе роля и  в бъдещето.
Подготвят ни за финал с тази серия, преход. Съгласна съм, че ни предстоят две много емоционални и тежки серии.
Края на серията ни остави пак в голямо очаквание. Дали ще види Ешреф Нисан? Май, не.🤔

Желая ви щастлива събота!

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 11:13 от eliet

# 467
Така изглежда 12.12.2025

А предизвикателството за днес е

# 468
Всички моменти зад кулисите ми са любими, така виждам Чаатай Улусой като личност.  Много харесвам момента когато ядеше джанки и на церемонията на "UYKUCU" когато се гушна и целуна Аслихън, но не ги намирам в момента.

Оставям ги на вас сладурки знам, че някоя от вас ще ги постне. Сигурна съм😉
Аз днес се включвам с този момент
и аз обичам да шофирам и да пея.(особено ако отивам на holiday) https://youtube.com/shorts/haHrsw-vdbA?si=NEEgcu5tpQzRDanD
С MMK когато пеят в колата
https://youtube.com/shorts/haHrsw-vdbA?si=WyXaLaF1IzcpPR6r

# 469
  • Ямбол
Добър вечер и от мен момичета!🥰 И аз изгледах епизода,но ще коментирам утре.Любим момент зад кулисите ми е този в който Чачо пее с момчетата в тяхната стая "килия" прикачам видео : https://vm.tiktok.com/ZNRF2h7r2/

# 470
Ето и моя любим момент зад кулисите

Ели, ето го и твоя

И да припомня, че е момента за финалното гласуване тук.
https://mevcutbilgi.com/yilin-enleri/?utm_source=ig&utm_medium=s … cPaeSHX52JPHncVbg

Има още категории, свързани с Ешреф Руя.
А в категориите, които не са ви известни, просто гласувайте за някой. Wink

# 471
Нези, Ели, моментът с джанките няма как да не ни е любим.

Включвам се за кратко, за да дам любимата си снимка. Повтарям я, защото хем ми е любила, хем е усмихнат, хем е зад кадър. Иначе не би било прилично да се смее на погребението на най-добрия си приятел.

Серията е толкова интересна, а аз за трети път заспивам…
Скрит текст:
Днес съм Пепеляшка. Изчистила съм цялата къща, официално приключих с ремонта на кухня и трапезарията. Като приключих уж за малко да погледам Ешреф и съм заспала. Сега бързам за бала, по-популярно като фирмено парти(банкет). И понеже знам, че приказната фия съм си самата аз, сама си облякох роклята и махнах престилката, поизтупах прахта от косите и сложих малко(много) грим. Докато си чакам каляската реших и тук да се отчета.

# 472
Добро утро, момичета!
Аз съм се отдала малко на Сарп 😍и там ми става все по-сложно...още не са разбрали, че са братя...
Днес вече трябва да изгледам Ешреф...много ще се радвам ако наиситна са се договорили за 40 епизода,но ако има трети сезон може би ще направят така, че да не умрат...въпреки,че четейки коментарите ви, май ще се окажем прави, че пъврво Нисан ще умре и после Ешреф, но предстои да видим Simple Smile
За предизвикателствата на Нези, за трансформация и аз бих гласувала за Терзи и мисля, че на всички ни е любим момента с джанките зад кулисите 😂
Прекрасна неделя на всички! Simple Smile

# 473
Добро утро, момичета! Coffee
И от продукцията ни напомнят за реплики от сериала

"Всички вие, Ешреф- един!"
"Ешреф Тек, ти си вдъхновяващ мъж!"
"Ешреф Тек никога не е целувал ръка на никого на този свят и никога няма да го направи."
"Видях те в сиропиталището, не си лош човек."
"Нашият господар се забавлява с нас"
"Тука е турска мафия!"

Разраснахме се благодарение на вашата подкрепа и заедно постигнахме много успехи
Ще бъдем до вас със същия ентусиазъм през 2026 г.

Гери, надявам се, че каляската ти не се е превърнала в тиква. Kissing Heart
И ние тази вечер летим обратно за България.
Обучението за вчерашния ден, ще го направя като се прибера.
(ако все още някой иска да се включи, има тази възможност)
А предизвикателството за днес е

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 474
Здравейте,
Хубав ден на всички.
Нези, каляската не стана на тиква, ама главата ми е като тиква тази сутрин. Отвикнала е на толкова шум.

За днешното предизвикателство се чудя дали да кажа пеене или свирене. Ще кажа музиката и по този начин мисля да хвана и двата заека.

# 475
Дива, страхотен анализ, пропуснала съм думите на Динчер и си мисля,
че наистина е възможно той да е доубил баща си /някоя от вас го написа/,
майката да мълчи оттогава, за да не го издаде, а той да се тъпче с успокоителни,
т.е. да се дрогира. Още 3 дни и ще се разбере...
Ели, благодаря за подсказката - за вчера - гласувам за: Гушкането на Аслъ на премиерата
на Сънливеца Heart Exl
Между другото Нези гласувах за наградите на линка и Чаатай е първи!
А за днешното предизвикателство - Блазня се да кажа рисуване, но не съм му видяла рисунките,
така че, разбира се ПЕЕНЕТО https://www.youtube.com/watch?v=CMvH3TtEm3A&list=RDCMvH3TtEm3A&start_radio=1

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 12:38 от jasnazvet

# 476
Здравейте, момичета!
За мен Чаатай Улусой е мултифункционален и креативен талант!
В днешното предизвикателство се включвам с "Ебру"- изкуството.

Не съм гледала още "СЪНЛИВЕЦА" много ми се иска да го изгледам покрай Коледа.
Надявам се да намеря начин.

Желая Ви една спокойна, релаксираща, изпълнена с уют, топлина и усмивки неделя!

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 16:18 от eliet

# 477
  • Ямбол
Здравейте момичета.🤗
Любим талант извън актьорството е пеенето :
Той е толкова талантлив,че сигурно с каквото и да се захване ще се справи . 😉 https://x.com/Leylasadece1/status/1804221584267530385?t=aIDnYtad … 3RfK8l2lq19w&s=19

# 478
Габи - румънката е направила този коментар:
"Тъй като някои фенове и моралистични блогъри са допуснали сериозни грешки в Twitter относно ролята на Ешреф, ще говоря за способността му да чете хората с въображението си. Тези детински коментари не правят нищо друго освен да намалят популярността на сериала за Ешреф Руя. Някои фенове не правят ясна разлика между актьора и героя, което е сериозно, защото пишат свой собствен сценарий и интерпретация, което води до промяна на разказа, причинявайки дискомфорт сред феновете и на двамата актьори (Чагатай и Демет).

Ешреф тества реакциите на Нисан до краен предел, защото има способността да познава хората! А Динчер се съмняваше в него от самото начало и беше прав! Ешреф има шесто чувство, което се отнася до силна интуиция, несъзнателно възприятие на реалността, способности като (прекогниция, телепатия, ясновидство) или, в по-конкретен смисъл, чувството за положение на тялото, традиционните сетива: зрение, слух, обоняние, вкус, допир.

Интуиция/Екстрасензорни способности (ПСИ): Чувството за „знание“ на нещо без логическо доказателство, предчувствие, връзка с екстрасензорното възприятие, често изследвано във филми и художествена литература.

Проприоцепция (Правилно чувство): Научна концепция, наричана още соматосензация, която е усещането за положение на тялото, баланс и движение, от съществено значение за координацията, въпреки че е популяризирана като „шесто чувство“.

Емпатия/Несъзнателно осъзнаване: Способността на мозъка фино да обработва невербални сигнали (език на тялото, тон на гласа), за да разбере емоциите или намеренията на другите, форма на „четене“ на хора.

Интуицията на Ешреф никога не е подвеждала в Ешреф Руя и това е причината, поради която приятелите му го слушат, а думата му е закон и ред. Единственият, който греши, е Гурдал, но това е специален герой, който изисква различен подход.

Ешреф има шесто чувство, казвам това само на тези, които са гледали сериала внимателно и са се задълбочили в него, а не са се задоволили само с гледане на любовни сцени и детински реплики.

Ешреф и Нисан са две сродни души, независимо от името Руя или Нисан. Всъщност това е поуката на сценариста. Истинската любов преодолява препятствията в контекста, в който е свързана и с двете съдби. Съдбата ги събра, показвайки, че отвъд любовта има възможност за прераждане за всяка една от тях."

# 479
  • Ямбол
Ето  снимчици изтекли в интернет . Не знам дали втората снимка не е обработена 🤔
Има снимки в хотела 🙄 дали Ешреф си го връща най-сетне. 

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 22:59 от roxy94

Общи условия

Активация на акаунт