🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 24 012
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Ямбол
Аз  не съм разбрала правилно Нези,ами за първи път гледах Чачо в ролята на Пеями.От там много ме завладя и след това започнах да се интересувам от неговите проекти.Но ако трябва да избера роля негова,в която съм влюбена определено е Ешреф ❤️.
Като говорим за Фарук и Айтен.Фарук е човек на мъдростта,човек,който говори малко и същевременно изживява нещата вътрешно.По свой си тих начин. Тук дали неговите другари имаха право да вземат решение вместо него определено нямаха такова.Техните намерения бяха насочени с добри намерения,но въпреки всичко никой няма право да взема решения вместо теб.Да ти отнемат избора и правото да решиш кое за теб е добре и кое не е право на всеки човек.
В ситуацията в която го поставиха се оказа насред нищото.Нито може да продължи напред нито може да промени нещо от миналото с тази жена.Въпроса е,че той все още я обича и държи на нея въпреки всичко през което е преминал заради нея. Тук обаче идваме и до момента дали Айтен също го обича или чувствата и са само приятелски.Понеже нейните сигнали аз не мога да ги разбера.Хем иска помощ от Фарук понеже мъжа и я тормозел,хем иска да стой далеч и не било хубаво да се виждат.Писмо което тя му написа за сбогом без ясни обяснения остави в него смесени чувства на вина,че заради него се стига до тук.Той отново влиза заради нея в затвора.Лишава себе си от свобода за да бъде тя свободна.Лесно ли е да простиш изневяра на жена,за която уж си много добър и мил човек и т.н.Явно,че неговото сърце ще и прости щом се притеснява за нея. Но ако бях аз нямаше да простя. Човек,който веднъж е изневерил той не обича истински от сърце. А за мен Айтен до момента само вреди на Фарук. Ако не беше плана на Ешреф още Фарук щеше да си гние в затвора,а тя щеше да си живее живота. Не знам дали тази негова любов си струва саможертвите.Понеже не виждам от нейна страна тази любов или поне аз не мога да я усетя.Може самата актриса да не ми въздейства с нейната игра. Жал ми е за Фарук наистина.Когато той разбере за действията на останалите определено ще изпита разочарование и ще се почувства предаден и не разбран.Те искат да се откаже от любовта на Айтен,така както всички те искаха Ешреф да се откаже от Нисан. Тогава също нямаха право да поискат това.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 15:52 от roxy94

# 616
Да...малко объркващо съм формулирала въпроса днес, но ви разбрах. Kissing Heart

"Eşref Rüya" става четвъртият сериал (от пет телевизионни проекта) с участието на Чаатай, който достига рейтинги от 10 и повече. Hands Muscle
Има актьори, а след това има и Çağatay Ulusoy!

Кенан беше единственият актьор с четири сериала, който постигна рейтинг +10 в поне една категория.
Днес Чаатай Улусой се присъединява към списъка, след като сериалът му „Eşref Rüya" постигна рейтинг +10 в една категория.
Така че, сега Кенан Имирзалъолу и Чаатай Улусой са единствените актьори с четири сериала в кариерата си (с участието в тях), които постигнаха рейтинг +10 в поне една категория.

Hands ClapHands ClapHands Clap
Очевидно има защо Чаатай да е най- скъпо платеният актьор в Турция в момента. Wink

# 617
Това за Кадир Баба ме разсмя, и без това никой не го нарича така в сериала, поне извън него. Sweat Smile И Гьоркем, и Танер Румели имат много приятна харизма извън образ, а са толкова отблъскващи като Кадир и Динчер. Актьорският състав в сериала за пореден път доказва, че е на много високо ниво.

# 618
Надявам се днес да изгледам серията, че голямото готвене чука на вратата и няма да остане време.
Без да съм гледала с превод обаче ще изкажа мнение. Не ми харесва това, че въпреки всичко Фарук остава верен на Айтен. Аз сигурно съм малко крайна в това отношение. За мен тя го е предала и не заслужава повече нищо от него, нито да я спасява, нито неговото състрадание. Когато си направил подобно нещо заслужаваш единствено да ти обърнат гръб.

