Новоамбициозната продукция на Now TV, самозванците ни привличат в история, която започва със сътрудничеството между адвокат и измамница и прераства в голяма любов!
От една страна, адвокат, който се застъпва за закона, от друга, жена, която е направила измамата занаят, за да оцелее. Излъчва се всяка неделя от 12 октомври 2025 по NOW TV.
Сериалът разглежда не само историята на двама главни герои, но и дълбокия свят на едно богато и могъщо семейство. Тайните от миналото на уважавания бизнесмен Хидайет Бакйзаде и конфликтите на интереси в семейството му извеждат историята на Асия и Ертан на още по-опасно ниво.
Основен актьорски състав:

Бурак Дениз - в ролята на Ертан Айдън. Член на богато семейство и един от водещите адвокати в страната.

Хилял Алтънбилек - в ролята на Асия Мадран. Умно и хитра жена, която е превърнала нечестността в умение да оцелява

Халюк Билгинер - в ролята на Кадир Айдън

Уур Аслан - в ролята на Ондер

Тамер Левент - в ролята на Хидайет Бакъзаде. Уважаван бизнесмен, чийто живот е пълен с тайни.

Перихан Саваш - в ролята на Хюма Бакъзаде. Сестра на Хидайет и един от най-силните членове на семейството.

Джан Барту Аслан - в ролята на Таха Мадран. Брат на Асия, който винаги е забъркан в проблеми.

Ерсин Араджъ - в ролята на Емир. Племенникът на лихваря Еюп, чиято фикс идея е да направи Асия своя съпруга.

Мустафа Авкъран - в ролята на Еюп. Местен лихвар с жестоки методи за връщане на заемите.

надявам се да се появят и други гледащи дизито.
!
ще има целувка в следващата серия. Глътка въздух от проблемите за Асия и Ертан! В последния епизод и на мен ми дойде повече чичото и неизмеримата му злоба
.
. Честно казано най-много ми е жал за Ертан! Да си чуди горкиЯ с кой по-напред да се оправя