🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 23 986
  • 736
  •   1
Отговори
# 675

Чийдем- Не си го помисляй!

Мъж(Динчер)- Ихтиар има съобщение за вас.

Кадир- Ешреф Тек ще умре. Аз ще го направя.

Ешреф- Чакай! Само чакай!

Ешреф- Вече ще пееш в моя хотел.

Нисан- Аз ще направя всичко за Ешреф
Поех риска, дори и да го загубя накрая.

Нисан- Ешреф, ще ми дадеш ли едно обещание?

Ешреф- Обещавам

Нисан- Каквото и да се случи, искам да знаеш, че много те обичам

Кенан- Когато Ешреф губи контрол, той превръща всичко в ад. Той ги уби всичките.

Динчер- Има ли нещо, което можем да направим?

Кенан-  Има - отмъщение! Убий Ешреф.

Ърмак- Ешреф,  вътре има някакви непознати, възможно е да са въоръжени

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 23:35 от NeZ_9

# 676
  • AMS

Привет и благодаря за коментарите и реакциите.
Още се взирам да разчета нещо, ама йок.
Анализът този път е май като моето разследване.
Не съм удовлетворена от себе си.
За предизвикателството не можах да намеря оная сцена
от Пътят на Емир, когато полицайката го вкара с дрехите под душа.
В ER съм впечатлена от сцените със сираците, с Йомер,
с това момче, на което подари часовника си, с детето на полицая,
свиждането в затвора в края на първи сезон и разбира се >>>

Иначе най-после стигнах до антибиотика. Сега ще се оправям.
Дано ми се наместят и картинките за разследването,
че всичко ми се люлее.

Нези, благодаря за фрага!!!

# 677
Нези, благодаря за фрага и превода.
Малеее в сряда ще е много интересно
Скрит текст:
Нези, в Ичерде съм до там, че Мелек разбра, че Джелял е истинския ѝ баща, намери леля си, но Джелял вече беше минал през нея, та да.. Мерт мисли, че Сарп е убил Чушкун и се опита да го вкара в затвора, но успя да избяга. Но много готин филм. Чаатай там е просто.... 😍

# 678
Diva, оправяй се бързо, да посрещнеш новата година здрава! Hug
Да, нещата от една страна се развиват стремглаво, от друга страна остават още много въпроси.
Този фраг е истинска бомба! Някой много е разгневил Ешреф.
Жалко, че и Нисан пострада. Но не мисля, че ще умре.

Според Only Çağatay Ulusoy няма да има трети сезон.
"Според тази статия, Чаатай не иска да подновява договора си с Ешреф Руя за повече от два сезона. Надявам се да е истина. Чаатай се интересува от историята. Ако му е скучно, ще си тръгне. Етем не му е дал нищо, с което да работи досега през този сезон. Мисля, че точно като мен, Чаатай предпочита кратък, висококачествен сериал пред такъв, който се проточва и става глупав и скучен. Те проточиха половин сезон, без нищо да се случи, докато напълно унищожиха Ешреф Тек.
Няма нужда от сезон 3."

Какво пише тук го слагам в спойлер, защото ми звучи, супер познато и не му вярвам.
Скрит текст:
БОГАТСТВО ОТ ДУБАЙ!
Според съобщенията, Чаатай Улусой, който печели по 3,5 милиона турски лири на епизод в продължение на два сезона от сериала, в който участва, което го прави един от най-високоплатените актьори, се готви за почивка. Въпреки че е желателно сериалът да продължи, Улусой, който не иска да удължи двусезонния си договор, е избрал този път да стои далеч от снимачните площадки. Говори се, че актьорът, който вече е наел къща в Гьочек и е акостирал лодката си там, ще почива дълго време в егейските води. Говори се, че не се интересува от никакви проекти за лятото и иска да презареди енергията си. От друга страна, съобщава се също, че Улусой е получил забележително предложение за работа от Дубай на стойност 1 милион долара, но все още не е казал „да“ на това предложение. Изглежда, че Чаaтай Улусой е решил да прекара това лято не на снимачни площадки, а край морето и слънцето.
Твърди се, че известният актьор е получил предложение за работа на стойност 1 милион долара, а планът му за лятото вече е налице.

Чаатай на снимачната площадка

# 679
Нези, благодаря за фрага и превода!
Очаквани Wow серия!
И аз не мисля, че Нисан ще умре. Но пък нейните думи са, всякаш за последно ги изрича:" Каквото и да се случи, знай, че те обичам" , това ме кара да мисля, че идва и нейният край. Но да допуснем, че е малко вероятно смърт на двама главни героя 🤔.Нали ще има и през януари серии, трябва да има какво да гледаме. Но Кадир ако умре, малко по-малко сериялът клони  към финал.

Изобщо не съм изненадана, че  Чаатай не иска трети сезон. Ами човека работи цяло лято в най-големите жеги, нормално е да иска да си почива. Пък и това видео с бебето ме карат да си мисля нещо, нищо не е случайно.
Кариера, Кариера животът си върви, часовника си тактика. Може да планира и семейство да създава, но това вече си е негова лична работа, аз само си разсъждавам. Каквото и да реши, знам, че празни ходове той няма.Но  ако му се  отдава възможност да излезе от пределите от Турция  трябва да го направи. Той е талантлив и където и да иде ще пробие като актьор, сигурна съм.

Дива, бързо оздравяване! Vit C и повече течности.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 23:12 от eliet

# 680
Ели, според мен Нисан каза това, защото е приела предложението на прокурорката. И искаше Ешреф да и обещае, че няма да забрави, че тя го е обичала много.
Тя знае, че рано или късно истината ще излезе наяве и той ще разбере всичко.
И аз не съм сигурна, че трябва да има 3 сезон,  въпреки че не ми се разделя още с Ешреф/Чаатай.
Но пък, ако е вярно това, което се говореше, има да снима още един филм. Wink
И, като казах филм - Инстаграм стори на Джан Улкай - Филмът Uykucu спечели наградата „Филм на годината“ на наградите Blue Apple, организирани от Бизнес клуба на Факултета по бизнес администрация на Истанбулския университет.
Джан Улкай лично е приел наградата.

Поздравления за целия екип!

# 681
Леле. Какво става тук? Човек едно жито да свари и тук вече има фрагове, преводи, статии, разследвания.
Мисля, че с това, че пуснаха два бързи фрага ще предизвикат публиката.
Не съм наясно дали е нормално, но си мисля, че ако последната серия е близо ще ни кажат. Няма да ни оставят толкова неинформирани. Но повече оп 30-тина серии не виждам какво ще правят. Ще са разтегнати локуми.

# 682
Добро утро, момичета!

Още една малка кукла с Чаатай аби

Каквото правиш, това ще получиш. Плюс едно отгоре! Heart
2 дена до Коледа! Christmas Tree
И 9 до Нова година! Champagne
Първо започвам с опровержение, на това, което публикувах вчера.

Журналистката Казибе отрече новината, че Чаатай Улусой не планира да подновява договора си:
"Тази новина не е вярна. В момента се обсъжда трети сезон. Чаатай наистина се наслаждава на ролята си на Ешреф и иска да продължи снимките за следващия сезон. Ще пишем за това веднага щом сезонът бъде потвърден"

Ето още на какъв въпрос е отговорила тя

"- Ще се разделят ли Нисан и Есреф в този епизод, г-жо Казибе? И последната сцена от трейлъра последната сцена на епизода ли е? - Последната сцена е различна и тази сцена е още по-невероятна!"
Иначе, Гери, има още какво да се развива в историята- Ешреф тепърва ще разбира за това, че Нисан е Руя и, че е сътрудничила на полицията. Това не ми се иска да бъде претупано набързо.
Така или иначе, ще разберем. Wink
Днес трябва да имаме озет и снимки.
Ще съм по задачи навън до обяд, но ще поглеждам дали са излезли.
22.12.2025 изглеждаше така

Виждам, че Ешреф се очертава като всеобщ любим образ на Чаатай. И това не ме учудва.
Чаатай е напълно „в кожата“ на героя си.
При Ешреф няма усещане за игра.
Няма демонстрация. Има присъствие.
Погледът, стойката, мълчанието - всичко изглежда естествено, сякаш този човек е Ешреф, а не го играе. Heart
Предизвикателството за днес е:

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 09:14 от NeZ_9

# 683
Добро утро!
Страхотни новини си ни донесла, Нези!
Пък снимката с момиченцето е еликсир. Ей, тия момиченца много му утиват на Чаатай.

