🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 23 921
  • 736
  •   2
Отговори
# 690
Момичета, имало е приятел на сет явно. Май продължават да снимат и днес.

# 691
Още две награди за проектите на Чаатай днес.

Наградена  е и Демет

Чаатай пак остава неоценен, но...свикнали сме.
Продукцията ни подготвя за утре

Тази вечер гледам по btv "Роди се звезда " с Брадли Купър и Лейди Гага.
И си помислих, че много искам да видя Чачо в такава роля. Ще е страхотен!
И от тук се сетих за още една прическа, която ми е много любима, освен тази, която Ели показа.
Не можах да намеря точната снимка, но добре, че са спомените.

# 692
Малко прически от мен.

# 693
Съвсем забравих да се включа днес в предизвикателството, харесва ми много визията на Сарп.

# 694
Nanni, всичко ще е наред с новата работа. Една врата  се затваря,  друга се отваря. Винаги мисля по този начин. Въпреки, че емоциите на нас жените много ни пречат, така е и с  взаимоотношения  с хората.
Радвам се, че се завърна!
За сцената, мислех си, че е с рози. Но, после като я видях сцената със свещи си дадох сметка защо ми е в главата рози.
Та, любими са ми розите, обичам цветята. Веднъж попаднах на едно четиво, че Чаатай е правил изненада на момиче с 100 рози и с рози е написал "Обичам те".
Още като прочетох си помислих, че го е правил за Серенай. От там пък нещо оплетох  "конците" за сцената.
Такава съм - "хаотична" , на моменти.

Илияз е бил на сета, затъжил се за приятеля си и отишъл да го види. Жената на Илияз преди няколко дена беше в Лондон с момиченцето, не видях Илияз в снимките.

За прическите на Чаатай,  аз го харесвам и с чорлава коса и с измачкана риза. (С изтъркани дънки и бели маратонки)

На мен ми харесваше прическата му в "Gaddar" без брада, без мустаци.

Една от любимите ми прически на Чачо е тази:

И тази снимка ми е много на сърце:

Приключвам със снимка на Ешреф, която ще ми стане и любима снимка.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 14:08 от eliet

# 695
Елииии,
Благодаря ти, толкова  добре те разбирам с хаоса.... Simple Smile
Напоследък всичко е така ..около мен ✌️

Много харесвам Чачи с тази прическа

И с тази,

И с тази 😉

Иииии с тази,

Ох, и с тази

# 696
Нани, липсваше ни. Да те разбирам, че всякак го харесваш, но да е с повече коса. Напълно разбирам. Аз чак и мустаците мога да преглътна.
Скрит текст:
И като казах мустаци се сетих за една история. Седим с мъжа ми на пейка някъде в центъра и минават двама с мустаци. Той ме бъзика - виж двама от молец минават. Те са само двама по принцип, не бяха те, ама той знае, че ги харесвам и чак по концерти ходя. А аз в това време си мислех, за Чаатай във филма с мустаците. Тогава не знаех още, че и втора роля с мустаци ще има.

# 697
Добро утро, момичета!

Nanni, добре си наминала! Hug
Пожелавам ти скоро хаосът около теб да приключи!
Днес е Бъдни вечер и денят на Ешреф.
За съжаление няма как да бъдат съчетани.
Но, времето със семейството по празниците е най- хубавото време! Да му се насладим!
А после и на сериала, тъкмо ще и излязъл и превода. Wink
Хотела вече е обсаден от фенове. Wink
Актьорите са уморени, но не отказват да се снимат с почитатели, както споделя тази рускиня. Писах си с нея, каза, че са прекарали 9 часа!!! в хотела и накрая всички са ги познавали. Grinning
Но са успели да изчакат актьорите. А собственика на Кадилака, който  е възрастен мъж и е позволил дори да се качи и повози малко. Тя много се учуди как при нас всичко се е случило толкова бързо, но от друга страна, каза, че им е било интересно да наблюдават снимачния процес.
Обядвали в хотела, пили кафе, разхождали се по коридорите, били в стаята, която е кабинет на Ешреф. В действителност това е библиотеката на хотела.
За тези, които искат да отседнал за нощувка-  една нощувка е 200 Евро. Wink

И още

Благодаря на всички, които се включиха във вчерашното предизвикателство  
23.12.2025 изглежда така

Знам, че днес всички ще сме много заети, но остават още две предизвикателства до Коледа.
За днес предизвикателството е-

Ето какво ще напиша аз:
Той е различен, защото не завладява със шум, а с тишина.
В погледа му има дълбочина, в която човек неусетно се влюбва.
Той е от онези актьори, които не просто гледаш, а чувстваш.
И точно затова оставаш - сцена след сцена, поглед след поглед!
Heart

Желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 09:16 от NeZ_9

# 698
Светли Коледни празнични дни! Момичета да сте здрави и да се веселите с любимите ви хора! Christmas Tree

# 699
Още снимки от епизода тази вечер

Най- после у дома

И една асоциация, която фенове са направили

# 700
Светли празници Ви желая, момичета!
Свещеност в малките неща. Смирение пред големите.
Нека има здраве, любов и благоденствие в дома ви!
За днешното предизвикателство:
В свят, който обича показността Чаатай Улусой е тих бунт.  Не позира, не се доказва, не се обяснява. Той просто е - и това "е" тежи повече от всякаква слава. Когато го гледаш, усещаш сякаш е преживял същото което героят  му преживява. Не заради текста  а заради начина по който диша между репликите.
Той има талант да гововори без думи само с поглед, това е неговата уникалност. И най-вече харесва ми Чаатай, че не търси ефектност, а истинност.
О,  и ако не беше той, аз сега едва ли щях да гледам турски сериали.
Благодаря, ти Чачи!

Страхотен ден ви желая! Не забравяйте да се усмихвате!😘
Скрит текст:
Нези, и ние снощи гледахме същия филм. Леле 9 часа, голямо приключение е било, направо им завиждам на тия фенки.

# 701
Толкова хубаво си го казала, Ели!
Благодаря ти! Hug

# 702
Здравейте,

Бъдни вечер е днес, Ешреф ден е днес, два празника в едно. Несъчетаеми, но близките са ми по-важни. Мога след 12 да си отворя подаръка и да изгледам серията. А може и да я оставя да отлежи. При чушките с боб и сармите.

Ели, аз със сигурност нямаше да гледам турски сериали ако не беше майтап. Аз практически съм гледала само неговите. И нищо друго не ме е карало да го завърша.

Постоянно казвам, че в ОС не ме е впечатлил, но е възможно и да е. Все пак изгледах целия сериал.

Това, което го прави специален е изключителната скромност на този актьор. Колкото и да ме дразни, че не е социален и за него нищо не се разбила, толкова и ме впечатлява това положително. Сигурна съм, че не го прави, за да има някаква мистерия и загадъчност около него. А играта му, ах играта му. Той играе с всяка клетка на тялото си. Пресъздава образите с такава лекота, сякаш се е слял с тях. И в следващия момент виждаш човек, който лови риба, пуши тихо и се е вглъбил в мислите си. Бере си джанки. Нищо общо с героя, който е играл до преди малко.
Тези очи, които излъчват такава топлота, дори когато играе злодеи. Те са му дар. Но при него не е само поглед. При него дори кичурът коса играе част от ролята. Дори бръчката на челото участва. Ръцете му участват, раменете участват. Всичко.

Ели, много хубаво си го казала. Не може да е по-красиво.

Аз се връщам при чушките, не мога да обещая, че ще ви обръщам много внимание, но някъде там при питката и ошафа пак ще намина. Весело посрещане с най-близките ви желая. А при тези, при които не е възможна или пък не искат, пожелавам им да намерят своя душевен мир(който аз днес няма да успея да запазя).

# 703
Благодаря ти, Гери! Hug
Тези погледи са за теб

Аз също много  харeсвам това, че извън сцената е един скромен, отдаден на любимите си неща човек.
При него няма никаква показност!
Ешреф

Чаатай

Затова ви казах, въпреки че беше преобразен като Ешреф ние си видяхме Чаатай. Kissing Heart
Аз също надничам от време на време тук.
Сармите ми вече къкрят, а и чушките са почти готови. Wink
Доколкото се познавам след 12 и аз може би ще се изкуша да отворя подаръка си. Wink

Поздрав от мен! Heart

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 12:52 от NeZ_9

# 704
  • Ямбол
Здравейте момичета 🥰
Светли празници ви пожелавам! Бъдете много здрави,щастливи и успешни! Нека бог да ни пази.
Вчера нямах възможност за се включа,но ще го направя днес.
Дива бързо оздравяване ти пожелавам !
Благодаря ти за разследванията 🤗
Тези благодаря ти фрага и озета !
Поздравявам Чачо и целия екип за успеха на Спящия те го заслужават.Както и Демет. ❤️
Днес е Бъдни вечер не знам дали ще имам възможност да гледам въобще.Няма как близките са важни. 😊 Може рейтинга да има малък спад,ама ще се дължи точно на това,че се спада с коледните празници.Инъче фрага е бомба не мисля,че Нисан ще умре поне не сега.Трябва да разбере,че тя е Рюя.
За Кенан бях казала,че винаги дава правилните съвети на Кадир,но той никога не се вслуша в тях.Мислех си,че ще го предаде,но явно,че ще му бъде верен другар въпреки всичко.Може Кадир да не умре нещо не вярвам на фрага аз.Може апарата е болницата да отчита смъртта на Садък  и да ни подвеждат.Ще видим дали ще умре Кадир 🤔.
  За любима прическа ще кажа тази :

За за днешното предизвикателство ще кажа за Чачо ето това:

Той е различен заради това,че един поглед е достатъчен да те плени и прикове на място.Това,че е тих и смирен и без думи казва хиляди неща.Това,че пази щастливите си моменти и емоции далеч от зли очи и ги пази за себе си,говори за него колко скромен човек е той.Неговия талант се изразява във всеки детайл от образите в който се превъплъщава.Когато го гледам си мисля,че този човек влиза в ролята и дава на героя си душа и сърце.Раздава се от все сърце и това няма как да не плени човек.Той е магьосник,той е нашия Ешреф Тек,Сарп,Яман,Емир,Пеями,Гьокхан,Доган,
Мехмет,Баръш.Той е Чагатай Улусой. ❤️❤️❤️
И ние го обичаме заради това,че е прекрасен човек и актьор. Бъди здрав Чачо и богословен! Благодаря,че го има и,че когато го гледам ме кара да изпитвам толкова много емоции.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 13:02 от roxy94

Общи условия

Активация на акаунт