ИЗМАМНИЦИ /SAHTEKARLAR - Тема 1

• 427
  • 17
  •   2
Отговори
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
ИЗМАМНИЦИ

Никой не е толкова невинен, колкото изглежда!

Новоамбициозната продукция на Now TV, самозванците ни привличат в история, която започва със сътрудничеството между адвокат и измамница и прераства в голяма любов!
От една страна, адвокат, който се застъпва за закона, от друга, жена, която е направила измамата занаят, за да оцелее. Излъчва се всяка неделя от 12 октомври 2025 по NOW TV.

Сериалът разглежда не само историята на двама главни герои, но и дълбокия свят на едно богато и могъщо семейство. Тайните от миналото на уважавания бизнесмен Хидайет Бакйзаде и конфликтите на интереси в семейството му извеждат историята на Асия и Ертан на още по-опасно ниво.

Основен актьорски състав:

Бурак Дениз - в ролята на Ертан Айдън. Член на богато семейство и един от водещите адвокати в страната.

Хилял Алтънбилек - в ролята на Асия Мадран. Умно и хитра жена, която е превърнала нечестността в умение да оцелява

Халюк Билгинер - в ролята на Кадир Айдън

Уур Аслан - в ролята на Ондер

Тамер Левент - в ролята на Хидайет Бакъзаде. Уважаван бизнесмен, чийто живот е пълен с тайни.

Перихан Саваш - в ролята на Хюма Бакъзаде. Сестра на Хидайет и един от най-силните членове на семейството.

Джан Барту Аслан - в ролята на Таха Мадран. Брат на Асия, който винаги е забъркан в проблеми.

Ерсин Араджъ - в ролята на Емир. Племенникът на лихваря Еюп, чиято фикс идея е да направи Асия своя съпруга.

Мустафа Авкъран - в ролята на Еюп. Местен лихвар с жестоки методи за връщане на заемите.

Приятни минути в темата!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 16:23 от kotelina

# 1
  • Яко в Матрицата...
Коте, благодаря за тема Flowers HibiscusPurple Heart

Гледам сериала, но не съм много редовна. Дано да мога да се включвам адекватно Simple Smile

# 2
Рени Hug надявам се да се появят и други гледащи дизито.

Имах някакви предположение, че Хидайет много добре знае, че Ертан е неговото дете. А  тази която му е дясната ръка във фирмата, мисля че е майката на Ертан. А и както вече видяхме, до момента най-големият измамник и манипулатор е самият Хидайет бей. Синът му Корай е много бледа негова версия, но затова пък извънбрачния син Ертан определено е наследил остротата на мисълта от баща си.
Така яко ги омеша Сема ханъм
Ето че в последния излъчен епизод, любовта между Асия и Ертан започва да процъфтява.
Емир направо полудява от ревност! Ама и той не разбира от дума. Принудиха я заедно с чичо си, да се омъжи за него и какво? Явно продължава сам да се залъгва, че рано или късно Асия ще го обикне, но не би.

# 3
Kotelina, благодаря за темата.
Следя сериала и ми харесва. Гледала съм Бурак и в други проекти и ми допада играта му.
Не съм изгледала последният епизод още и след това ще коментирам повече.

# 4
  • Яко в Матрицата...

Фраг 1 на 8 епизод

- Трябва да спася Асия! Разбра ли?
- Добре! Разбрах! Но не така, Ертан! За бога, недей!
- Има ли друг начин? Кажи!
- Ще си научиш урока, Асия! Ще ти почерня живота!
- Вуйчо! Те са моето семейство. Асия ще остане моя съпруга.
- Но това е голяма жертва.
- Бих го направил отново. Изобщо не съжалявам.
- Тогава или застреляй вуйчо си, или сам се гръмни.
- Какво става, бе?
- Махни се!
- Кой си ти? Какво става?
- Кажи на господаря си, който и да е той, че бащата не е дал дъщеря си.
- Ще ни навреди. Ще навреди и на мен, и на семейството ми.
- Ти си моят баща?!
- Колко странно, нали? И двамата бягаме от бащите си.
- Щом диагнозата е поставена, изцелението е близо. Ако раните са еднакви, и лекарството е едно.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 08:50 от Reni 🧿

# 5
Рени, благодаря за превода на фрага.
Нещата стават по заплетени, но любовта между Асия и Ертан освежава проекта. Иначе мафиотските изпълнения малко са ми досадни, но за сега са поносими.
Последният епизод малко го разводниха с чичото, но се надявам по нататък да има повече сцени с младежите.
Много обещаваща ще е връзката на Таха и момичето от имението. Май и там ще има привличане.
От всички персонажи си личи добрата игра на Бурак, харесва ми.

# 6
Добро утро !

Рени, благодаря за превода на фрага .
Аййй ще има целувка в следващата серия. Глътка въздух от проблемите за Асия и Ертан! В последния епизод и на мен ми дойде повече чичото и неизмеримата му злоба .
Но пък и новото чифте, което се заформя Таха и Симла много добре изглеждат заедно . Честно казано най-много ми е жал за Ертан! Да си чуди горкиЯ с кой по-напред да се оправя . Хидайет ли, Еюп ли, Емир ли . Вай бе доживях да видя Емир да се опълчи на чичо си .
Става все по-интересно ..... Хади бакалъм

# 7
Браво за темата! Великолепен сериал и актьорите много силни! Фен съм на Хилял Алтънбилек! Бурак играе с лекота !

# 8
  • Яко в Матрицата...
Ще гледам да наваксам с епизодите тия дни, но не знам дали ще ми се получи...

Но от фрага виждаме, че Ертан и Асия вече са на една вълна.

# 9
Дааа, във фрага Емир май гръмна чичо си....

# 10
Но от фрага виждаме, че Ертан и Асия вече са на една вълна.

Двамата действайки в една посока са достатъчно умни, че да се спасят от манипулиращия Еюп.

Дааа, във фрага Емир май гръмна чичо си....

Аз пък не разбрах да го е гръмнал

# 11
  • Яко в Матрицата...
Гръмва пищовът, ама това нищо не значи. Хлъзгат ни, споко Wink

# 12
Емир брани Асия....мен нещо ме притесни,че  Хидайет  знае, че Ертан е неговото дете. И това ,че се е погрижил да умре бащата на Ертан.

# 13
Гръмва пищовът, ама това нищо не значи. Хлъзгат ни, споко Wink
Е, аз го гледах без звук затова и не съм чула че нещо е гръмнало. Но едва ли ще го гръмне Емир.

И това ,че се е погрижил да умре бащата на Ертан.

Хидайет е много хитър! Не можах да разбера обаче, какво цели с постановката, която спретна на Ертан, че е убудун че Кадир е убит и го кара да разследва . Вероятно по тази начин иска да разбере какво точно знае Ертан, защото той е убеден че няма да остави нещата така! И още нещо .... по невнимание ли го наръга със спринцовката или беше чисто нарочно

# 14
Защо Хидайет избра Асия да остане негова дъщеря, при положение,че знае , че   Ертан е негов син?

Общи условия

Активация на акаунт