🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 23 898
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Весели празници, момичета! Нека ги прекарате приятно с любимите ви хора. ❤
Като Бъдни вечер и Ешреф са в един ден, поне няма да се изкушавам да чета, ако и успеят да пуснат превода рано, ще е супер. 😅
За Чаайтай - харесва ми се, че не създава излишен шум около него, тежи си на мястото, действа спокойно и с професионализъм. Не са му нужни камери, папараци и медийни скандали. Поема интересни роли, които му носят удоволствие. А само с поглед, без да мърда тялото си, може да изрази всякаква емоция.

# 706
Здравейте момичета,
Бъдни вечер е,

Прекрсни думи за Чачо,
За мен той е магия, - поглед, устни, глас, толкова добре застава пред камерата, тя просто го обича Simple Smile
Без фалш и фръцкане, вдин прекрасен талантлив мъж Simple Smile

# 707
Разходка около хотела.

Мястото, което никога няма да забравя! Kissing Heart

Скрит текст:

Дано да е недоразумение!

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 15:13 от NeZ_9

# 708
Нова снимка

Скрит текст:
Дано да не е вярно, само такива новини ни липсват.
Да, хотела! Аз си спомням елхичките отпред, фас- мястото и диванчетата вътре и Чачко си ровичкаше телефона, дали пък не си даваше ушенцето под наем, аз като си говорих с това момиче. Та и толкова бързо излезе на почивка за една цигара 🤔Тактичечен е той. Както и да е. В този хотел ни са сбъднаха мечтите, как няма да го помним.

Тази вечер мечтайте, мислите желания и не казвайте на никой. Желанията се сбъдват,  ако забравите за тях.😉

# 709
  • Ямбол
Момичета не се въздържах викам си като не мога да гледам поне да допринеса за рейтинга.В другата стая включих таблета да върви 😂 . Като изпратя гостите по-късно ще гледам.

# 710
Здравейте, момичета.
Светла Бъдни вечер! Здраве, щастие, мир и любов във всяко семейство! Simple Smile
И аз съм го пуснала на телефона да върви, докато гледаме Сам вкъщи 2 за не знам кой път, но за пръв с детето 😂

Ако разбера нещо мога да разкажа по-късно Simple Smile

# 711
  • AMS

На всички ви големи благодарности и приятни празници!!!

Който когато успее >>>
  ER 27   ER 27

ПП >>>
Продуцентът Тимур Савджъ е освободен
Продуцентът Тимур Савджъ, който беше задържан, беше освободен.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 21:10 от *RozaDiva*

# 712
Дива, благодаря за линковете. Аз слагам мъжа да ски и ще го почна. Ама може и да заспя.

Това с ареста имам чувството, че го правят, когато искат да прикрият нещо и да заблудят хората какво е важно и какво се случва. Арестуваха половината гилдия с автобуси и после какво стана. Нищо. Сега това. Не знам какво толкова са им трън в очите тези актьори, продуценти и мениджъри. Сигурно защото са много активни, когато се случи нещо, много хора ги следват. Това на властта не ѝ харесва.

# 713
Добро утро,момичета и Честито Рождество! Nature Sparkles

Снощи и аз, като децата, след 12 отворих подаръка - изгледах епизода.
Много ми хареса!
Няма да ви издавам, защото и без това ни показаха доста във фраговете, ще кажа само, че Чаатай беше страхотен!
Имаше един много прочувствен разговор с Нисан, след като тя му беше казала, че е разбрала за проследяващото устройство в колието.

"Това ще бъде най-дългият разговор в живота ми.
Да обичам беше много трудно за мен, но те обичах и ти ме обичаше.
Благодаря ти за това!
Видя живота ми. Живея на дъното на ада. Ти беше като рай за мен. Благодаря ти и за това!
Ти ми напомни, че има и други неща освен кавги и  войни. Целуна ме.
Благодаря ти и за това!
Обичах те и ти ме обичаше.
Сигурно съм имал недостатъци.
Ако ми простиш, благодаря ти. А, ако не- нямам какво да кажа. Решението е твое."

Въобще в целия епизод и двамата непрекъснато и пред всички заявяваха колко много се обичат. Heart
Случиха се още неща, но ще ви оставя да гледате.
Докато пиша излязоха и рейтингите.

Има лек спад...
За съжаление, ние, гледайки не допринасяме за рейтинга, иначе щеше да бъде много, много по- висок!
Ето и конкуренцията

Сега ви оставям, защото започвам да се приготвям за Коледния обяд.
Серията е всяка сряда, но Бъдни вечер и Коледа със семейството е само една!
Желая ви топла и споделена Коледа!
Здраве и любов! Уют и радост в домовете ви да има. Весел празник!
Последното предизвикателство за днес е

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 10:01 от NeZ_9

# 714
Честито Рождество!

Аз снощи казах че ще гледам, но заспах още преди до отворя линка. И по-добре. Днес с превод.

За късметче ще помисля, но първо и аз ще спретна коледното празнуване.

# 715
Честито Рождество Христово!
Нека светлината на Рождество изпълни домовете ни с любов, сърцата – с мир, а дните – с надежда и доброта.
Пожелавам здраве, топлина, споделени мигове с любимите хора и вяра, която да ни води през цялата година!
Ние пък хванахме Дядо Коледа в крачка 😂

Снощи и аз си пуснах епизода, но заспах на третата минута, събудих се, направих баклавата...
Незиии, много благодаря за превода на тази сцена. Мисля, че това ще ми е новата любима ❤️
Весели празници на всички! Simple Smile

# 716
Добро утро, момичета!☕

Честито Рождество Христово!
Нека има здраве, мир, любов, светлина и благословение във всеки дом! ❤️

Слагам усмихнат Чаатай, Коледа е!

Иначе аз го обожавам и като е замислен, много е докосващ.

За днешното предизвикателство:
"Скъпи Чаатай,
Нека всяка изгряваща зора ти носи вдъхновение, а всеки залез -
удовлетворение от стореното през деня.
Пожелавам ти сърцето винаги да бие в ритъма на мечтите ти, очите ти да излъчват онази топлина и човечност която докосва  милиони,  а усмивката ти - светлината, която вечно да озарява  пътя ти напред.
Бъди здрав, обичан и свободен Чаатай - както ти си можеш! Love ❤ "

Момичета, изпих си кафето във вашата компания.  Не можах да гледам серията снощи, легнах си, виното ми замай главата. Още не съм си отворила подаръците, мойте са най-много, но най- много се радвам на картичките и пожеланията в тях.
Скрит текст:

Щастлив ден!

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 12:24 от eliet

# 717
Lale, гледах тази сцена най- малко пет пъти!
Скъса ми сърцето! Heart
Прекрасен, прекрасен Чаатай!
Нямам търпение да гледате серията и тези дни да я коментираме- има какво! Kissing Heart
 Нови снимки и  усмихнат Чачо

А моето Коледно пожелание към него е:
Мило момче, дръж лицето си винаги към слънцето и сенките ще паднат зад гърба ти!
И любимата ми снимка Heart Eyes

# 718
Късметчето е от банално по-банално. Ама на всички ви го пожелавам, не само на Чаатай.

Пада ти се ненадейно много щастие семейно!

# 719
  • Ямбол
Честита Коледа прекрасни момичета !❤️🎄
Пожелавам ви здраве,мир и благодат. Бъдете винаги щастливи и носете добротата в сърцата си! Всеки празник!
Поздрави от гр.Ямбол тук навсякъде играят коледари и звучат гайди.Ах колко е хубаво да бъде Коледа ! ❤️🎄
За предизвикателството ще кажа това :
Мили Чаатай бъди здрав,щастлив и все така успешен.Продължавай да бъдеш добър и скромен човек и да радваш нас твойте фенове . Бъди честит и благословен ! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт