Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 32 801
  • 433
  •   4
Отговори
# 150
Само аз ли не съм доволна от душ гела с пистачо? Аромата при мен е много слаб, дори при къпане. А да се задържи по кожата след това или като ухание в банята хаха и дума да не става. Не съм доволна и не бих подновила.  Трайни за мен си остават палмолив.
И за мен ароматът не е достатъчно интензивен - нито от душ гела, нито от течния сапун от същата серия.

# 151
  • Deutschland
Нова серия за коса от Балеа. Не ми се ходи никъде, защото съм болна и в мъглата кашлицата ми се усилва и не мога да видя на живо продуктите.

# 152
Нова серия за коса от Балеа. Не ми се ходи никъде, защото съм болна и в мъглата кашлицата ми се усилва и не мога да видя на живо продуктите.

Дано е по-добра от тази с гликолова киселина, която беше доста зле.

# 153
  • Бургас
Аз търся пилинг маска, отлепяща се! Едно време имаше на Ейвън, но вече не се предлага, до колкото знам.
Има ли друга такава на пазара?

# 154
Аз търся пилинг маска, отлепяща се! Едно време имаше на Ейвън, но вече не се предлага, до колкото знам.
Има ли друга такава на пазара?
Тази
Скрит текст:

# 155
Не съм фенка на тези, не мисля. Че правят кой знае какво, повечето миришат кофти. Пробвай домашна маска с активен въглен и желатин, преди години с нея си махах черните точки. Но само където имаш мажеш, не на цяло лице, че после плачевно става😀

# 156
  • Deutschland
Имат и Балеа отлепящи, но аз не ползвам такива. Мъжът ми ползва на 7th heaven черната отлепяща 😀, аз нормалните им. Когато ги намеря де. С времето все купувам маски редовно, снощи рових и не намирам никакви, освен две на Миша, с шеа и с лимон. Кой знае къде съм ги завряла.

# 157
Отлепящите маски имам спомен, че ги бяхме обсъждали преди няколко месеца, бях слагала шотове. На Avon в Нотино има тази:

# 158
Предфи години съм ползвала български отлепящи се маски,бяха доста добри,но не помня марката. Може би в някой квартален магазин ги има..Като си я намажеш на лицето,беше розов филм..,хубаво миришеха..

# 159
Момичета, понеже коментирате добавки за косопад: някоя от вас да е ползвала тези конкретно и да сподели отзиви? Нямат биотин, но четох, че имат много добър състав за косата и кожата и ги взех, но ми се иска да чуя реални мнения.

# 160
Solgar са хранителни добавки с много високо качество и добър състав, всички са добри.

# 161
  • София
Точно тези не знам, но мога да кажа за добавките на Солгар, че надминават като ефект други добавки, съдържащи същата форма и концентрация от конкретното вещество.

Аз нямам с какво ново да се похваля, взех бялото бонд балсамче на Лореал с 12%, не виждам визуално някакъв ефект, но ще видим след края на опаковката.
И си наредих всички дрогерийни единички в палитра.

# 162
Да, знам, че са много качествени, но ме интересуваше конкретно тези дали на някоя от вас са повлияли за спиране на косопад и по-бърз растеж на косата.

# 163
The Cather in the Rye, от къде взе магнитната палитра? Искам и аз така да наредя моите.

# 164
Да, знам, че са много качествени, но ме интересуваше конкретно тези дали на някоя от вас са повлияли за спиране на косопад и по-бърз растеж на косата.
И аз тях взех, вклпчително пия МСМ всеки ден. Дано повлияе.
Взех и на елсев серума с аминексил и шампоана.

Общи условия

Активация на акаунт