# 619
Гери, разбирам напълно това мнение. То е логично  и съвсем нормално. В него има ясно очертана граница-предателството не се оправдава и не се награждава с вярност.
(малко като Ешреф Wink)
За много хора това е единственият здравословен начин да се опазят, като обърнат гръб и  продължат напред.
Но точно тук Фарук е различен. И според мен това не е слабост, а тип характер.
Разбира се, хората са различни.
Не всеки е длъжен да бъде като Фарук и това не е модел, който трябва да се идеализира. Но като образ той е изключително ценен, защото ни показва другата крайност- човек, който плаща цената на своята вярност, без да търси оправдание или награда.Айтен го е предала, но Фарук е от онези хора, за които предателството не убива чувството, а го прави по-тихо, по-виновно и по-самотно.
Мъчно ми е за него, защото е поел вината, върху себе си, в объркан е. Той не отрича болката си и не я прикрива зад гордост или гняв. Но вместо да я превърне в омраза, той я обръща навътре...

# 620
Момичета, добър вечер! Всичко сте обсъдили, но да си кажа и аз - страхотна серия, истински екшън.
Нисан беше невероятна, борбена, смела, на мига реагира, само как заблуди Ешреф, като накара Джерен
първа да му се обади. Истинска Мата Хари, хем с полицията, хем си прави собствено разследване Sunglasses
Ешреф видя не плачещо момиче, а жена с огън в очите, то хората са го казали - с какъвто се събереш-
такъв ставаш. Но Нисан си имаше закваската за тази яростна смелост от детството.
Хареса ми и Ешреф, допрял пистолета на Кадир на челото си. Няма как да не се възхитят сираците на куража му да гледа смъртта в очите, но и на силата му да подчинява подлеците. Ако Кадир е син на Хъдър, той автоматично отпада от сираците, и става равен на Кенан. Кенан също много ми хареса, като каза, че снима ситуацията, а
Кадир му отговори- Не снимай, а рисувай розови картини...ха-ха-това е положителното мислене Satisfied
Мисля, че определено си трябва още един сезон, много въпроси чакат отговор Hands Plus1
Нези, на твоя въпрос - аз няколко пъти отговорих, но да си кажа и сега ЯМАН е момчето, което ме очарова и още си го гледам, особено песничките им с Мира https://www.youtube.com/watch?v=9e94Hig_Z18&list=RDojrolWHR1X0&index=3

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 20:07 от jasnazvet

# 621
Ново от Чаатай

Нисан винаги е била решителна. Аз не се изненадах от нея. Даже и Ешреф не се изненада- каза и, че е силна жена.

Гьоркем,  продължава разговора и говори за Чаатай .
За Чаатай, например, си мислех ,преди да го видя, доколкото можех да преценя, че той е звезда, имам предвид много популярен човек, чудех се какъв е, но когато влязох в неговия свят, видях, че е невероятно скромен, невероятно работоспособен, трудолюбив и дисциплиниран човек и съм много щастлив, че го открих.

Това го е споделила Джерен (Ърмак)
Прилича на фраг, но е много кратък.

"Ешреф!
Най- накрая, бе братле!
Най- накрая един от нас ще умре, така ли?"

https://www.instagram.com/stories/esrefruyadizitv/37912497665506 … =eDR1c2sxYzdsdm5q

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 21:54 от NeZ_9

# 622
  • Ямбол
Нези благодаря ти за тийзъра.На мен ми прилича като някакъв уестърн.Двама каубои,който се изправят на дуел.По-бързият печели . Ето кой може да е умрелия-  Кадир .И Ешреф си връща имението.Ама може и да е подвеждащ и да не е така. Докато не гледам епизода не вярвам 😂. Но определено ще е много интересен.
Гери напълно съм съгласна с теб за Айтен и аз съм на същото мнение.

# 623
  https://youtu.be/RgKHaJSudxo?si=aw_mqP4hT4pScrD4
Значиии, по-кратък тийзър не можаха ли да направят 😂

# 624
Joy Поне нямаше какво толкова да се превежда.  Joy
Ако си спомняте в началото на сезона имаше слухове, че Кадир ще е някъде до Нова година.
Може би ще излязат верни и това ще е неговият край.
И подсказката на монтажиста говори за нечия смърт. Thinking

# 625
А ако се разбере, че той е бил изгубеният син, а Ешреф го е убил. Дали Хадър ще прости?

# 626
Време си е за смъртта на Кадир, за да дойде новият злодей в лицето на Стареца на преден план.
Понякога мисля, че може и някой от групата също да пострада. Но и тримата, Гюрдал, Мюслюм и Фарук, имат някакви любовни взимоотношения, които могат да се развият.
След този епизод съвсем се обърках кой може да е Стареца, надявам се да го познаваме, за да има смисъл толкова време да стои в сянка.
Гери, това също би бил много интересен момент, ако Ешреф убие сина на Хъдър. Със сигурност отношенията им ще се променят. Не мисля, че Хъдър ще му каже "няма ядове, той и без това не ставаше".
Фрагът няма какво толкова да коментирам, часът на Ешреф не е настъпил, Кадир ще да е. Щом е толкова кратък, надявам се, че всяка сцена ще е ключове и не искат да ни спойлнат много. 😀

# 627
  • AMS
Привет и благодаря за интересните постове!!!
И сега какво? Тъкмо бях оправила конците и пак се заплетоха.
Тийзърът сън ли е кошмар ли е?
Та се върнах и пак прегледах епизода.
Не мога да разчета вестникарските изрезки >>>

Ето от тези кадри заключих,
че Ешреф знае за Динчер >>>

И друго си мисля. Когато Нисан му каза, че Динчер
иска тя да отиде да работи в хотела, той ѝ каза - Приеми. 
В същото време той пътуваше към хотела  и ...
Динчер обаче не подписа договора с Нисан,
а накара Кадир да го подпише. ...
За Айтен и Фарук  >>>

Фарук пусна смс и Айтен успя да избяга с багажа.
Ешреф каза на Кадир да му намери адреса на Еркан,
защото Харун е в неговите ръце след експлозията.
Динчер даде адреса на Еркан. Кадир го предаде на Ешреф.
После Харун оттегли показанията си и освободиха Фарук.
Харун с или без Айтен отиваше в ръцете на Кадир.
Та добре, че беше този смс на Фарук, та да се измъкне Айтен.
Не коментирам дали са били прави в действията си Гюрдалови
относно чувствата на Фарук и ...
Фарук няма да остави Айтен без подкрепа.

# 628
Добро утро!

Diva,според мен Ешреф се досети, че човекът е съдружника на Кадир, (може би заради инициалите на часовника) но не знае още, че това е Динчер.
Мисля, че каза на Нисан да приеме, защото вече знаеше, че скоро хотелът ще е отново негов.
За смс, сега ми стана ясно- значи Фарук отново я спаси.
Колкото до фрага, да, по- скоро прилича на нечий сън.
Гери, Хъдър и Неджля имаха почти същия розговор, той и каза " остави ме, остави ме"
Мисля, че и той самия не е наясно как ще реагира, ако унищожи собствения си син.
Прави ми впечатление, че Ешреф, говорейки за Кадир, почти винаги използва изрази, свързани с произхода му, кръвта му.Не знам дали това е умишлено...
Но, както Неджля каза, резултатите все още съществуват. Wink
19.12.2025 изглежда така

Днес е 20 декември- Игнажден.
Счита се, че от днес започват Коледните празници.
Също и е важен първият човек, който ще прекрачи прага на къщата ви.
ПолАзвам ви с добринки, за да ви е леко през новата година!
Да е живо името на всички Игнажденци, които празнуват днес!
Да ни полазва само добро и в домовете ни да са само здраве, добрини, любов, благоденствие и светлина!
А предизвикателството за днес е

Желая ви прекрасен ден!
Аз съм отворила работилницата. Grinning

# 629
Добро утро на Игнажден! Simple Smile
И според мен Ешреф не знае, че Динчер е този Ф.К и каза на Нисан да приема, защото знае, че си връща хотела и така тя ще е до него 😀 т.е. подписвайки договора Динчер не може да направи нищо 😁

Хубав и слънчев Игнажден на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт