Да, но не само това...
Трябва да си тренирам хвата, предмишниците, изобщо ръце, китки... след толкова години тази част на тялото ми заслабна много.
А навремето в казармата на лоста освен набирания, коремни възлизания правех колкото си искам и какво ли не.
Сега виждам, че обикновеното висене се оказва предизвикателство... 10-15 секунди не са проблем, но след това прогресивно с времето става невъзможно. Което ми се струва плашещо

Та започвам всеки ден с висене с различен захват, след това ще включа определени набирания и т.н. докато достигна някакво "безсрамно" ниво

Да ви кажа 55 години, последните от които оставени на течението на произвола и на изкушенията на съвременния живот правят с тялото страшни неща.
А от една година тренирам по програмата на Карълайн, с дъмбелите като цяло нямам проблеми, дори има тренировки, които целите ги изкарвам с нейните тежести... но се оказва, че фитнеса не е само Карълайн
Има си и разтягане с йога, има си и дишане и релакс... сега ще вкарам и малко стил "мокър суджук", да си повися известно време и да ми дойде акъла в главата 
Усеща се и декомпресията в гръбнака....
.

Тръгнах по-късно от обичайното - други години още на 1-2 януари се отчитам, но се надявам това да не се окаже знамение за 2026