🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 24 025
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Аз не оспорвам също.Hands V
Според мен това е името на баща му.
Така Динчер разбра.

# 586
Аз нищо не съм гледала още от снощната серия, не мога да се включа с коментар.

На Чачко и спасител на плажа ще му отива, в свой води ще е - гмуркането му любимо.

# 587
Изчетох ви, остава да измисля отговор и да изгледам серията с превод.

Ели, а със сини или червени шорти го предпочиташ???

# 588
Изчетох ви, остава да измисля отговор и да изгледам серията с превод.

Ели, а със сини или червени шорти го предпочиташ???
Гери,  караш ме да се смея!  Цвета да е "kırmızı", постоянно ще се преструвам, че се давя и отлични ревюта ще му пиша в страницата на уеб сайта.😉
Треньор по баскетбол🤔, защо не!

# 589
Нерон е качил превод. https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/neron-angelov-nov.html

Аз за задачата от днес ще кажа обикновен човек от народа. Просто искам отново да се види, че не е задължително да е сваляч, мачо, силен мафиот, симпатичен богаташ. Искам го човек от народа. И да се види, че ще е харизматичен  като човек от народа. виждали сме го вече в Кюбра, виждали сме го и в Хартиен живот. Но те не се гледат много, защото не са лъскави.

Истината е, че просто искав да го гледам да играе, не ме интересува много какво играе, защото знам, че подбира ролите си и няма да ме разочарова. Не и той.

# 590
Някои герои не са предназначени да бъдат гледани, те са предназначени да бъдат четени. 📚
Всеки герой в „Ешреф Руя“ носи духа на някоя книга, някои със силата си, някои с мълчанието си, някои с гнева си.
Сега помислете за тези герои, като прочетете тези книги.
Може би тогава вътрешният им свят ще ви се стори по-познат.

Той е олицетворение на власт, авторитет и тъмно лидерство. Ешреф Тек, подобно на Дон Корлеоне в „Кръстникът“, е фигура, която определя свои собствени правила и вдъхва страх с мълчанието си. Ето защо книгата му може да бъде само различна.

Външно спокоен, но вътрешно герой, живеещ сред бури. Емоционалната дълбочина и мълчаливата сила на Нисан Акьол перфектно съответстват на духа на „Мадоната с кожено палто“. Някои герои не викат, те те карат да чувстваш.

Разузнаване, стратегия и маскировка...
Чийдем се намира в сива зона, която никога не е изцяло добра или лоша. Като надарения г-н Рипли: никога не знаеш точно какво ще направи или кога.

Ако питаш мен, това е сезонът на Айтен, това е денят след Айтен. Тя е тази, която ме държи жив ден след ден. Ароматът ѝ изпълва улиците. Очите ѝ виждам на разсъмване, устните ѝ в здрача.

# 591
Не съм догледала серията, но бях впечатлена от Нисан, от нейната безрасъдна смелост
и от думите на Ешреф - Ти си силна жена, явно и той е впечатлен Satisfied
Утре ще пиша повече, а сега
Нези - аз си пожелавам да гледам Чаатай в ролята на !!! ХАМЛЕТ, представете си го като датския принц,
в съвременен вариант :напр. вместо Итън Хоук тук https://www.imdb.com/title/tt0171359/?ref_=mv_close, може и на сцена в театъра, ще отидем да го гледаме заедно Hands ClapHearts
Hands Clap

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 21:37 от jasnazvet

# 592
Страхотен епизод, сякаш свърши много бързо!

Изчетох ви набързо, че нямах търпение да пиша, без превод мисля, че някой писа, че не е разбрал как Ешреф взе хотела обратно. Когато Кадир го е заложил, договорът му с лихваря е бил безсрочен, но Ешреф слага срок до днес, съответно Кадир не е върнал сумата и хотелът е обратно при оригиналния си собственик.

Името, което Ешреф каза на Кадир, мисля, че е на бащата на Динчер. Според мен и Динчер е сменил неговото, поне фамилията със сигурност.
Кадир е ясно, че няма да дръпне спусъка, ама Нисан ми е на кантар. Най-вече, заради това, което каза Йомер, че след тази вечер ще е убийца. Естествено, мисля, че Динчер трябва да го помъчат малко. Един куршум е леко наказание за това, което стори.
Ситуацията между Ешреф и Кадир или ще приключи с масова престрелка, или с полиция. Има голяма възможност и този сезон да приключи с ареста на Ешреф, въпреки че прокурорката не се втурна да го арестува. Беше прекалено шокирана, че дъщеря ѝ предава мъжът, в когото е влюбена, по-скоро обсебена.
За снимките на масата - ако Ешреф се прибере невредим, със сигурност Хафизе ще ги е прибрала прилежно в някоя кутия, ако отиде в ареста примерно, ще стоят разпиляни на масата. 😅
Най-много ми харесва, че се върна любовната динамика между Ешреф и Нисан, в този епизод няма и помен от токсичните им взаимоотношения.

# 593
Хриси, и на мен това много ми хареса. Не съм гледала още с превод, но доколкото разбрах, разказвачът каза, че Ешреф все още подозира Нисан, но не и тази вечер.

В тази вечер той и оказа истинска подкрепа. Дори беше готов да готви за нея. Grinning
Малко ме притесни разговора, който водихa за пореден път - за живота и смъртта...
Но и двамата си казаха " Много те обичам,  не го забравяй!"

Ясна, много ми допадна желанието ти!
А, за театъра, нищо не ни пречи да си помечтаем, защото мечтите се сбъдват! Kissing Heart

# 594
Нези, да, това каза разказвачът, че все още я подозира, но не и тази вечер.

Разговорът по телефона наистина звучеше като сбогуване. И все едно някой няма да се върне. Всеки отиде да се бори със собствените си демони, Ешреф да си върне сираците, Нисан да отмъсти за смъртта на сестра си. Отново не подозират колко близо са един до друг. Предполагам, че какъвто и да е развоят на вечерта, ще видят, че са били заедно в хотела.

# 595
  • AMS

Изгледах с превод еп.26.
Хареса ми най много заради разследването.
Вече всички нишки са уловени.
Няма за какво да се връщам назад да проверявам ...
Няма какво да припомням от еди коя си серия.
Най се зарадвах на досието на Динчер в полицията.
В убийството на Афра вече е заподозрян истинския убиец.
Иска ми се следващата серия да им е последна на Седа и Динчер.
Е, може още една за съспенс, но вече са на мушката.
То няма фраг, но да си кажа де.
Важното е, че Нисан стигна до убиеца на Афра,
Ешреф стигна до Феридун Корал и Динчер разбра, че е разкрит.
Връщането на хотела и сцените със сираците вдигнаха също много рейтинга.
Много ми харесах персонала на хотела и разносвачите на пици. 
Надеждата ми да си иде Кадир намалява обаче.
Ешреф, такива като Кадир, ги осъжда да живеят.   
Еп. 27 ще завърже други възли за разплитане в следващите 13 - 15 серии.
Не ми се иска трети сезон.
По отношение на  книгите Чаатай ми се вижда доста млад за Дон Корлеоне.
За Майкъл Корлеоне може би. Но Ешреф е различен.
А за Мадоната с коженото палто, са спрягани и други актриси,
дори имаше пробни снимки, но все още никоя не е изиграла тази роля.
Може и Нисан да се доближава.
"Мария Пудер е красивата и загадъчна жена,
която внася страст и копнеж в живота на Раиф.
Тя е предмет на неговата силна и забранена любов."
Книгата я има на български - старо издание.
За "Есета за любовта" и Фарук  сега се сещам, че той спаси Айтен,
като ѝ прати смс и тя слезе от колата, като си взе багажа.
За Чийдем съм съгласна, че "никога не знаеш точно какво ще направи или кога."
Хайде омитам се. Чакам фрагове и следващия епизод.
И разбира се да чета вашите интересни постове!!! 

# 596
Изгледах серията, много ми хареса!
Любов ли е да го опишеш, колко много се обичат Ешреф и Нисан, а през какво трябва да преминат.
Малко се ядосвам на Нисан, когато трябва да е откровена - мълчи и крие от Ешреф, а когато трябва да се обира в приказките си всичко  казва като ученичка пред Динчер.
Края на серията ми е в главата, какво ли ще стане? Кадир и Ешреф сто пъти си допряха пистолетите по челата, всеки път Ешреф му се заканва, че ще му пръсне главата, май настъпи момента. Въпреки, че си мисля, ако го направи и излезе истината  че е син на Хадър. Пак ни загатнаха за неговия син. Ще е много трагично и за Ешреф и Хадър.
Иначе сцената с влизането на Ешреф в хотела беше сцена на много високо ниво, много, много професионално. Ще има чистка, с една дума.
Чийдем този път ме ядоса на макс, отиде та предаде видеото. С тази миличка физиономия,  да хване човек и незнам какво да я направи. Лудетина!
Още като видях тия деца с телефона знаех си, че видеото ще стигне до полицията.
Нисан и тя къде е тръгнала с този пистолет. За оръжие трябва да си непоколебим, мисля, че Динчер ще застреля Нисан. Йомер разказвача ни пидготвя, че Нисан ще стане убийца...ще видим, още 1 седмица.
Ох, серията беше много вълнуваща, не отделих око от екрана, с много напрежение.
Впечетлена съм от играта на актьора който играе  Динчер в тази серия (забравих му името май Румели). Страхотно игра.
Изобщо играта на всички актьори беше феноменална!
А, шофирането на Чаатай ми събра погледа- на четвърт пали, маневрира на заден с една ръка и за секунда изнася такава голяма кола. Класен шофьор е, Чачо!
Утре ще продължа да коментирам като ми улегнат моментите сега ми е само
финала в главата.
 И тази серия е подготовка за големия финал, назад връщане няма да има. Толкова психологически повратни точки имаше тази серия, не ми си мисли какво ще стане в следващата.
Сюжетен  Взрив ни очаква следващата седмица, много ще е тежка.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 01:57 от eliet

# 597
И аз изгледах още веднъж серията, този път с превод.
Съгласна съм с Diva, че много неща се изясниха, но не всички нишки са уловени.
Да започнем с Ешреф.
Той вече знае три неща:
1. Човекът, който го преследва, е син (може би)на мъжа, когото е убил, защитавайки Рюя.
2. Този човек е обсебен, търпелив и действа чрез други.
3. Този човек е опасно близо до личния му живот, макар още да не знае колко.
Но той все още не знае, че това е Динчер.
Когато разбере, че той е този човек, логическата верига ще се затвори почти сама. Защото тогава ще изникне въпросът, който той не си е позволявал да зададе докрай:
Как така точно този човек се появява около жената, която обичам?
Как така той знае толкова много за мен, за миналото ми, за Рюя?
И тук идва ключовото: ако Динчер е синът на онзи мъж, а онзи мъж е бил убит заради Рюя, тогава Рюя вече не е просто спомен. Тя е центърът, около който всичко се върти и днес. Той ще започне да свързва възрастта,  времето, мястото, травмите, мълчанията на Нисан,странната и реакция към Динчер...
От своя страна, Нисан иска да убие Динчер,  защото разбра, че той е убил Афра, защото тя е видяла нещо, което не е трябвало да види. Също така разбра, че Динчер не се е появил случайно в живота и, следи я, но още не знае защо!
Мисля, че по някакъв начин двете линии ще се свържат и двамата ще разберат кой е Динчер.
Твърде е възможно Ешреф да отиде в затвора, заради убийството на Еркан.
Нисан да намери изрезките от вестниците, които Ешреф скри под дивана и да така да разбере всичко.
Може би вървим към втория тийзър, в който тя отива в затвора, за да каже на Ешреф какво е разбрала.

Предполагам, че тя няма да е убила Динчер.
Но ни подсказаха, че ще има стрелба, кръв и смърт. Чия ли ще е тя?
Утре ще пиша още .

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 08:28 от NeZ_9

# 598
Добро утро в петък!☕
Последен работен ден не само за седмицата и за годината, Ваканция ура!
Днес ви сервирам кафенцето с голямо настроение. Слагам в чашата не само кафе, слагам намерение и много вяра, че днес ще е един магически ден за всички нас!

Втълпиха ми се тези фрази снощи.

Трябва ли да станат жертва на любовта си, много напрегната стана тяхната връзка. Изправят се по отделно срещу врага  без да подозират един за друг, един до друг срещу техните врагове, напрежението е голямо в тяхната връзка.  Този сблъсък  в хотела ще се окаже фатален за един от тях. Съдба!
Трагичен ще краят на тяхната романтична връзка, но пък запомняща.
Нямам търпение за другата седмица.
И аз  като Хриси от една страна искам да видя последната серия, от друга страна ще ми липсва вече сериала.

Желая ви щастлив петък!

# 599
Добро утро🎄
Ели, благодаря за това предколедно кафенце! Hug
🎄Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Той ни е дар с всичкото, което ни предлага. 
Благодаря за щедростта!
Радости, приятели, красиви мигове - благословия са!
Каквото мислим, това привличаме! Kissing Heart
Джерен и Ебру вече са на снимки, а пред тях е сценарият за 28 епизод.

В интерес на истината и аз не знам дали би трябвало да има трети сезон, но пък може той да е посветен на Ешреф и Руя, вече като Нисан.
Аз лично бих искала да ги гледам още,  нищо, че краят им ни е известен.

Оставям предизвикателството за днес, а после ще пиша още за епизода.

Моят отговор е на снимката.
Казвала съм ви и друг път, но когато случайно минавайки покрай телевизора, видях Чаатай като Емир Сарафоулу, нещо ме привлече като магнит. И така вече няколко години. Grinning
Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 10:19 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт