Запознанство с родителите на "само гадже" - да или не?

• 3 687
  • 81
  •   1
Отговори
# 75
Не, в никакъв случай. Имам син в посочения възрастов диапазон, не бих искала подобни запознанства, преди да се обявят по-сериозни отношения.
Имам познати с по-големи деца, споделяли са запознанства, дори семейни вечери родители с родители, после със следващите и т. Н. И им беше някак неловко.
От друга страна си давам сметка, че ако има такова запознанство родители с родители, много вероятно е двете семейства да са от коренно различни среди и това да повлияе негативно на връзката. А докато самата връзка се гради, следва да се осланя на собствен растеж, да не и пречат странични фактори.

Аз бих отишла и по-далече, не само с родителите, а и с евентуалното гадже като родител не бих искала да се запознавам. Като решат, че ще заживеят заедно,ако въобще решат, тогава.

# 76
Каква е идеята да се запознават родителите?
Маминка на Мунчо иска да одобри родата или мамата на принцесата иска да види от сой ли са сватовете

Второто, кака, второто 🤣
Не знам, моята е на 11 още и тези неща ми се струват далечни, но се замислих...
На първо четене ми се струва лишено от смисъл, но.........да, аз страдам от мания за контрол и съм свръх протективна. Може би защото животът ми беше труден, тъжен и се боря сама, та........... ако бебенцето ми 🤣, моето миличко 🤣, чеденцето ми 🤣 си има гадже, за беда може да поискам да разбера що за хора са родителите му, от каква среда произлиза....... което не е добре, разбира се.
Дано докато ѝ дойде момента успее да изгради правилна и здравомислеща преценка.
Дано да успея да съм ѝ полезна в това отношение.
На въпроса дали одобрявам или не - няма нищо за одобряване, за мен е безсмислено.

# 77
Чак при сватба и годеж, иначе какъв е смисълът?
Дори запознанство на гаджето с родителите го смятам за приемливо след 6 месеца. Много обаче запознават гаджето още на първите месец, два с родителите, което е малко безумно според мен. Да мъкнеш пульо и сульо на родителите(изключвам ако двойката са деца на по 16).

# 78
Чак при сватба и годеж, иначе какъв е смисълът?
Или ако недай Боже кандидат сватята дръпне късата клечка - ще е възпитано да се запали там една свещ.

# 79
Единствено родителите на мъжа ми съм запознала с моите. Ако е просто гадже, не виждам смисъл.

# 80
  • София
Всичко е много относително. Ако нещата се случат по някакъв повод или по естествен начин — добре, но иначе насилването на ситуацията, само и само да се познават хората, ми се струва доста неудобно. Да не говорим, че колкото повече роднини са намесени в едни отношения — толкова по-зле. Не знам… имам още няколко години и ще го разбера и от гледната точка на родител Animal See No Evil

# 81
Кой кого оставило само , че не разбрах за какво става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт