Отговори
# 165
АБИ-то кога почнаха,кога веднага са в дълга почивка Joy

# 166
  • Яко в Матрицата...
Дано да е планирана тази почивка на АБИ-то.

Афра е много сладка на това стори Heart Eyes Като малко момиченце Sunglasses

# 167
  • София
Афра се е прибрала в Истанбул след Париж. Сега е в Амстердам с Неслишах.

# 168
То ясно, че е с Несла,с кой друг да е. Тя Афра цяла година навсякъде я мъкне със себе си тая Несла. Направо не знам кога остава сама Joy
Аз викам да вземат да се вземат и да вземе да се приключи Joy

# 169
То ясно, че е с Несла,с кой друг да е. Тя Афра цяла година навсякъде я мъкне със себе си тая Несла. Направо не знам кога остава сама Joy

Тази Неслишах няма ли друга работа, та се мъкне непрекъснато с Афра. Хич не я харесвам, но те са непрекъснато заедно, обиколи света с нея.

# 170
Кате, не е глупав този, който яде баницата Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази Неслишах няма ли друга работа, та се мъкне непрекъснато с Афра. Хич не я харесвам, но те са непрекъснато заедно, обиколи света с нея.

# 171
  • София
Мерт е болен. Вкъщи си бил. Явно е наистинал на театъра, само по шал....

# 172
Да оздравява бързо Мерт. 🍀

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 01:05 от Lilia*

# 173
Мерт да оздравява, че ще има честване за рожден ден.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 02:37 от Катерина49

# 174
  • София
Тези дни пак са пуснали фенки в двора на  имението, приключват ремонта. Онези коли са си там паркирани, дето си бяха и преди.

https://x.com/SalwaKasem50844/status/1994913225679483114

# 175
  • Яко в Матрицата...
Тези дни пак са пуснали фенки в двора на  имението, приключват ремонта. Онези коли са си там паркирани, дето си бяха и преди.

Да не би екипът на АБИ да чака ремонтът да приключи?

# 176
  • София

Да не би екипът на АБИ да чака ремонтът да приключи?

И аз това си помислих. Много ми е съмнително това с пускането на хора вътре в частна собственост. Може и за друго да се подготвя, ще видим.

# 177
Здравейте, момичета!😊

На мен ми е много странно как ще почнат снимки преди 3 седмици и вече ще имат дълга почивка, при положение, че ще почиват и около Нова година. Шнура много ларж е станал.😁

# 178
От интервюто на Мерт най-важното и хубавото за мен бе широката му усмивка. Липсваше ми. А след усмихнатото стори от Афи вчера, едно "сериозно" от днес.

# 179
Много злоба се излива за интервюто на Мерт след концерта от някой .
Едва ли не само лъжи споделял пред журналиста, а всичко което папараците писали според тях било истина за среднощните му похождения. Омерзена съм от хора, които до скоро се възхищаваха от играта на двойката Афра-Мерт, а сега да изразяват неприязън към този, който се раздаде в сериала във всеки епизод.
Колкото и да се напъват някой, връзката между двамата ще си остане силна завинаги, независимо дали ще са заедно или разделени в живота. Немислимо е единият от тях да се величае, а другият да отнася хули и обиди. В младостта си всеки греши.

Общи условия

Активация на акаунт