Отговори
# 375
Майката на Несла е махнала лайка под публикацията. Сигурно са я разпердушинили от хейт.

те пък, можеше да не споделят веднага може и затова да го е премахнала, не ми се вярва да е защото не е забелязала какво пише на видеото

# 376
Майката на Несла е махнала лайка под публикацията. Сигурно са я разпердушинили от хейт.

те пък, можеше да не споделят веднага може и затова да го е премахнала, не ми се вярва да е защото не е забелязала какво пише на видеото

Разбира се, че е видяла какво лайква. Както и ти каза, какво, не е видяла Афра и Мерт на снимката ли, или не е прочела голямото заглавие в червено? 😂

# 377

Разбира се, че е видяла какво лайква. Както и ти каза, какво, не е видяла Афра и Мерт на снимката ли, или не е прочела голямото заглавие в червено? 😂

Не, грешим, харесала го е защото Несла е там

# 378
  • София
То махането на лайка противоречи с всички теории на солотата.

Мирай е на ски

# 379
Мисля, че сега майка и дъщеря ще бъдат хейтвани по равно. Няма да им бъде простено.
Joy Joy Joy

# 380
Мисля, че сега майка и дъщеря ще бъдат хейтвани по равно. Няма да им бъде простено.
Joy Joy Joy

Абсолютно никой не може да се доближи до Несла в това отношение, тя е the one and only. 🤣

# 381
  • София
Чак да я хейтят, стават грешки. Въпросът е в сторито от собственикът на акаунта, но хубавото е, че в Х и снощи не бяха ентусиазирани, а днес дали 2 профила видях да го пишат.

На този клип Афра стояла до Мерт. Май сега го забелязаха в Х, както и аз

https://x.com/biremayn/status/1997280419033845846

# 382
Не знам дали е вярно, но го слагам.

https://www.instagram.com/reel/DR11dLnDMBg/?igsh=cWVvaGxjdjB3eDJ3

# 383
За мен Онур или който отговаря за нещата прецакаха рекламата на АБИ. Можеше по друг начин да се развият нещата и да са фокусирани хората върху проекта. А не да се обсъжда личния живот на Афра и какви процедури си е правил Кенан. Очакват се и още два проекта, които трябва да излязат Пера и ББСО. Може да са за платформи,но пак рекламата е важна. Отговорните за ПР-те да се фокусират върху и измислят други стратегии.
Аз най-нямам търпение за Пера. Това май много ми се гледа от всички проекти на нашите Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 20:12 от Надя Б. Василева

# 384
Дигиталните им проекти поне са заснети и ще ги излъчат със сигурност, че като гледам за АБИ и Юсуфи ще си почакаме.😵‍💫

Мирай има симпатичен мъж.😃

# 385
Знаете ли, замислих се върху нещо тези дни. Може много да мрънкам и врънкам за нашите. Дори отстрани изглежда като критикуване. Но осъзнах, че ме е яд и затова изказвам така негативно мнението си. Яд ме е за Афра и Мерт. Искам да преуспеят. Заслужават го. Пука ми за тях и затова съм толкова емоционална. Ако не ми пукаше щеше да ми е все тая какво се случва с техните проекти и живот. От началото обяснявам, че на АБИ му е лоша рекламата, не е ок Афра да го отнася и какво ли още не,страх ме е и за Юсуф. И за жалост тези мои притеснения в момента се оказват реалност. Като фен на двамата Афра и Мерт имам право да изказвам собственото си мнение било то положително или отрицателно. Също така имам правото да се съгласявам с нашите,но имам правото и да не съм съгласна с всичко, което те правят. Когато ги хваля ги хваля, когато ги хокам ги хокам. Но не съм спирала да ги подкрепям.
В същото време обаче продължавам да виждам по социалните мрежи как големите фенове тотално отписаха АБИ, има съмнения и за Юсуф. Няма смисъл да се състоят тези проекти. Какво толкова, да отпадат. В момента повече се говори за АБИ.
Много се извинявам обаче аз нито един път не съм пожелала някой проект на моите любимци да се провали или да отпадне. Да, може да съм им била ядосана,но винаги съм искала и ще искам успех за Афрам.
И същите тези хора, които са големите фенове, обаче искат проект на техния любимец да се провали, обясняват как другите били такива или онакива. Ама вие какви сте? Погледнали ли сте се в огледалото? Твърдите, че обичате този човек. Защо тогава му пожелавате да му се провали проекта? Това не е ли лицемерно?
Извинете ме за този пост, но ми омръзна да ми излизат такива постове постоянно из мрежите. Не казвайте, че сте фен на човека, чийто проект желаете да не се състои.
Да почват да снимат пак АБИ,че да има някакви положителни новини. Нещо, което да се коментира. Около 14 февруари трябва да почне ББСО,ако инфото е вярно. Очакваме новата година и Пера, още няма дата,но дано скоро да обявят. Всичко за проектите се забрави. Вниманието на хората се насочи върху личният живот на Афрам, драми, циркове и т.н. Това не е най-важното

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 20:44 от Надя Б. Василева

# 386
  • София
Сетът на АБИ е подновен, Серкай е снимал. По-рано Сема писа, че са започнали и Афра почива днес, вероятно й е била вярна информацията.

https://x.com/fatmataydanik/status/1997385218555003087

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 22:11 от MysteryG

# 387
Хайде дано им е на късмет на АБИ!🍀🍀🍀

# 388
Лека вечер от мен момичета

# 389
Здравейте момичета.Покрай всичките драми на АБИ забравих участието на Серкай.Силно се надявам,че Кенан знае какво прави и проекта ще бъде добър.Доколкото разбрах той събира екипа на успешния си сериал.Ако греша ме поправете.Но колкото и да е успешен сериала не искам да го разтягат в 2,3 или повече сезона.Нека бъде стегнат,динамичен и интересен за зрителите,най-вече за турския драг зрител.Иначе логиката абсолютно се губи и един успешен проект се закопава тотално,особено при Онур.

Общи условия

Активация на акаунт