🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 24 003
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Какво се случва с Uykucu
"Uykucu" е гледан от 16 179 души през седмата си седмица. Общият брой на зрителите е достигнал 828 374.
Чаатай Улусой и Eлчин Сангу са в ролите на Ферман и Сайе.
Успех и поздравления на целия екип !
Hаявам се скоро да го гледаме и извън Турция!

# 631
Добро утро на Игнажден, то вече е добър ден!
Нека първият ви гост да е ЗДРАВЕТО, след тях пуснете ЩАСТИЕТО, ОБИЧТА и КЪСМЕТА.
При мен вече госта дойде младо хубаво момиче и много скромно.

Аз съм на същото мнение, Ешреф не знае за Динчер, че е съдружник на Кадир поне за сега.
Кадир ще  умре в престрелката и ще се окаже син на Хадър, точно Кадир, така мисля.  Въпреки, че няколко пъти си сменям мнението веднъж ми се струваше, че Ешреф е син, в друга серия ми се вижда, че Кадир е син, но сега съм на мнение, че Кадир ще излезе син и че това ще излезе на явее следващата серия.
За Айтен, абсолютно подкрепям мненията на  Гери и Рокси.
Ясна, впечетлена съм от сравнението за Нисан Истинска Мата Хари, хем с полицията, хем си прави собствено разследване

За днешното предизвикателство ще кажа "Gaddar" - Дахан.

Чудесен ден Ви желая и хубави почивни дни!

# 632
И аз мисля, че Ешреф не знае, че е точно Динчер съдружникът, но може би предполага, че е синът на насилника на Руя, тъй като са се виждали като малки, това го знаем от снимката.
Също смятам, че Ешреф каза на Нисан да подпише за хотела, защото беше задействал плана вече. Радвам се, че все пак има подкрепата на някой от Сираците, Седат ли се казваше? Че ми бяха много хлъзгави този сезон.

За предизвикателството, не знам коя му е най-недооценената роля. От прокетите, които съм гледала, мисля, че е получил признание за всички.

# 633
Хриси, като цяло си права, Чаатай е актьор, който е получил признание за ролите си, но и не съвсем.

Докато мислех за днешното предизвикателство, си дадох сметка, че "неразбрана“ и „недооценена“ роля не са едно и също и затова ще трябва да ги разделя.
Според мен най- неразбрана си остана ролята му в Kübra.
Там проблемът не е в играта му, а в очакванията на публиката. Гьокхан е противоречив герой, изисква търпение и размисъл и затова много хора просто не знаеха как да го гледат.(или не искаха)
Ролята, която остана недооценена, за мен е на Пеями в Terzi.
Пеями е изключително труден психологически образ, роля, в която Чаатай носи огромна емоционална тежест във всяка сцена.
И въпреки това сякаш фокусът падна основно върху Салих Бадемджи и той получи Златна пеперуда за нея.
Не ме разбирайте погрешно, Салих игра страхотно, но играта на Чаатай беше приета като даденост, а не като постижение...
Така че, моят отговор за днес е Пеями от Terzi - роля, която носи сериала на гърба си, но остана без заслуженото признание.

# 634
Здравейте,

От сутринта съм по задачи. Подаръците са купени. Набавила съм продуктите. Остава да имам и здрави нерви да издържа празничните скандали.

Остана ми малко време този следобед и реших вместо да ви чета да догледам серията. Няма да ми се разсърдите, знам.

Ами нямаше много неразбрано от без превода. Губят ми се някой неща. Точния момент, в който я хвана онзи. Видях как вече я водеше и плашеше Ешреф. Нищо. Може да не се е получил кадъра. Нейния екшън малко ми е странен. Този ѝ даваше достатъчно време да се изправи като пришълеца, бавно бавно. Ама се преглъща. Нищо не направи като тя взе метала. А според мен няма шанс да не е видял. Ама и това ще се преглътне.

Хубава си беше серията. Много е яко като свършва с интересен момент и ще чакаме още една седмица, за да видим какво ще стане. Така се прави рейтинг. Залагаш си го от предната седмица.

Имаше много динамика. Обрати. Надхитряване. Абе както си трябва, за да е интересна кримка. Мисля, че Ешреф още не знае за Динчер. Знае, че е свързано с баща му, но не знае, че той е сина. Мисли, че е сърцата с Ихтияр. Но за момента стресна Динчер и ако Нисан не го убие сега, тъй ще стане много нетърпелив и изнервен. И без да му дишат във врата е доста сприхав. Направо сам ще се издаде. А Нисан си знае, че е убиец на Афра.

Направи ми впечатление, че разказвача сякаш иска да оправдае действията и лъжите на Нисан. Сега ако за него са били нормални, няма да я съдим за действията ѝ.

За днес нея въпрос ще ми трябва още да помисля. Защото като си говоря с вас и имам чувството, че всичките му роли са високо оценени.

# 635
Гери, ако правилно съм те разбрала, не си особено впечатлена от сцената с отвличането на Нисан. Аз също, в смисъл, че много се преекспонира изпълнението на Демет в нея.
Определено този сезон играта на Демет е на съвсем друго ниво, но аз лично нищо кой знае какво не видах в сцената с отвличането. Някои движения, които правеше бяха като заучени стъпки от хореография.

# 636
Нези, всяка бойна сцена е като танц и си има хореография. Все пак не трябва да пострадат хора. Просто на моменти действието беше много динамично и в следващия момент той ѝ разреши да се изправи драматично. Мнооого бавно. Добра кървава сцена, т.е. тя беше в кръв и гледаше страшно, но не ми беше реалистично. И наистина този щеше да я гръмне ако Ешреф не се беше появил. А той (Ешреф) защо не успя да го убие на мига. Иначе е много точен.