Напълно заслужена награда! Поздравления за целия екип!👏

"Eșref Rüya" достигна 10-ка рейтинг, с основание искат да продължат. Страхувам се, само да не се получи обратния ефект,  ох, пепел ми на ....да мислим позитивно.
Много истински играе Чаатай в ролята на Ешреф, абсолютно съгласна!
Прекрасна му е ролята. Чаатай отново вдигна летвата с тази си негова роля. И в тази роля той ни показва неговото лице имам чувството на моменти, че играе абсолютно себе си и няма граница между актьор и персонаж.
За днешното предизвикателство, любима негова прическа, за мен всякак е красив, особено като го видях на живо - красавец ни е той!
Но тука  е божествен!

Щастлив и благословен Вторник!

# 684
Резюме и кадри от епизод 27

След като Ешреф умело си връща хотела от Кадир, той насочва поглед към старата къща. Във войната, която официално започва срещу Кадир, сираците са разделени на две фракции.

Ешреф се опитва да действа предпазливо спрямо Кадир, но когато Садък умира пред очите му, Ешреф губи контрол. При следващата му среща с Кадир няма да има място за милост.

Когато кадри на убийството на Ешреф попадат в ръцете на Селма, тя решава да използва ситуацията в своя полза. Поставяйки Нисан в трудно положение, Селма планира да използва Нисан, за да разкрие корените на организация, далеч по-голяма от Ешреф.

Нисан, готова да рискува живота си за мъжа, когото обича, е на път да влезе в ожесточена конфронтация с Ешреф като част от плановете си.

Ели, прекрасен е тук! Heart Eyes
Това беше и един от моите избори. Kissing Heart

# 685
Благодаря за фрага, превода и резюмето. Снощи нещо не бях в кондиция, затова се включвам чак сега.

Нисан няма да умре, рано и е още. Когато каза на Ешреф да помни, че тя винаги го е обичала, е заради това, че приема да стане отново информатор. Мисля си, че няма да е като при Чийдем, Селма ще я държи по-изкъсо, съответно Нисан ще изпада в още по -трудни моменти.

За Кадир обаче не съм много сигурна дали ще оцелее. Трябва той да умре, за да дойде да преден план Стареца. Така ги виждам нещата. От друга страна, малко се надявах Кенан да го предаде, защото в началото на сезона имаха такива пререкания, но напоследък му е единствения верен човек. Някоя от вас беше писала, че той винаги дава на Кадир добри съвети, но Кадир не се вслушва. Съгласна съм. Hands Thumbsup

# 686
Момичета,  очаквани една много интересна серия утре вечер - на Бъди Вечер!
Историята ще достигне връхна точка, радвам се, че прокурор Села влиза в действие, беше ми много безразлична и като майка и прокурор.

Нези, специално за теб!

Редактирам се, с видео от Чаатай
https://www.facebook.com/share/v/1KUrvydLBQ/

Здравей те!
Не можах да бъда с вас поради натоварвания график за снимки.
Извинете ни!
Бихме искали да благодарим на учениците от гимназия " Мимар Синан", че ни сметнаха достойни за тази награда.
Добър вечер и приятна вечер!

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 14:47 от eliet

# 687
Здравейте,

За прическа ще кажа тази прическа -Ешреф.

Обаче с ясното съзнание, че не харесвам единствено прическата му в Гаддар. Много ми беше трудно да свикна.

# 688
Гимназията за архитектура и изящни изкуства „Mimar Sinan“ присъди наградата „Мимар Синан на годината“ на " Eşref Rüya"
Демет и Чаатай изпратиха послания, тъй като не успяха да присъстват на церемонията по награждаването.

Ето какво каза Чаатай :
https://www.instagram.com/reel/DSmrOAhj3yt/?igsh=MXFlNzE4dGJmdmI3Mg==

"Здравейте на всички!
 Поради натоварената ни програма не успяхме да бъдем с вас. Моля, извинете ни! Искаме да благодарим на учениците от гимназия „Мимар Синан“ за това, че ни сметнаха за достойни за тази награда. Приятна вечер, забавлявайте се! "

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 15:29 от NeZ_9

# 689
Здравейте Момичета,
Честити награди на Чачко, Велик актьор е, Simple Smile знам го!
Нези, невероятни неща си спретнала този месец, малко по спомен ще карам Simple Smile
Любима сцена, ноо с Ели се смях.... я рози я свещи ....чудих се за сцената със специалната вечер с танца и розите....нооо някак наистина имам толкова любими... Не знам...
И Ичерде обичам, и Тейлър ... Simple Smile
Само за съжаление напоследък не смогвам с времето за Чачко....
Смяната на работата ми повлия...нооо се надявам да се справям повече...
Ето я....когато Мира  доказа, че знае какво иска 😉

Общи условия

Активация на акаунт