🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 24 056
  • 736
  •   3
Отговори
# 570
Наистина страхотен епизод!
Онзи турски анализатор беше прав, за сериите, които ни очакват.
Ще го гледам и със субтитри, защото не ми станаха ясни всички машинации на Кадир.
Но Динчер изтръпна, като чу, че Ешреф знае кой е ортака на Кадир.
Ешреф винаги е един ход напред!
А Нисан също знае, че той има пръст в убийството на Афра.
Когато тръгна с пистолета към Динчер, каза- Искаше ми се Ешреф да е тук и да присъства на шоуто.
Е, Ешреф е тук, но мисля, че няма да се случи нищо повече тази вечер.
Ето го момента със снимките

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 23:15 от NeZ_9

# 571
Нещо фраг йок

# 572
Добро утро!

Гери, фраг йок, но има реакция от монтажиста Йомер

Първото е подсказка за следващата седмица, която изобщо не ми харесва...Confused
Но пък рейтинга е супер!!!

Поздравления за целия екип! Hands ClapHands ClapHands Clap
Ето и конкуренцията

В следващ пост ще дам предизвикателството за днес!
Когато сте готови, можем да коментираме и епизода.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 573
Добро утро!
Ооо следващата седмица ще има епизод?! Аз реших, че чак в новата година.
Нямам търпение да го качат със субтитри, за да го изгледам и да го коментираме.
Дано днес по някое време пуснат фраг. Аз имам и да чета назад какво сте писали, че малко изостанах...
Хубав четвъртък! Simple Smile

# 574
Lale, ще има ощe една, преди почивката, която казват, че ще е до 7 януари.
За съжаление следващата сряда е Бъдни вечер и няма как да гледаме.
Освен в късните часове. Wink
17.12. 2025 изглежда така

А новото предизвикателство за днес е

Oчаквам с интерес отговорите ви. Wink

# 575
Добро утро, момичета!☕
Рейтинга е the best!

Надявам се днес да изгледам серията с превод и ще върна да изчета какво сте коментирали, снощи не успях да гледам.

За днешното предизвикателство ще кажа искам да го видя Чаатай  Улусой в ролята на учител/инструктор по бойни изкуства - Кунфу, Карате има много прицизни движения с ръцете и много добър фокус с очите.
Прекрасен ден ви желая!

# 576
Хитовият сериал на Kanal D "Eşref Rüya" плени зрителите с епизод, включващ две големи конфронтации.

Вълнението достигна своя връх, когато Ешреф Тек умело си върна хотела от Кадир. Тази сцена, която доминираше в рейтингите, също така предизвика широк отзвук в социалните мрежи.
Ешреф Руя, който надмина границата от 10 точки гледаемост, също оглави списъка с популярни теми с публикации като „Собственикът на мястото се завърна“.

И от журналиста Токио
"И най-накрая #EşrefRüya достигна двуцифрено число!"

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 10:55 от NeZ_9

# 577
  • AMS

Привет и благодаря за преводи, коментари и реакции!!!
Рейтингът удари десетката!!! Супер!!!
Не намирам превод на еп. 26,
но тази сцена накрая още снощи ми направи впечатление.
Как Динчер разбра, че е разкрит от Ешреф?
Започвам от момента, когато Кадир звънна на Динчер или обратно,
но Кадир не затвори телефона при навлизането на Ешреф.
Та... Ешреф казва  –  ... Знам кой е партньора. ....
Феридун Корал F.K. /инициалите / Иди и му кажи това име. ...

https://x.com/DTural/status/2001392770477375969

# 578
Diva, според мен, след като намери изрезките от вестника при човека на Динчер, той се досети.

Затова каза на Кадир " Иди и му кажи това име"
А, всъщност, след това може да го е свързал и с инициалите на часовника. И това, че разбра, че ортакът е жив.

# 579
  • Ямбол
Добър ден момичета ! 🥰
Епизода беше бомба.Много беше хубав.Обачее тази Чидо направо ми идва да я хвана за косата ще натика Ешреф в затвора понеже ги видя,че си живеят като семейна двойка заедно,прегръщайки се.Гадина такава.Тя наистина е един злодей,това нейното определено е всичко друго но не и любов. Но не разбрах как клипа от децата попадна в ръцете на полицията.Децата ли са до дали този телефон.Нямам търпение да изгледам епизода. Дива дали името Феридун Корал.Ф.К не е името на баща му от вестника или е името на Динчер ,ако си го е сменил .Динчер за това каза,че е разбрал т.е се е добрал до вестника и знае за какво става въпрос.
Тази Айтен сигурно пак ще отговори на смс-а на Фарук и ще иска помощ.
За предизвикателството ще кажа,че искам да видя Чачо в ролята на държавен служител (пожарникар,учител по музика,полицай,детектив) със сигурност ще изглежда супер в такава роля 😍
Нези допълвам се да и аз мисля като теб,че точно това има в предвид Ешреф,че знае че неговият партньор е същият от  онази нощ,когато се опита да спаси Рюя.
Рейтинга е 🔝 аз дори бих им дала 20. 😁

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 11:56 от roxy94

# 580
Да кажа и аз в каква роля бих искала да видя Чаатай. Wink
В ролята на криминален профайлър. Бих казала, че ще му пасне опасно добре.
Умен, тих, наблюдателен, мъж с тих глас и пронизващ поглед, който чете хората без да ги докосва.
Профайлър, който се бори не само с различни случаи, а и със собствените си демони.

И накрая среща жена, свързана с престъплението - свидетел или жертва.
Първо я „чете“ професионално, а после осъзнава, че вече не може да я гледа обективно. Wink

# 581
  • Ямбол
Нези определено ще му пасне страшно добре. Сега се загледах в емоджитата на Йомер за сл.фраг.Тази негова подсказка пак може да е много подвеждаща.Та да видим показал ни е :
Къща (най-вероятно домът на Нисан и Ешреф) , пистолет (престелката ,която ще е между хората на Кадир и Ешреф в хотела) Нисан не мисля,че ще стреля по-скоро,че чуе,че горе се стреля и ще си прибере пистолета.Динчер ще се обърне към нея и че я пита какво прави там .Тя ще му каже,че е дошла да го предупреди,че горе са дошли хора заедно с Ешреф или нещо такова за да излезе от ситуация. И след това имаме показано капка кръв и ковчег. Някой ще бъде ранен и някой ще умре.Въпроса е кой ? Няма да са Нисан и Ешреф това е ясно.Не мисля,че ще е и някой от бандата на Ешреф. 🤔 Оф много ми е любопитно.

Йомер : "Кака Нисан знаеше, че ако разкаже на батко Ешреф всичко, което се е случило, това ще му донесе проблеми, а освен това си беше нейна работа – тя беше готова сама да се оправя със собствените си дела и да понесе последствията."

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 12:23 от roxy94

# 582
Хайде момичета, има превод
Отивам да гледам 😍
  https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0% … 0fGbnG.html 

# 583
  • AMS

Извинете, не ви разбрах реакциите. Оспорвате ли или потвърждавате?
Написах поста, защото до този момент никъде не споменахте този факт.
Говоря, че името съвпадна с инициалите от часовниците и вестника.
F.K. - Феридун Корал. За пръв път го чухме! 
И описах не как Ешреф разбра, а как Динчер разбра!!!
Естествено, че Ешреф се сети от вестника. Нали той E.T. е обвинен в убийството на F.I.K.
И щом го намери в човека на Динчер, разбра, че неговия "покровител"
и ортака на Кадир е Динчер.
Според мен, Феридун Корал не може да е името на Динчер, дори и да си е сменил името.

# 584
  • Ямбол
Дива аз само си разсъждавах не оспорвам.Аз съм съгласна с теб . 🙂 Че той разбра за ортака. Ти най-добре вникваш в разследователските детайли.🤗 Аз обичам да те чета.
Става наистина интересно.Дали в следващия епизод ще вкарат Ешреф в затвора 🤔

Йомер :" В момента, в който Нисан излезе от къщата, тя осъзна, че всичко, което беше постигнала до този ден, ще бъде забравено – славата, величието, песните ѝ, всичко ще бъде забравено; ще бъде запомнена като убийца."
Песента, която написа за Ешреф е тази,която свири в таксито .

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 12:51 от roxy94

Общи условия

Активация на акаунт