Като говорим за Фарук и Айтен.Фарук е човек на мъдростта,човек,който говори малко и същевременно изживява нещата вътрешно.По свой си тих начин. Тук дали неговите другари имаха право да вземат решение вместо него определено нямаха такова.Техните намерения бяха насочени с добри намерения,но въпреки всичко никой няма право да взема решения вместо теб.Да ти отнемат избора и правото да решиш кое за теб е добре и кое не е право на всеки човек.
В ситуацията в която го поставиха се оказа насред нищото.Нито може да продължи напред нито може да промени нещо от миналото с тази жена.Въпроса е,че той все още я обича и държи на нея въпреки всичко през което е преминал заради нея. Тук обаче идваме и до момента дали Айтен също го обича или чувствата и са само приятелски.Понеже нейните сигнали аз не мога да ги разбера.Хем иска помощ от Фарук понеже мъжа и я тормозел,хем иска да стой далеч и не било хубаво да се виждат.Писмо което тя му написа за сбогом без ясни обяснения остави в него смесени чувства на вина,че заради него се стига до тук.Той отново влиза заради нея в затвора.Лишава себе си от свобода за да бъде тя свободна.Лесно ли е да простиш изневяра на жена,за която уж си много добър и мил човек и т.н.Явно,че неговото сърце ще и прости щом се притеснява за нея. Но ако бях аз нямаше да простя. Човек,който веднъж е изневерил той не обича истински от сърце. А за мен Айтен до момента само вреди на Фарук. Ако не беше плана на Ешреф още Фарук щеше да си гние в затвора,а тя щеше да си живее живота. Не знам дали тази негова любов си струва саможертвите.Понеже не виждам от нейна страна тази любов или поне аз не мога да я усетя.Може самата актриса да не ми въздейства с нейната игра. Жал ми е за Фарук наистина.Когато той разбере за действията на останалите определено ще изпита разочарование и ще се почувства предаден и не разбран.Те искат да се откаже от любовта на Айтен,така както всички те искаха Ешреф да се откаже от Нисан. Тогава също нямаха право да поискат това.

И Гьоркем, и Танер Румели имат много приятна харизма извън образ, а са толкова отблъскващи като Кадир и Динчер. Актьорският състав в сериала за пореден път доказва, че е на много високо ниво.

Поне нямаше какво толкова да се превежда.