Аз ще се опитам да обходя днес 2-3 аптеки да питам, ей сега ще звънна на "Фармател" да питам, те са на Търговска лига.
Резултата от обаждането във Фармател:
Няма налична ваксина Пентаксим - след 5-6.май ще има, цената е 62,60лв.

. Единственото което ми каза лекарката (аз раждах при Лазарова) е след един месец аз на преглед. За бебето нищо не казаха. И аз бях по каса и не съм плащала нищо. На съседката по легло и казаха, че се полагат 2 безплатни прегледа, но тя беше платено....да не би пък заради това
. Сега погледнах епикризите, в тази на бебчо не пише нищо за преглед, в мойта пише след 42 дни. Аз да ви питам на вас паднаха ли ви конците? Доки каза, че трябва да си паднат сами, но аз ходих на преглед при гинето която ми следеше бремеността първите 7 месеца и тя каза, че трябва да махаме конците защото нямало да паднат сами....и ги махнах.
Все имам чувството че бебо не яде достатъчно

. Единственото което ми каза лекарката (аз раждах при Лазарова) е след един месец аз на преглед. За бебето нищо не казаха. И аз бях по каса и не съм плащала нищо. На съседката по легло и казаха, че се полагат 2 безплатни прегледа, но тя беше платено....да не би пък заради това
. Сега погледнах епикризите, в тази на бебчо не пише нищо за преглед, в мойта пише след 42 дни. Аз да ви питам на вас паднаха ли ви конците? Доки каза, че трябва да си паднат сами, но аз ходих на преглед при гинето която ми следеше бремеността първите 7 месеца и тя каза, че трябва да махаме конците защото нямало да паднат сами....и ги махнах.
Все имам чувството че бебо не яде достатъчно 
Да си призная и аз постоянно се психирам достатъчно кърма ли имам и дали й стига на беба, защото тя почти перманентно е гладна

, това е супер. Аз почвам да мисля, че нещо му има на Муцун щом още не се усмихва... 

Хапва, заспива и аз си мисля, че се е наяла и хоп да я сложа в количката да си продължим разходката. Да, ама не
Като отвори пак оная уста мале мале
И пак се почва с цокането. А аз не стига, че ми замръзна кръста да се голя там, ами разни бабки минават и хоп спрат се да се радват на малката и да ме разпитват
Даже един дядо минава, гледа ме и ми вика "enjoy it" - дето и аз не можах да разбера дали има впредвид да се наслаждавам на кърменето или че той се е наслаждавал да ме зяпа
Абе истории без думи беше нашата работа направо. Добре че Кари най-накрая заспа, че успяхме да се приберем вкъщи. Че и с автобуса трябваше да се прибираме де 

има ли и други като нас?
Да си призная и аз постоянно се психирам достатъчно кърма ли имам и дали й стига на беба, защото тя почти перманентно е гладна 
Той моя дребчо пишка и ака на всяко папане, което означавало че манджата му стига. Дори и да не сервира торти на всяко папане важното е да мокрят 5-6 пъти пампитата
Иначе аз храня на 3-3,5 часа и за сега все още сме без нощно хранене 

За главата - Муцун я вдигаше, поставен по корем още когато се прибрахме от родилния дом.
. Мама му съответно е вери хепи 

Миличкия беше наддал съвсем малко за 20 дена - около 200 г. Сега от изк. мляко започна да се запича и реве. Много ми е мъчно

Препоръчани теми