Успях да изгледам епизода 😍
Честно казано нямам търпение да видя следващия. В този епизод ми хареса, че Ешреф и Нисан се върнаха към себе си. Забравиха за момент, че се следят, че Ешреф я подозира. Но отново видяхме грешка на Нисан...не разбрах защо излъга Ешреф. Трябваше да му каже истината за Динчер, а Ешреф след като видя вестника със сигурност щеше да направи връзката.
Чийдем за пореден път ми падна в очите. Не разбирам как може да обясняваш колко много обичаш един човек и да го хвърлиш под влака и то само, за да спасиш себе си...
Започвам вече да се съмнявам, че прокурорката е стареца, но се чудя кой е тогава?! Възможно ли е да е някой близък до Якуп баба, който сме виждали, защо иначе ще е такава мистерия около него
Странни са ми реакциите на Селма. Първо много лесно въвлече Нисан в това, не ѝ осигури защита. В същото време ѝ сподели за Динчер,че е опасен. Не хукна да арестува Ешреф, като разбра, че той е убил Еркан...Много ми е странно държанието ѝ и тя ми е загадка.
За предизвикателството на Нези, определено се влюбих в Чаатай благодарение на Ешреф. Харесваше ми като Емир Сарафоулу, но...истински ми хареса като Ешреф, самия факт, че започнах да гледам всичко негово 😀
Ох дали няма да ни пуснат фраг днес?!
Хубав петък!

.gif)
.gif)