Група или организация на хора с терминални болести.

• 537
  • 73
  •   7
Отговори
# 15
Кой е поставил диагнозата и какви са прогнозите?

100% смъртност, това е прогнозата.

Не знаеш явно, че 100% е смъртността при хората по принцип.

# 16
  • Washington,USA
Това важи за 100% от човечеството.
Кой ти постави диагнозата и имаш ли назначено лечение?

Прионовите заболявания са нелечими и фатални. Няма поддържащи лечения.

# 17
Учудвам се на усърдието на форумките, които под всеки пост се стараят да ѝ помогнат и да я разубедят. Тук човекът явно не търси никаква помощ, не му трябват подадени ръце, нито пък някакъв изход от ситуацията. Виждам, че ѝ е много добре в собствената ѝ тъмница и депресия, супер ѝ е да пуска такива теми и да привлича внимание по няколко пъти седмично. Тук вече нищо няма да помогне, ясно е

# 18

Нямаш такава диагноза. Стига вече. Такава диагноза се поставя само посмъртно. Никой лекар не ти е казал такава диагноза, ти си внушаваш сама и четеш неща, които не разбираш.
Явно нямаш и никакви смислени занимания, а имаш много свободно време и постоянно си мислиш за глупости.
Буквално на всеки 10 дни умираш в този форум. Какви ли не диагнози до момента сама си постави.
Как да спиш, като не си изморена? Не учиш, не работиш, седиш и се чудиш какво да измислиш и все някой друг ти е крив.

# 19
  • Washington,USA

Нямаш такава диагноза. Стига вече. Такава диагноза се поставя само посмъртно. Никой лекар не ти е казал такава диагноза, ти си внушаваш сама и четеш неща, които не разбираш.
Явно нямаш и никакви смислени занимания, а имаш много свободно време и постоянно си мислиш за глупости.
Буквално на всеки 10 дни умираш в този форум. Какви ли не диагнози до момента сама си постави.
Как да спиш, като не си изморена? Не учиш, не работиш, седиш и се чудиш какво да измислиш и все някой друг ти е крив.

Ох щях да правя тия неща, ако се чувствах поне за пет минути добре. Но аз не се.

# 20
Би ли качила изследването тук? Закрий си личните данни.

# 21
  • Washington,USA
Би ли качила изследването тук? Закрий си личните данни.

Кое от всичките?

# 22
Всичките изследвания качи, нека видим за какво става въпрос.

# 23
Всички изброени симптоми отговарят на повишена кръвна захар. Ти писа в предишната тема, че всичко ти е наред, освен кръвна захар над нормата.

Въпросът ми е - защо не лекуваш този доказан проблем, който отговаря на симптомите и въобще не е за пренебрегване?

# 24
Тук много хора не ти вярват.
Качи си изследванията да докажеш, че не спекулираш. Може някой да ти даде насока в резултат на изследванията.

# 25
  • Washington,USA
Болестта се казва Луда Крава и е фатална. Аз си умирам. Генетичното изследване просто отхвърля генетичния вариант на болестта.

Нищо не ми е наред. Започна се тежко безсъние, проблеми с кръвното и менструацията, паметта, кръвната захар.

# 26
Виж, Бънди, ако търсиш оправдание да приемаш тежки опиоиди, не ти е нужно нашето одобрение - животът си в твой.
Ако наистина ще умреш до няколко месеца, както чета в интернет, имаш моето съчувствие! Съветът ми е да ангажираш хоспис, в който да се погрижат за теб в последните ти седмици. Със сигурност тук в този форум няма да получиш подкрепата, която си представяш, че трябва да получиш.

# 27
Болестта се казва Луда Крава и е фатална. Аз си умирам. Генетичното изследване просто отхвърля генетичния вариант на болестта.

Нищо не ми е наред. Започна се тежко безсъние, проблеми с кръвното и менструацията, паметта, кръвната захар.

Моля, качи някое изследване, което да видим - иначе твоите "умирам" ги четем от месеци.
Ако имаш изследвания качи, ако нямаш спри се.

# 28
  • Washington,USA

Част от изследванията имам още много. И единственото обяснение е болестта Луда крава.

# 29
  • София
Всичко е наред, значи имала Луда крава. Joy
Ми имай си я, какво досаждаш във форума?

Общи условия

Активация на акаунт