Това имам предвид. Ама аз това го гледах веднъж без превод и два пъти с превод и явно съм прекалила с детайлите.

# 637
Да, Гери, знам, че е хореография, но в един момент много си пролича.
Всъщност, проблема може и да е в моите високи очаквания, понеже много се говореше за това изпълнение преди това.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 20:40 от NeZ_9

# 638
  • Ямбол
Добър вечер момичета.🥰 На Игнажден ви пожелавам най-вече да сте здрави вие  и семействата ви и да бъдете много щастливи. Ако се окаже,че Кадир е истинския син на Хадър и Ешреф го застреля.Чудно ми е каква ще бъде реакцията на Хадър за своето пренебрежение, с което се отнесе  поради това,че истината може да му донесе разочарование. 😌
За предизвикателството Нези ще кажа,че и аз като теб мисля,че ролята на Чачо в образа на Пеями не се разбра от много хора и някакси не успя да пожъне своя личен успех. Според мен заслужаваше много повече.Но ние си знам колко ни е талантлив той и колко се гордеем с неговите проекти.❤️

# 639
Инстаграм стори на Джан Улкай

Носител на наградата Най-добър филм на годината е "Uykucu" , който оказа дълбоко влияние върху публиката със своя силен разказ, атмосфера и кинематографичен език и придоби автентично място в турското кино.

Много имена от различни области ще се срещнат с наградите си на церемонията по награждаването на ЕIK на 25 декември.
Дали ще видим Чаатай и Елчин?

# 640
Аз затова не тръгвам с някакви очаквания.

Но пък стрелбата в хотела беше топ. Много динамична, добре замислена. Изглежда целия персонал е на Ешреф. Уж Кадир е шефа, а те са верни на Ешреф. Чак и жените бяха включили.

И да ви кажа, не мисля, че влизането в този хотел е толкова лесно. Колата на Ешреф паркирана до хотела и той чака в нея. А там първо има бариера, после камери отвсякъде и тн.

Измислих за мен кой е най-подцененият Чаатай. За мен това е Кюбра. Ползвам критериите на Нези. Остана неразбран, хората искаха красавец и не го получиха. На мен ми е красив, но аз и в онази роля в повикай мениджъра ми го харесвам. На езерото с брадата. И като клошар го харесвам. А като Гьокхан си е труден за гледане. Темата е много тежка, не е нещо, с което да разпускаш вечер. Имаше много тежки моменти. Но който е искал да мисли е разбрал.

# 641

Малеее, каквато дъщерята, такава и майката... Пак заплашиха Нисан, този път с Ешреф Sad
Познахме, че Кадир е син на Хъдър, ама докато не го видим в епизода...

# 642
  • Ямбол
Превод на фрагман 1 на еп.2
 Лале благодаря ти,че донесе фрага 🤗.
Ешреф: Да видим кой ще подкрепи наследството на Якуп Баба и кой ще е с наркодилърите.
Кадир:Ако си започнал война, ще платиш за това по най-суровия начин, Ешреф.
Селма: Искаш ли да станеш информатор?
 Нисан: Ако не го направя, ще отиде ли Ешреф в затвора?
Селма : Да.
Нисан :Защо? Къде е твоята любов, твоята привързаност, твоето доверие? Никога ли не си ми вярвал?
 Ешреф:  Имаш ли някаква представа през какво съм преминал? Това е моят свят. Трябва да бъда подозрителен.
 Нисан: Дори към себе си?
 Ешреф : Към всички, дори към себе си.
Х( мисля,че е гласът на Садък) Кадир  е разбрал. Това е капан.
 Ешреф :  Садък аби.
 Кадир : Е, някой е мъртъв сега. По дяволите!
Неджля : Пробата, взета от Ешреф, не съвпада с твоята.

https://youtu.be/ciQWTzrieZw?si=ndIMBHISVOVTr0IL

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 23:08 от roxy94

# 643
Момичета, много благодаря за фрага и превода, който сте донесли!
Бях на гости и сега се прибирам.
Нещата, явно няма да се развият така, както си мислехме...
Няма да оставят Нисан на мира, въпреки че не разбирам какво искат да научат от нея.
Ешреф е в ръцете им с това видео!
Интересно ми е дали Хъдър е поискал да разбере резултата или Неджля сама го е направила.
Накрая и Кадир ли умира?
Ешреф вече е и в дома си.
А Нисан поставя картите на масата и казва на Ешреф, че знае какво има в колието.
Това ме навежда на мисълта, че е приела сделката и сега не иска той да я следи.
Очаква ни интересен епизод!
Оставям ви Един нов Чаатай

И предизвикателството за утре.
(което е почти днес Wink)

# 644
Лале, Рокси благодаря за фрага и превода!
Значи, наистина Кадир ще се окаже син на Хадър.
Мда, изглежда, че Нисан приема предложението на прокуратурата.
От фрага се вижда, че и следващата серия ще с много напрежение и екшън.

За предизвикателствотоНези, да си призная се затрудних.
Чаатай има страхотна игра с очи, нещото което ме впечатли още когато за първи път го видях. Толкова реалистично играе с очи, бих казала, че играта му с очи е съвършена. Някак си нещата му се получават  реалистични и явни, без да се напряга, в мойте очи той играе с лекота, винаги ги го следя в очите - жестове и погледи, очарователен е.  Той си знае колко преша дава от себе си. Чудя се коя от всички те снимки да сложа, ами тази:
(събере ли вежди, неузнаваем е)

Пък така ако ме погледне, ще загубя и ума и дума...

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 02:26 от eliet

Общи условия

Активация на акаунт