🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 24 129
  • 736
  •   2
Отговори
# 525
Eşref Tek идва да заеме мястото си!

Междувременно се сетих да коментираме ситуацията с Хъдър аби.
Първо, самото убийство не беше просто елиминиране на човек от миналото му. Беше от така наречените "показни убийства" и демонстрация на абсолютна власт. А бебешките терлички носеха жестоко послание, нещо като „Знаем кого обичаш. Знаем какво да ти отнемем.“ Thinking
Старецът (или системата зад него) ясно му казва,че  миналото му не е погребано, а и  бъдещето му също не е защитено.
Този път обаче Хъдър сподели с Ешреф и много ми хареса неговата реакция на пълна подкрепа. И тя беше искрена, почти като между син и баща.
Затова и прегръдката между тях беше толкова истинска.
А Хъдър му каза,че го чувства като син.
Сякаш вече е направил своя избор. Не е отворил плика. Не търси биологичната истина. Той вече е решил кого ще защитава.
Тази сцена всъщност затваря кръга- Хъдър губи син в миналото, страхува се да го намери в настоящето и накрая го избира, преди истината да го принуди.
А Ешреф?
Той получава нещо, което никога не е търсил, но винаги му е липсвало - баща, който не го изоставя, дори когато светът около него се разпада.
И може спокойно да говори за любимата си с него.
Хъдър е единственият човек около Ешреф, който знае какво означава да избереш любовта и после да платиш цената за този избор цял живот. Той не гледа на чувствата като на слабост, както правят останалите около Ешреф. За него любовта не е отклонение от пътя.
Много ми хареса тази тиха и едновременно тежка близост между тях.
Ешреф не трябва да се обяснява, не трябва да омаловажава, не трябва да се оправдава. Хъдър разбира без думи какво е да обичаш и иска и Ешреф да го усети и да бъде щастлив.
Дано не се случи нещо и с Хъдър, защото Ешреф ще го преживее тежко.

# 526
На Чийдем времето не дойде ли се питам?
Няма ли кой да е разобличи, да изкара всичките и деяния на яве. Ще се изненадам ако майка и, в ролята на прокурор го направи.

# 527
И нейното време ще дойде, Ели.
Аз пък, точно обратното- мисля, че точно майка и ще я разобличи.
--------

Ферит Кая, колега на Чаатай Улусой от „Кюбра“ и „Уйкуджу“, говори в интервю за Чаатай Улусой.
Ферит Кая: - С Чаатай се разбирахме много добре на снимачната площадка, а и в нормалния живот. Той е приятел актьор, когото много обичам, много е трудолюбив и много отдаден на работата си.
Затова всичко беше много лесно и много хубаво.

Репортер: - Имате много добър брак!
Бихте ли дали на Чаатай някакъв съвет относно брака?

Ферит Кая: - Честно казано, не мога да кажа нищо по този въпрос.
Ожених се малко късно, на 40 години. Ето защо не бих дал такъв съвет.

Репортер: - Добре, господине, благодаря ви.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 20:38 от NeZ_9

# 528
Все хубави думи за Чачо, досега който и да се изказал за него изтъква колко е добър, трудолюбив и талантлив. Всеки забелязва приятелското му отношение (и ние също го забелязах ме).

В началото и аз си мислех, че прокурорката ще тикне дъщеря си в затвора, ама сега ми е трудно да си го представя- "коварно" ми е, майка срещу дъщеря. Видях Чийдем как се разтревожо за майка си при катастрофата. Прокурорка колкото и да държи на професията си и професионализма все пак е Майка.
Наистина ще много болезнено, но и ефективно ако развият тая сюжетна линия.

# 529
  • Ямбол
Здравейте момичета.
Нези и Гери благодаря за разсъжденията ви.Има прекалено много хора,който за съжаление бъркат реала със сериала. Но въпреки всичко така се руши реномето на талантливи хора като Чачо,а всички знаем той колко много се старае в работата си.
Яд ме е на такива хора.
Със сигурност се очертава интересен епизод.На мен най-интересно ще ми е какво ще обясни Нисан на Ешреф за гарата.
За края на Чийдем мисля си,че майка и ще е човека,който ще я накаже.
Все повече се убеждавам ,че Нисан ще умре преди Ешреф,а той ще си почине с глава опряна в кормилото на фъстъка.
Дива благодаря ти за фрага и написаното от теб ,а на теб Нези благодаря за превода,снимките и озета.
Добре,че утре е сряда. 🤗
Снимка,която ме кара да се усмихна :

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 22:06 от roxy94

# 530
Roxy, и аз съм на същото мнение за края.
Но, имаме още време до тогава. Hug
Чийдем/Бюшра е нощна смяна

А тези хора явно са на принципа "Като няма риба и рак се яде" Joy

# 531
  • Ямбол
" За нас цветът на годината е фъстък" 💚

# 532
Тая снимка за първи път я виждам и нося я тук.

А, тези са май компютърни. Все знаменитости на едно място

Чаатай и Серенай, много добре са ги подредили.

# 533
Добро утро, в деня на Ешреф!

Ели, първата снимка е 100% монтаж.
За останалите е ясно. Kissing Heart
Мечтая да ги видя така някой ден!
Иначе, вече няма невъзможни снимки, но все пак си личи, когато не са истински, което е добре.
Вече започвам да се съмнявам, че и тази е истинска.

Така и не видяхме въпросното селфи. Wink
16.12.2025 изглеждаше така

Благодаря на всички за участието!
Новото предизвикателство е

И още веднъж напомням да подкрепим Чаатай и да гласувате, ако не сте го направили още.

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 534
Здравейте,
Днес моята дъщеря празнува освен, че е и Ешреф ден. От 6 съм на крак и ще видим кога и дали ще стартирам гледането днес.

Нези, моля само за уточнение. За певческа изява ли става въпрос?  Че май само за една партньорка, която пее се сещам.

Редактирам се, защото каквото и да ми отговориш моят избор е този

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 09:34 от gerryto_2

# 535
Добро утро!☕
Днес ще имам възможност и аз онлайн да гледам, дъщеря ми е рожденичка и ще се прибера рано.
Гери, приятно изкарване на празненството. Мойта ще има "laser party" ще влезе в ролята на Ешреф, ще се стрелят😀

За днешното предизвикателство включвам се, разбира се

Ще сложа и линк.
https://youtu.be/ks5PbTW9OmY?si=nU7WQVth_CIbr-eP
(Тази песен ми е любима, даже си пея понякога)
Момичета, щастлива сряда!
Още една седмица Коледа дойде, ама и Ешреф Рюя свършва.

# 536
Ох, момичета, извинявам се, че може би ви подведох с думата "дует".Blush
 Имах предвид екранна партньорка.
Гери, Ели, честит празник на вашите момичета и на вас!
Бъдете здрави и много щастливи!

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 10:30 от NeZ_9

# 537
Нези, добре че ми напомни. Аз още не съм гласувала, щях и изключих.
Мойта екранна двойка:

# 538
Понеже съм измислила предварително предизвикателствата до Коледа, днес се получи едно много интересно съвпадение.
Оказа се, че точно преди една година е станало ясно партньорството между Чаатай и Демет. Wink

За да не повтарям Ели и Гери, ще помисля за друга моя любима екранна двойка.
Замислям се, че бих могла дори да посоча двойката Ешреф-Нисан, но няма да го направя. И не, защото не ги харесвам, точно обратното, просто тяхното партньорство ми остави горчив вкус, заради някои крайни фенове на Демет.
Иначе, ги чакам с нетърпение тази вечер

# 539
Аз няма са си променя отговора. Тази двойка си ми остава любима.
Нищо, че в реалния живот двойката не е имала същия успех.

Скрит текст:
Ели, бях забравила, че децата ни са родени на една и съща дата. Да ти е жива и здрава. Моето се надявам да кара кънки.

Общи условия

Активация на акаунт