🏋Как тренирам - 32 💪

• 11 815
  • 300
  •   5
Отговори
# 285
  • sofia
Мен си ме кефят клековете. Днес правих ходещи напади с тежест в ръцете, по-щадящи за моя крак от другите, защото я няма стъпката назад.
И косак клек ми харесва, ама сега изобщо не мога да разтягам тъпия крак. Даже обикновено навеждане до долу не мога да направя с изпънати крака, яко ме опъва отзад.

# 286
https://nitrotiger.com/dan-koloff-beef-protein-2000g-bg?_gl=1*9vytfj*_up*MQ..*_ga*MTQ1Mzg0NzgyMC4xNzY5NDExMjk5*_ga_7B6L8KPL1N*czE3Njk0MTEyOTgkbzEkZzEkdDE3Njk0MTEzMDMkajU1JGwwJGgw

Тук ми излезе на добра цена. Затова питам първо преди да поръчам.
Мислех, че питаш за изолата. Телешкия не съм пробвала.

Днес успях да тренирам 😃 Доволнаи щастлива съм.
Разписвам се с крака и 30 мин. пътека.

# 287
Здравейте! Аз започнах да ходя на физиотерапия заради болките в рамото и врата. Оказа се, че не съм използвала добре/правилно мускулите на гърба при тренировките и това е довело до натоварване на мускулите на рамото и врата. Даде ми упражнения и ще ходя още няколко пъти.

Като цяло имам чувството, че много сериозно натоварвам тялото си, тренировките по въздушен обръч ми идват доста интензивни. Всеки път по няколко дена ме боли цялото тяло и не мога да правя нищо друго. Миналата седмица се прибрах вкъщи и повърнах два пъти, това е защото накрая правих разни спини комбос и страшно ми се виеше свят.

Та ще ги разредя през седмица, защото съм купила пас и от март ще ги спра. Знам че е клише, но трябва да започна да слушам тялото си 😊

# 288
По какви критерии избирате протеин? Как му познавате/определяте качеството? По етикет всички са супер-дупер. Аз гледам въглехидратите да са ниски. Подсладителите са си боклук, но яйчен протеин със стевия не мога да открия.

# 289
  • София
За сегашния, ако се абстрахирам, че имам информация, че е изследван и е ок, обикновено гледам колко бързо се разтваря във вода - би трябвало буквално с две ''джуркания'' да е готов за пиене, на вкус трябва да е супер лек, да не те подува и да не е прекалено сладък. Така избирам протеин аз. Това, където по залите пускат цели блендери да им правят протеина и вдигат балончета до небесата, после коремите ги късат.

# 290
На мен любимите ми упражнения за долна част са конвенционална тяга и хип тръст. С тягата особено се чувствам мега мощна като я изпълнявам, въпреки мижавите килограми, които вдигам. 😆

Гущера, аз на първо място гледам протеина да е суроватъчен изолат. Той е по-чист, с по-малко лактоза и по-добър за чувствителен стомах. За предпочитане с подсладител стевия ама и на сукралоза се навивам, стига да е в умерени количества. Гледам да няма глюкоза/фруктоза/малтодекстрин и като цяло списъка със съставките да е по-кратък. Също гледам реалното съдържание протеин на 100гр продукт колко е. За предпочитане 80гр и нагоре. Друго, което ми е бонус - ако марката има сертификати и тестове от независими лаборатории.

Днес се разписах с долна част + корем. Вече съм я споделяла тренировката, така че няма да се повтарям. ☺️

# 291
Като цяло имам чувството, че много сериозно натоварвам тялото си, тренировките по въздушен обръч ми идват доста интензивни. Всеки път по няколко дена ме боли цялото тяло и не мога да правя нищо друго. Миналата седмица се прибрах вкъщи и повърнах два пъти, това е защото накрая правих разни спини комбос и страшно ми се виеше свят.

Та ще ги разредя през седмица, защото съм купила пас и от март ще ги спра. Знам че е клише, но трябва да започна да слушам тялото си 😊
Маги, правилно си се досетила, че прекаляваш с натоварването. Повръщането дори няма да го коментирам, но относно подчертаното: за мен добра тренировка е тази, след която чувствам умора, но не съм изчерпала енергията си. Тоест, прибера ли се, мога да свърша разни домакински работи. И друго - знаеш, че при претрениране кортизола се вдига и от там разни други "хубавини".

Не бях очарована от последния протеин на прах, оглеждам се за нов, та с интерес чета ревюта. Пишете Simple Smile

# 292
Пете, ще се радвам да споделиш какъв протеин пиеш?

# 293
  • София
Разбира се. Просто съм казвала много пъти и да не кажете, че си налагам мнението Laughing

Пия изолата на Станимир Етов от няколко години. Някой път взимам суроватка. Много вкусен протеин, аз съм много доволна. Цената му е топ. Искаше навън да ги изнася и суровината му е качествена. Навън няма как да пробиеш с кофти стока. Веднъж беше станало някакво объркване. Вместо 2 броя протеин ми бяха изпратили само един на цената за 2. Станимир реагира много адекватно и ми изпрати друг, освен че с безплатна доставка, ами и още свали от цената.

И друг път съм казвала - IronMaxx е другият мноооого качествен протеин, ама там отиваме на 200лв, а може и да са скочили цените още. Peak също са много добри.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 21:35 от Петенце

# 294
Мерси много, ще го тествам. Че аз съм голяма скука и от бая време въртя USA Boitech и Kevin Levronе. Добре са ми, не ме подуват, не търся кой знае какво разнообразие от вкусове, но някаква промяна не е лошо да има.

# 295
относно подчертаното: за мен добра тренировка е тази, след която чувствам умора, но не съм изчерпала енергията си. Тоест, прибера ли се, мога да свърша разни домакински работи. И друго - знаеш, че при претрениране кортизола се вдига и от там разни други

Да, осъзнаваме някои неща в движение.

Относно енергията и умората, нямах предвид след самата тренировка, a в следващите дни, че тялото ме боли и не мога да правя редовните ми тренировки. И че имам нужда от пълна почивка. Да не говорим, че десният ми крак е насинен и с рани от обръча, the pain circle както някъде го срещнах 🤭

# 296
  • Бургас/Пз
Разбира се. Просто съм казвала много пъти и да не кажете, че си налагам мнението Laughing

Пия изолата на Станимир Етов от няколко години. Някой път взимам суроватка. Много вкусен протеин, аз съм много доволна. Цената му е топ. Искаше навън да ги изнася и суровината му е качествена. Навън няма как да пробиеш с кофти стока. Веднъж беше станало някакво объркване. Вместо 2 броя протеин ми бяха изпратили само един на цената за 2. Станимир реагира много адекватно и ми изпрати друг, освен че с безплатна доставка, ами и още свали от цената.

И друг път съм казвала - IronMaxx е другият мноооого качествен протеин, ама там отиваме на 200лв, а може и да са скочили цените още. Peak също са много добри.
Пете, този ли е https://strong-energy.com/chocolate
Нещо малко ми се вижда процентното съотношение на протеина - пише над 75 грама в 100г , ама колко точно не става ясно.
Бих го пробвала, въпреки че от година и повече откакто пия само телешки и нямам проблеми с подаването, малко се чудя. Но пък ММ пие всичко, та и да не ми допадне има кой да го изпие.

# 297
Ани, а можеш ли да припомниш твоя кой беше?

# 298
  • София
Ани, да, този е, но аз взимам шоколад и портокал, а от суроватката шоколад с лешници. Описанието им е малко зле. Аз съм им намирала и правописни грешки, но пък отговарят на имейл, така че според мен, ако попиташ - ще кажат. Или пък по тел.

# 299
  • Бургас/Пз
Ани, а можеш ли да припомниш твоя кой беше?
Ето този https://www.silabg.com/bg/19361-everbuild-100-beef-protein-isola … QZn0aArkmEALw_wcB

Пете, благодаря, ще го пробваме все пак, че ми се иска разнообразяване. А и цената му е доста добра

Общи условия

Активация на акаунт